3opge Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 meni leo hot as fuck.Лео је пљунути млади Броз, једва чекам да неко сними филм о 48 и сукобу са Стаљином.
Hippie Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 ni u najludzim snovima.... Tile je bijo teorija karizme za Lea
Indy Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 ni u najludzim snovima.... Tile je bijo teorija karizme za LeaPa, Leo ne bi igrao Lea, vec JB Tita. Ne zaboravi da je gluma 1 vestina & umetnost.
Hippie Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 stos mene tice, i da podvucem -- stos mene tice -- Leo nema tu vestinu.... totalni mi je streber koji se totalno trudi da bude najbolji na najstreberskiji moguchi nacin..... imala sam nade da che Tarantino napraviti od njega nesto* [obzirom da je iz mlogih glumaca najbolje izvuko], al kad ON nije uspeo -- neche niko*misim na nesto posebno, kao sto je recimo iz Waltza izvuko...
Indy Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 Pa sad, ja nisam neki strucnjak, ali verujem Skorsezu i Tarantinu (vise nego sebi - mislim, kad je film u pitanju).
Indy Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 (edited) Pa, da je do mog ukusa, 95% stvari u popularnoj kulturi danas ne bi postojalo, znaci milijarde ljudi bi bili unesreceni. Stoga ostavljam te brige (eg. casting) obucenim profesionalcima. Edited March 1, 2013 by Indy
Hippie Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 (edited) e usput, kad pomenu casting, Tarantino rece kako bi voleo Deppa u nekom od svojih buduchih filmova, samo treba da smisli pravu pricu za njega.. otad mi ta njegova ideja non stop u glavi i bichu jako ljuta ak je ne ostvari Edited March 1, 2013 by Hippie
ducca Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 Depp je otprilike zadnjih 10ak godina jedini veci smarac od Lea, ne mogu se setiti njegovog zadnjeg filma u kom sam uzivao gledajuci ga...
Ravanelli Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 (edited) meni je ubedljivo najveci smarac onaj mali iz treceg kamena od sunca, sa tri imena. brick je dobar film, ali on i sve ostalo je bullshit Edited March 1, 2013 by Ravanelli
ducca Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 (edited) Gordon Levitt je stvarno poceo da ide na kurac, ispade najtrazeniji glumac u zadnje vreme a realno smesan lik... Iz frizidera poceo da izlece Edited March 1, 2013 by ducca
lostfanforever Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 (edited) Depp je otprilike zadnjih 10ak godina jedini veci smarac od Lea, ne mogu se setiti njegovog zadnjeg filma u kom sam uzivao gledajuci ga...finding neverland? meni je ubedljivo najveci smarac onaj mali iz treceg kamena od sunca, sa tri imena. brick je dobar film, ali on i sve ostalo je bullshitsta znam, meni dobro lego i u 50/50 i u 500 days of summerdok je u looperu imao isuvise brusvilisovski pristup Edited March 1, 2013 by lostfanforever
yolo Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 kakvi ste nemaci pojma za en hatavej, vracar daje 12 poena. ovo izdanje, kratka kosa, crni autfit, crvene gilje, osmeh, grimase - totalno remek delo.
Čutura Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 kakvi ste nemaci pojma za en hatavej, vracar daje 12 poena. ovo izdanje, kratka kosa i gore i dole, crni autfit, crvene gilje, osmeh, grimase - totalno remek delo.+1 http://cdn01.cdn.the...ina-435x580.jpg
Turnbull Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 (edited) Što ste tol'ki hejteri. Gordon Levit realno razbija. Pogledajte ga samo u Mysterious Skin i Lookout-u. Verovatno najbolji mladi glumac u ovom trenutku, Edited March 1, 2013 by Syme
Recommended Posts