Jump to content

********** OSCARS 2014 ************************

Featured Replies

meni leo hot as fuck.
Лео је пљунути млади Броз, једва чекам да неко сними филм о 48 и сукобу са Стаљином.
  • Replies 466
  • Views 44.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ni u najludzim snovima.... Tile je bijo teorija karizme za Lea

ni u najludzim snovima.... Tile je bijo teorija karizme za Lea
Pa, Leo ne bi igrao Lea, vec JB Tita. Ne zaboravi da je gluma 1 vestina & umetnost.

stos mene tice, i da podvucem -- stos mene tice -- Leo nema tu vestinu.... totalni mi je streber koji se totalno trudi da bude najbolji na najstreberskiji moguchi nacin..... imala sam nade da che Tarantino napraviti od njega nesto* [obzirom da je iz mlogih glumaca najbolje izvuko], al kad ON nije uspeo -- neche niko*misim na nesto posebno, kao sto je recimo iz Waltza izvuko...

Pa sad, ja nisam neki strucnjak, ali verujem Skorsezu i Tarantinu (vise nego sebi - mislim, kad je film u pitanju).

a ja verujem svom ukusu.. ;)

Pa, da je do mog ukusa, 95% stvari u popularnoj kulturi danas ne bi postojalo, znaci milijarde ljudi bi bili unesreceni. Stoga ostavljam te brige (eg. casting) obucenim profesionalcima.

Edited by Indy

e usput, kad pomenu casting, Tarantino rece kako bi voleo Deppa u nekom od svojih buduchih filmova, samo treba da smisli pravu pricu za njega.. otad mi ta njegova ideja non stop u glavi i bichu jako ljuta ak je ne ostvari

Edited by Hippie

Depp je otprilike zadnjih 10ak godina jedini veci smarac od Lea, ne mogu se setiti njegovog zadnjeg filma u kom sam uzivao gledajuci ga...

meni je ubedljivo najveci smarac onaj mali iz treceg kamena od sunca, sa tri imena. brick je dobar film, ali on i sve ostalo je bullshit

Edited by Ravanelli

Gordon Levitt je stvarno poceo da ide na kurac, ispade najtrazeniji glumac u zadnje vreme a realno smesan lik... Iz frizidera poceo da izlece

Edited by ducca

Depp je otprilike zadnjih 10ak godina jedini veci smarac od Lea, ne mogu se setiti njegovog zadnjeg filma u kom sam uzivao gledajuci ga...
finding neverland? :unsure:
meni je ubedljivo najveci smarac onaj mali iz treceg kamena od sunca, sa tri imena. brick je dobar film, ali on i sve ostalo je bullshit
sta znam, meni dobro lego i u 50/50 i u 500 days of summerdok je u looperu imao isuvise brusvilisovski pristup :happy:

Edited by lostfanforever

kakvi ste nemaci pojma za en hatavej, vracar daje 12 poena. ovo izdanje, kratka kosa, crni autfit, crvene gilje, osmeh, grimase - totalno remek delo.

kakvi ste nemaci pojma za en hatavej, vracar daje 12 poena. ovo izdanje, kratka kosa i gore i dole, crni autfit, crvene gilje, osmeh, grimase - totalno remek delo.
+1

Što ste tol'ki hejteri. Gordon Levit realno razbija. Pogledajte ga samo u Mysterious Skin i Lookout-u. Verovatno najbolji mladi glumac u ovom trenutku,

Edited by Syme

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout