gagorder Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 ono milo dete iz beasts of the southern wild je orobljeno.
Mil@n Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 Ova vasa Dzenifer je slatka ali mi od tolike spontanosti i cerekanja dok prica deluje i izvestaceno. Glas ?!Meni je cool. :D
Hippie Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 izvinjavam se Leovim ljubiteljima, al meni ovo do jaja :D
Zen Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 izvinjavam se Leovim ljubiteljima, al meni ovo do jaja :DDi Kaprio je mnogo bolji glumac od ove dvojice, zajedno. Jako potcenjen. Na žalost.
lostfanforever Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 on je trebao dobiti jos za what's eating gilbert grape
Lancia Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 on je trebao dobiti jos za what's eating gilbert grapenego sta. odlican glumac.
kobni zelaya Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 Di Kaprio je mnogo bolji glumac od ove dvojice, zajedno. Jako potcenjen. Na žalost.Dal je bolji od Waltza to ne znam, ali jeste pocenjen jako. Zaboravljene su mu mnoge odlične uloge, pre svega Total Eclipse, pomenuti g. grape, Basketball Diaries, Romeo i Julia, itd. Ko osporava DiCapria, stvarno mora da pogleda Total Eclipse.
Turnbull Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 On je super glumac. Meni je bio izvrstan u Catch me if you can, ali zapravo je odličan svuda.
ducca Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 Ja ga nesto ne mirisem, mada se moram sloziti da je bio odlican u Catchu, a i u Djangu je bio jedna od svetlijih figura, prijatno iznenadjenje za mene... Akciona sranja gde on glumi zajebanog baju su za ogroman facepalm. Prosto mu ne leze takve uloge, dzabe je. I ide mi na k. Scorsezeova opsednutost doticnim.
Hippie Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 on je meni jedino iz mladzih dana delovao ok kao glumac.. prirodno, misim nekako.. prirodno glumeo.. podnosljivo/prihvatljivo/bem li ga.... ni tad ga nisam gotivila nesto, al mi je bijo, eto, ok..... sve ovo poslednje sto je radijo mi je ultra nepodnosljivo........ a trudim se da ne bude tako, stvarno... ne kazem da njegovi fanovi pojma nemaju, cisto i personalno je ukus u pitanju
KennyDalglish Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 Odlican je Leo, ali da se mi vratimo na Dzenifer mene je kupila jos u Winters Bone, trebala je jos tad da dobije oskarahttp://youtu.be/1ACQpZW-eTg
3opge Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 Odlican je Leo, ali da se mi vratimo na Dzenifer mene je kupila jos u Winters Bone, trebala je jos tad da dobije oskarahttp://youtu.be/1ACQpZW-eTg ух, тај промукли глас, мени то летални рајцунг.
Recommended Posts