Jump to content
IGNORED

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Joe D

Recommended Posts

Posted

Moderno gladijatorstvo ionako više veze nema sa sportom. Ne znam šta se koji moj i ložimo više na repku, neka igra kome se digne patka i gotovo.  :fantom:

• Replies 28.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Joe D

1671

• theanswer

1215

• goofs

1014

• pbg12345

962

Posted

Koliko kuraca u 1 postu! :o

Izvinjavam se zbog vulgarnosti. Iznerviralo mi besomucno ponavljanje iste priče kad neko uz bilo kog razloga otpadne sa spiska.

Posted (edited)

Koliko kuraca u 1 postu!  :o

ima i 1 urac, ne znam da li da to brojimo ili ne.

Edited by Miralem
Posted

Kako se kurcite bez pokrica. Pa krenite od sebe koji radite za 500-1000e i sta sve radite od onog sto sef kaze.

Kako je lako kurciti se iz fotelje i reci da nema pravo sef da naredjuje i kad placa milione. Pa i kad formalno nema pravo, opet se njegova uvazava.

Ne pricam uopste za Tea, pojma nemamo sta se tu dogadjalo. Samo mi ude na kurac to mlacenje gloginja tudjim urcem. I jos ovaj istice da to treba besomucno ponavljati. Dok se valjda ne smore svi i prihvate taj stav, sta li.

Dominiras.

Posted

ima i 1 urac, ne znam da li da to brojimo ili ne.

ne brojimo dok ne dobijemo pojašnjenje, nisam bio siguran o čemu se tu radi (mlacenje gloginja tudjim urcem)

Posted

Dominiras.

Besomučno ponavljaj. Mozda stvarno i bude tako.

Posted

pusti dansera, daj da vidimo sta cemo sa urcem.

Posted

:D

imajte razumevanja, ponedeljak je, mozda ga je sef saterao uza zid i ko zna sta trazi da radi od njega :(

Posted

Meni kad šef kaže šta ne smem da radim van radnog vremena, ja ga obavezno poslušam....  :fantom:

Posted

Ko me zna, zna ko mi je sef.

Al nema veze, slobodno izvrnite pricu na sprdnju sa mnom. Bolje i to nego argumenti.

Posted

argumenti kazes?

picka, picka, icka!

opusti se timmy :D

1 je sef :P

Posted

Pa kad si našao besmisleno poređenje da ilustruješ svoj stav.  i još disklejmer na kraju kako nemaš pojma šta se dešavalo oko Tea. Što se tiče tudjeg urca, rado bih mlatio gloginje umesto Tea, ali ne ide ...  :fantom:

Posted

Bilo bi interesantno čuti šta je svako od nas razmišljavo sa dvadeset i nekom godinom i koliko je realno znao šta su mu prioriteti u životu. Čuj balavac od 20 godina vodi računa o prioritetima. Važi.

Balavac od 20 godina koji je usao u nezamislivo veliku lovu potrosi leto na rad na svom telu umesto da keksuje i radi sve sto vole mladi. Zaista ne vodi racuna o prioritetima.