November 30, 2025Nov 30 Popular Post Generalno, nisu trećepozivci podbacili. Dve utakmice - dve pobede. ( jedna od četiri ekipe u prve četiri grupe do sad koje mogu da se pohvale)Plus smo dobili Tanaskovića čak i za neku jaču ligu.Plus ubacujemo Miljenovića (pa i Drezgića i Dražu) u reprzentativni status. Plus je Selektor ušao u (kakav-takav) pobednički niz na prve dve utakmice.Nije sve to skupa loše.
December 1, 2025Dec 1 8 hours ago, Cash said:Najjače je bilo na kraju:jebem vam mater četnici Ćetnici, a ne četnici.Ljudi došli da vrijeđaju, da su barem malo podrške dali svojoj ekipi mozda bi i rezultat bio drugačiji.Vidi se razlika između igrača Mege i Tanaskovica (npr) koji igra ozbiljno takmicarsku kosarku vec par godina, to nama treba. Talenta ima, ja dosta ocekujem od Bogoljuba Markovica. Edited December 1, 2025Dec 1 by Jesper23
December 1, 2025Dec 1 Meni publika bila više smešna. Kao neki štreberi koji hoće da vređaju. Mislim skandiranje Bosna država. Osim uobičajenog vređanja na nacionalnoj osnovi, nisam čuo ništa slično nož, žica, Srebrenica...
December 1, 2025Dec 1 Meni delovalo fejk ono malo što sam gledao na početku i kao neka njihova verzija SNS botova koji su tamo poslati da navijaju.Sve neke iste sveže napravljane zastave itd.
December 1, 2025Dec 1 Gledam sastave timova, kao derbi sredine tabele aba lige. Ne verujem da ću uspeti da se nateram da vratim da pogledam utakmicu. Mogu da zamislim kakav je to hrkljuš bio.
December 1, 2025Dec 1 1 hour ago, Hamlet Strašni said:Meni publika bila više smešna. Kao neki štreberi koji hoće da vređaju. Mislim skandiranje Bosna država. Osim uobičajenog vređanja na nacionalnoj osnovi, nisam čuo ništa slično nož, žica, Srebrenica...Defend Europe zastava pobedila
December 1, 2025Dec 1 1 hour ago, theanswer said:Defend Europe zastava pobedilaIzgleda da su to digli Rumunima koji su se slikali u Beogradu, al mi nije jasno zašto je onda nisu okrenuli naopačke.
December 1, 2025Dec 1 FIBA treba da se ugasi kada dopušta da se za plasman na najjače takmičenje bore trećepozivci. A tim ljudima svaka čast, dolaze i igraju koliko znaju i mogu iako velika većina njih neće igrati na tom istom SP ako se kvalifikuju.
December 1, 2025Dec 1 Pa dobro trecepozivci, nisu ameteri iz biznis lige. Aleksa se kroz ove prozore prometnuo do petorke reprezentacije i do EL
December 1, 2025Dec 1 Naravno da smrdljivi Covic nije izdrzao da ne napise saopstenje u kojem "ostro osudjuje" iako je pred nosom imao i mogao da vidi na koliko dostojanstven nacin su Alimpijevic i igraci presli preko onog skandiranja dela navijaca BiH. Ne moze taj da ne napravi i produbi konflikt pa to ti je.
December 1, 2025Dec 1 49 minutes ago, levi said:Pa dobro trecepozivci, nisu ameteri iz biznis lige. Aleksa se kroz ove prozore prometnuo do petorke reprezentacije i do ELMislim da će Tanasković da ide tim putem