November 30, 2025Nov 30 1 minute ago, MiddleClass said:Covic hladan kao spricer pored parketa kao prase u Teheranu
November 30, 2025Nov 30 1 minute ago, Milošica said:Strašnu bi karijeru onda napravio.Abitno. On zivi lagodno od kosarke, koju ni bazicno ne kapira. Ja za svoj rad odgovaram i posao moram da znam. A nije da zivim lagodno...
November 30, 2025Nov 30 Ne mogu reci da mi nije drago sto smo se ovako popishali na ovu sljam na tribinama.
November 30, 2025Nov 30 Kakvo sviranje kurcu na topiku, kao da su ovu utakmicu jedva dobili Jokic i Bogdanovic a ne ova treca postava Srbije.
November 30, 2025Nov 30 Just now, G. L. said:Abitno. On zivi lagodno od kosarke, koju ni bazicno ne kapira. Ja za svoj rad odgovaram i posao moram da znam. A nije da zivim lagodno...Jbg, kad si birao pogrešno zanimanje Ontopić: kako smo dobili ove dve utakmice, nikom nije jasno. Ali čestitke Alimpiju i momcima, trebalo je ovo izgurati do poslednjeg sekunda. Bravo
November 30, 2025Nov 30 4 minutes ago, harper lee said:Ne mogu reci da mi nije drago sto smo se ovako popishali na ovu sljam na tribinama.Najjače je bilo na kraju:jebem vam mater četnici
November 30, 2025Nov 30 Ovaj prozor su nam dobie četvorke - u prvom redu Tanaskovic ali i Bogoljub Markovic je dobro odigrao protiv švajcaraca (ne znam što večeras nije igrao)Rudarski posao su odradili u reketu pokrivajući ove naše spore i mrtve centre. Momirov je večeras jebo kevu (mada je i prošlu utakmicu bio dobar)Jaramaz je bilmez bio i ostao.Andjušić u slobodnom padu - strašno loše igra. Podigli smo FT ( sa sramotnih 66%) - i zato smo dobili.