Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Featured Replies

Duel t(r)i(s)tana, nas bolji.

• Replies 31.4k
  • Views 2.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Samo bih se upisao ovde sa mini rantom kako ljudi koji vode reprezentaciju, znači ne savez čak, nego trofejni selektor i njen najbolji igrač nemaju nikakav problem da promovišu kocku u bukvalno 24/7 r

Posted Images

ukupno 6x stanova. dobar je i njihov bio ali bas je stravara ovo sto je nas pokazao

12 minutes ago, uini said:

dobro je bilo drugo poluvreme, cak izuzetno ako zanemarimo par vezanih brejnfartova

jokic izgleda kao da dve godine nije igrao basket ali vidi se grejtnes

loše izgleda ali je danas bio u onom raspoloženju kada šutira samo ako mora u kome izgleda sporiji nego što jeste. tad kao da se namerno uspori da bi stigla pomoć i onda doda.

što bi rek’o Nikodije, ne mogu da zamislim tu dijetu koja čoveka od 130 kila koji trenira svaki dan ugoji 15, ako ne i 20 kila za 2 meseca. Gajba piva svaki dan dok gricka tepsiju po tepsiju bureka, ne razumem majke mi.

Edited by Heaviside

..petrusev je takodje dobro odigrao trecu cetvrtinu ali ja zaista ne mogu da ga dozivim kao PFa, prosto ono sto dobro radi je oko obruca

Nemci mnogo tuku, imao sam osećaj da će Jokić da isporuči krompir, jer trenutno igra samo da stoji i dodaje, nije za njega trenutno da se mnogo bije. Sramotno kako nije mogao ni skok da uhvati, aj što ga pune pod našim lošem, nego nije mogao nikog ni da ugura mi da odigra protiv malog kad ga preuzme. Ostaje nada da i ovakav kakav je trenutno neće da se cima, na kraju je sve lagano rešio i delovao pet puta agilnije.

Da nije došao u ovakvom stanju možda ne bih stavio ruku u vatru da uzimamo, ali bih bez problema stavio pare u kladionici na to. Ovako jebiga, ali jaki smo svejedno. Nemci su isto igrali da dobiju, nije se niko mnogo štedeo. Sve u svemu, prijateljska, videćemo kako ćemo da pogađamo kad bude prava stvar. Ono na kraju kad smo se spetljali pod pritiskom, bolje sad to da ispeglaju nego kad krene takmičenje. Skok nam je najgori deo, Kari će nekog da ubije. Dva puta smo popili trojku iz trećeg napada.

Mislim da Tristan ide 100%. Trojke i poeni na stranu, bio je dobar u skoku, bacao na parket i dosta trudio, što i nisam očekivao od njega. A i kapiram da računaju na njega u budućnosti.

Edited by Venom

Pa nije ni pokusavao da postize koseve, kada je zidao uglavnom bi ga udvajali. Ne znam zasto ste opsednuti njegovom kilazom, on je uvek takav kada igra za reprezentaciju a ima i sezone u NBA kada je dosta gojazan.

Mi uvek jurimo medalje i nema puno prostora za neko vece podmladjivanje, nego postepeno u hodu. Dobro i sto ide jedno leto pauze pa onda SP i OI. Bar jedno zlato na ta tri takmicenja bi morala da uzme ova generacija. Bilo bi super da povede dvojicu mladih sad ali videcemo. Realno nam treba jedno 14,15 mesta da odu svi koji zasluzuju, sto formom, sto minulim radom.

7 hours ago, Micko8 said:

Pa nije ni pokusavao da postize koseve, kada je zidao uglavnom bi ga udvajali. Ne znam zasto ste opsednuti njegovom kilazom, on je uvek takav kada igra za reprezentaciju a ima i sezone u NBA kada je dosta gojazan.

Kad su ga udvajali to je rešavao dodavanjem i tu smo uglavnom imali dobre napade, ali kad nisu onda nije uradio ništa ni protiv mnogo manjih igrača. U NBA nije nikad ovoliki, da povuče kontru sad kao često u NBA je nemoguće, bukvalno mi ne pokušava.

ne valja kada dodje, ne valja kada ne doje cry

dobro je al moze on to i odgovornije

Najjaci mi je bio kad ispizdi sto su dvoje promasili zicer posle asistencije.

:D

ali se i raduje kad ubace

ložinse i biće odličan, sinoć me je zabrinuo ali danas sam OK :D ne NBA MVP nivo, ali Eurobasket MVP nivo u bitnim utakmicama da.

odlična stvar sinoć je to što je Kari pustio petorku bez Jokića i Bogdana da se sama izvadi iz govana plus je Jokić do iznemoglosti forsirao dodavanja na stranu pomoći čim minimalno skupe na njega tako su ti igrači rešavali napade iz blage prednosti. u principu je naš drugi ešalon rešio nemce.

1 hour ago, Downforce said:

Najjaci mi je bio kad ispizdi sto su dvoje promasili zicer posle asistencije.

:D

meni je najsmesnije kada se u prvom izdirao na avramovica, jer ne ume da baci pravovremeni lob a debeli se pokrenuo da zida

#videoodzheljka

Turci su uvrnuta ekipa, imaju dva igrača koja zrače stavom "ja sam igrao u NBA" i grozni su. Ali na momente se vidi da su dobri igrači, pa ako prorade možda nešto i urade. Furkan makar ume da doda, Cedi igra kao Carmelo u najboljim danima.

Cedi je u jednom trenutku uzeo treći kretenski šut, onda mu je njegov igrač pobegao u kontru, pa ga je patosirao na polaganju, sudija ništa. Onda je, dok se Čeh krstio na parketu što nije dobio faul, tražio loptu da kao iskoriste prednost, pa se kao teretni voz zakucao u nekog Čeha na centru, gde opet ništa nisu svirali, pa je dobio loptu opet za polaganje, koje je promašio ali je makar on konačno dobio faul. Imao je jedno 1/7 na početku. Onda je ušao Korkmaz, prvo je driblao sebi u stopalo, promašio tri trojke i dao jedno šeretsko polaganje kao pravi majstor umetnik.

Grozni su. Oduvek sam mrzeo te prosečne NBA igrače što šilje patku kad su u repki, kao da su LeBron lično. Mislim da je Kari za takve doktor, njega više jebu Nemci i ostali njemu slični.