Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Featured Replies

Naravno da karikiram, kljucna ce biti prva ili druga na ispadanje.

• Replies 31.4k
  • Views 2.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Samo bih se upisao ovde sa mini rantom kako ljudi koji vode reprezentaciju, znači ne savez čak, nego trofejni selektor i njen najbolji igrač nemaju nikakav problem da promovišu kocku u bukvalno 24/7 r

Posted Images

prve tri na ispadanje i finale će biti ključne, mmw

14 hours ago, garmonbozia said:
Sportklub
No image preview

Pešić: Micić pod velikim upitnikom za Eurobasket, teško t...

Svetislav Pešić, selektor Srbije, veoma je zabrinut zbog povrede Vasilija Micića.

Možda i bolje da ide Top

jbg, rekoh ja lepo jos pre mesec dana da nece otpasti ni jovic ni topic, nego micic fantom

i ne mislim da ce nam mnogo faliti

bez sumnje je on individualno ispred svakog drugog naseg pleja, ali u ovakvoj ekipi nama zapravo treba i vise aleksa i jovic, a u nekom smsilu i topic nego micic

9 hours ago, W.F.C. said:

Prejaki smo za ovaj kontinent...

Ceska po kvalitetu vise pripada azijskom kontinentu, i to subzona bliski istok.

videcemo veceras dal cemo da upregnemo i dal ce Svabovi da se oznoje... mogla bi biti dobra tekma, prava prvenstvena. ali cenim da ce ipak oba tima da igraju pod rucnom jer ovo bi moglo biti polufinale ili finale EP

inace, jako mi je interesantan defanzivni koncept. i to vidim da vezbamo jos od prve pripremne. stanemo u coveka, Debeli iskace na help na igracu koji moze da probije, Petrusev rotira pod kos. izbacuje se lopta iz ruke tog igraca, Debeli se vraca u reket a mi stajemo u neku vrstu 4+1 zone, gde prakticno forsiramo sut protivnika za 3... cela odbrana je postavljena tako da ne dajemo poene iz reketa.

za napad mi se dopada sto ne izmisljamo toplu vodu. ako nije prosla tranzicija, guraj loptu na niski post, kao da je '83. i radi ko podmazano obzirom da je Debeli najbolji centar u Evropi, pa 17 praznih mesta, pa Milutinov i onda jos 3 prazna mesta pa dolazi ostatak

meni će večeras od nekih minijatura biti važno da vidim koliko nikola jović može defanzivno protiv franz wagnera, pri čemu je naravno očekivano da kajzer strpa 20ak pts ali da vidimo da li će to biti lako ili će biti primoran da vadi trikove, menja primarna rešenja koja ima za planove B&C i tako.

kontam da se jović u prethodnim tekmama (sinoć nisam gledao) zato probao na SF poziciji, jer jedini teoretski može da ga brani. može po visini i petrušev ali kontam da će ga wagner izpresavijati za 5mins.

Staršno je napredovao Bugi, budem li ga dočekao u trećoj rundi drafta, častim celu kafanu.

@kralj , ko je bugi i koliko ima timova taj draft

Franz. 12/14 kako gde. Ajde sa nama bar jednu ligu da igraš. Faliće nam.

3 minutes ago, kralj said:

Ajde sa nama bar jednu ligu da igraš. Faliće nam.

igram preko deceniju ligu od 20x ekipa, valjda 14 kolona, ne privlace me nesto te 12/14

zapravo, nisam skapirao proslog leta da vam je fantasy odvojen od basketaske sekcije, pa sam uleteo i u neku privatnu prcjiju ekipe koju znam, gde se igra 14 ekipa ali je draft aukcijski, pa mi je to fin novitet.

dosta su mi dve lige, ne umem ja da vozim parallelno previse toga ali hvala na pozivu

20 je baš deep, tu ode Tristan na pola drafta.

Ima vremena, predomislićeš se. Od sutra igram na kartu "ne sme da ne bismo raskrinkali njegovo košarkaško neznanje".

Kako se to igra? Ja bih probo al' uvek mi glupo da smaram ljude da mi objašnjavaju. Dolazim u godine kad je to glavna tema na roštiljima pored kola, a numem ništa da kažem.

Jokiću pod hitno da nabave Ozempic

nema. Djuka Bizon sve potamanio

29 minutes ago, Amos said:

Kako se to igra? Ja bih probo al' uvek mi glupo da smaram ljude da mi objašnjavaju. Dolazim u godine kad je to glavna tema na roštiljima pored kola, a numem ništa da kažem.

Napisaću ti PM kad stignem. Ima vremena, draft je par dana pred početak. Super je.

1 hour ago, freakns said:

Ceska po kvalitetu vise pripada azijskom kontinentu, i to subzona bliski istok.

videcemo veceras dal cemo da upregnemo i dal ce Svabovi da se oznoje... mogla bi biti dobra tekma, prava prvenstvena. ali cenim da ce ipak oba tima da igraju pod rucnom jer ovo bi moglo biti polufinale ili finale EP

inace, jako mi je interesantan defanzivni koncept. i to vidim da vezbamo jos od prve pripremne. stanemo u coveka, Debeli iskace na help na igracu koji moze da probije, Petrusev rotira pod kos. izbacuje se lopta iz ruke tog igraca, Debeli se vraca u reket a mi stajemo u neku vrstu 4+1 zone, gde prakticno forsiramo sut protivnika za 3... cela odbrana je postavljena tako da ne dajemo poene iz reketa.

za napad mi se dopada sto ne izmisljamo toplu vodu. ako nije prosla tranzicija, guraj loptu na niski post, kao da je '83. i radi ko podmazano obzirom da je Debeli najbolji centar u Evropi, pa 17 praznih mesta, pa Milutinov i onda jos 3 prazna mesta pa dolazi ostatak

vidi se da pesic nije nista naucio od talijana fantom

zajebavam se malo, ali "realno" postoji bojazan da nam naleti tako neka ekipa koja ce moci ponesto odbraniti i da ih prosere sut

znamo kako to onda posle ide, njima upadaju frizideri, a nama obruc toliki da jedva moze proci teniska loptica

sa druge strane, ili sa prve, ova ekipa definitivno ima i individualnog kvaliteta, a sad vec i zajednickog iskustva i samopouzdanja da se izvadi iz takve situacije, kao sto je npr prilicno mirno resen onaj ogroman minus protiv australije na OI

ali, iako se naravno sprdam da ce micic otpasti, zaista mislim da bi nam u takvoj nekoj hipotetickoj situaciji mnogo vise znacili aleksa i stefan da pridave i izbace protivnicke bekove iz ritma nego micic

micicev glavni kvalitet je egzekucija i kreacija u napadu, a tu vec imamo igraca koji je daleko ispred svih na turniru i godinama unazad najbolji na svetu, pa onda jos bogdana koji je na ovom nivou elitna zver, plus jos nekoliko izuzetno kvalitetnih opcija (milutinov, njovic, gudura, petrusev...)

prosto ne vidim kako nas iko na turniru moze dobiti defanzivom, jedino eventualno nekakvim ludackim napadom