August 9, 2025Aug 9 Aleksa uništava Slukasa, ubi ga u pojam.Njima bolje idu trojke u ovom trenutku. Evo upravo sad Slukas, pu! Edited August 9, 2025Aug 9 by Valk
August 9, 2025Aug 9 Aleksa kida, njemu je potpuno svejedno igra li se neki tamo prijateljski kup na Kipru ili finale SP.Ne prašta! Nisu svi iz repke tako našpanovani, da budemo iskreni.Grčka okej skroz, kad im se pridruži i Janis biće zajebana ekipa.
August 9, 2025Aug 9 Debeli mora da skine makar 10kg. Nikad nije bio ovoliki, jer ranije kad je imao viska nije imao ovu misicnu masu. Sad je nabio misice, ali i stomak.Ne dopada mi se Jovic na 3. Prespori smo u odbrani.
August 9, 2025Aug 9 Tristan porobio za onih 5,6 minuta provedenih u igri i posle matori zaoboravio da ga ima na klupi. Bolji bi Vukcevic bio fit sa Jokicem u petorci nego sto je Petrusev. Edited August 9, 2025Aug 9 by Micko8
August 9, 2025Aug 9 41 minutes ago, Sludge Factory said:Jokicu stomak do Sombora Sve sto je Doncic skinuo, ovaj pokupio..
August 9, 2025Aug 9 Jokic je bio ubedljivo najgojazniji u svojoj trecoj NBA sezoni i na SP u Kini. Ovo i nije toliko lose stopice se do Evrobasketa. Problem je u tome sto nikog ne ume da odbrani. Edited August 9, 2025Aug 9 by Micko8
August 9, 2025Aug 9 43 minutes ago, Micko8 said:Tristan porobio za onih 5,6 minuta provedenih u igri i posle matori zaoboravio da ga ima na klupi. Bolji bi Vukcevic bio fit sa Jokicem u petorci nego sto je Petrusev.Kaze Kari: "Igrao je dosta, zasto da mu kvarimo statistiku". 😂
August 9, 2025Aug 9 Zna stari lisac zašto je izvadio Tristana. One dve greške su mnogo gore od neka dva promašena šuta.
August 9, 2025Aug 9 Just now, Milošica said:Zna stari lisac zašto je izvadio Tristana. One dve greške su mnogo gore od neka dva promašena šuta.sta je uradio? nisam bas pazljivo gledao
August 9, 2025Aug 9 1 minute ago, uini said:sta je uradio? nisam bas pazljivo gledaoMomenat uručenja gde je kasnio sa tim pa smo izgubili loptu.Druge stvari ne mogu da se setim konkretno ali tad znam da mi je sinuo u glavi Tristan iz KKP.
August 9, 2025Aug 9 Nadam se da će Dendi do prvenstva neko skrenuti pažnju da ne postoji Nikola Petrušev u našoj ekipi..