August 10, 2025Aug 10 Vukvevic mora da ide na Evrobasket. Ima najbolji sut od svih visokih igraca , kada bude stucalo u sutu on bi mogao da bude kvalitetno oruzje.
August 10, 2025Aug 10 Jbg, propustila sam utakmicu, očekivala je večeras u terminu kad je bila i sa Grčkom.Vratiću da pogledam Nikole i Joviće.
August 10, 2025Aug 10 4 minutes ago, Valk said:Jbg, propustila sam utakmicu, očekivala je večeras u terminu kad je bila i sa Grčkom.Vratiću da pogledam Nikole i Joviće.Ako ce ovakvi rezultati biti kad god propustas - znas sta ti je ciniti.
August 10, 2025Aug 10 1 hour ago, uini said:zasto mora da bude drame 10 dana od pocetka priprema?nije loše malo dramepa posle da se pogledaju u oči kažu jedni drugima šta im je na srcubolje na pripremama da te otrese neko, nego u 1/4 finalu
August 10, 2025Aug 10 imamo i neki turnir sa njemcima, ne znam ko je jos tu ali eto, oni su nam glavni rival
August 10, 2025Aug 10 5 minutes ago, uini said:imamo i neki turnir sa njemcima, ne znam ko je jos tu ali eto, oni su nam glavni rivalIgramo sa Češkom "polufinale" pa sa Nemačkom ili Turskom. Kupio sam karte u poslednji čas da ne bude da nisam nikad gledao tri puta MVP-a.
August 10, 2025Aug 10 11 minutes ago, arheolog1981 said:Za Kipar igra Filip Čović... preslikan netalenatja sam mislio da je jaako mali pero antic
August 10, 2025Aug 10 Sve ok, deremo Kipar u skladu sa očekivanim, ali baš je jadan Denda sa ovim omalovažavanjem.Sad sam na poluvremenu, toliko je bilo napeto da ću tek sad kokice da napravim.
August 10, 2025Aug 10 denda, ne znam...sve je receno nebrojeno puta, ali jebote 2025, on i dalje jasena stranu ovi sns skakavci, mislim da u srbiji ima malo poslova gde je potrebno manje znanja, profesionalizma, radnog angazmana i cega sve ne u odnosu na sportske komentatore na javnom servisucak i u takvoj konkurenciji denda se izdvojio daleko ispred ostalihcovek 30+ godina komentarise kosarku, ne zna osnovna pravila igre i ne zna imena standardnih reprezentativaca srbije to je nivo kao da radi kao kasir u marketu, a da ne ume da otvori kasu i da sabira
August 10, 2025Aug 10 Ја мислим да постоји посебан круг у паклу за оне највеће злотворе којима пуштају у круг без престанка преносе Денде, Ковињала, Страјнића и Немање Матића.