August 6, 2025Aug 6 6 minutes ago, Nikodije said:Jokara sa hipodroma skoro tripl dablCrta se da Tristan ideVec odavno spremam svog mrkova....Muzicka podloga.
August 6, 2025Aug 6 Just now, kurjak said:Srbija - Poljska 79:67 (19:13, 18:18, 20:16, 22:20).i ovo je bilo zatvoreno?
August 6, 2025Aug 6 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said:i ovo je bilo zatvoreno?Da, biće na RTS-u turnir na Kipru ... za vikend 9, i 10 avgust Edited August 6, 2025Aug 6 by kurjak
August 7, 2025Aug 7 Spasa došao debeo i nespreman, šokiran sam što je povređen. Baš me zanima kako Top izgleda na ovom nivou.Navijam za Avramović-Topić-Jović trio.
August 7, 2025Aug 7 pa nije jedini sa povredicom; robocop davidovac aka smailaga, je takodje nesto mini povredjen
August 7, 2025Aug 7 1 hour ago, kralj said:Kari sve više liči na moju komšinicu sa sedmog.jeste bas da mu stavis maramu i neki paradajz da prodaje ne bi nista posumnjao
August 9, 2025Aug 9 Neverovatno kako svuda postoji konsenzus oko užasnog kvaliteta i dizajna dresova. Čak nisam ni ja koji poteže te teme, najnormalnija tema za period priprema, pa imamo oči, majku mu i komentarišemo šta se vidi.Ovde su jedino veliki mužjaci koji su iznad toga. Samo što je uvek obrnuto i ti koji se toliko trude da se dokažu da su nešto su uvek sušta suprotnost tome.Sve u svemu, javašluk, a verovatno i ozbiljna krađa, prevara, korupcija, nepotizam... i ko zna šta sve. Neko se tu ozbiljno ugradio u sve i ostavio nas da se blamiramo sa onim krpama da bi sebi stavio novac u džep.Međutim, danas prva utakmica koju možemo da gledamo pa to sve polako prelazi u drugi plan.Prisetimo se najboljih momenata sa prethodnih prijateljskih protiv ove ekipe Edited August 9, 2025Aug 9 by Hele
August 9, 2025Aug 9 2 minutes ago, steins said:Jel ima negde prenoai prijateljakih utakmicaTrebalo bi RTS 1 i Arena Sport Premium 1.