Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Featured Replies

Jel bi mogli da uzmemo Šarlotove dresove za repku?

Pitam za druga Heleta

• Replies 31.4k
  • Views 2.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Samo bih se upisao ovde sa mini rantom kako ljudi koji vode reprezentaciju, znači ne savez čak, nego trofejni selektor i njen najbolji igrač nemaju nikakav problem da promovišu kocku u bukvalno 24/7 r

Posted Images

kad pomenu dres, setih se, videh neki dan doncica u slovenackom

to me podsetilo da slovenci imaju poslednjih godina mozda i najbolje, odnosno najlepse dresove

ne obracam nikad paznju na to, malopre se malo zadubio, pored toga sto cesto menjaju bolje i to menjaju iz korena, menjaju i proizvodjace, a dres im opet standardno lep

To cesto menjanje boja je bas glupo. Dres svake reprezentacije treba da bude lako prepoznatljiv, ne moras ni da vidis natpis, znas o kome se radi..

u slucaju slovenije, njihova zelena bi morala biti bas specificna da konkurise litvanskoj zelenoj. ako se dobro secam, imali su skoro neke svetlo svetlo plave i jednostavne? ti su mi bili super, nekako nepretenciozni a neobicni

Sad ću ja preći u onaj tim da dresovi ne igraju 😁

Da, bitno mi je da budu lepi ili kvalitetni, ali to sa bojama mi je nebitno.

Treba da budemo prepoznatljivi kao oni što dođu i ispraše te, a ne po boji dresa.

I Ameri stalno menjaju boju.

Edited by Hele

Nadam se da Alimpije je eto tako izneo neko svoje mišljenje, a nema neke informacije.

Kaže da sledi smena generacija i da će mnogi da ovim prvenstvom gledati da zaokruže reprezentativnu priču.

Iskreno se nadam da smo završili sa tim i da guramo bar olimpijski ciklus.

Nama su okosnica igrači iz generacija 94/95, ne vidim što ne bi igrali 2028. kad budu imali 33/34.

Kod svih drugih se igra i do 40. godine, jedino kod nas si star sa 30.

Nadam se da će ovo momci promeniti to.

Ne vidim potrebu da vršimo neku naglu smenu generacija. Ubacili smo Petruševa, Jovića... pa sad polako Topića, Vukčevića... pa ćemo onda Đurišića, Markovića... i tako, prirodno, malo po malo ćemo izvršiti smenu.

Nadam se bar. A ne sad ono, novo prvenstvo, mi izlazimo sa potpuno novim timom i gomilom debitanata.

https://youtube.com/shorts/IPYABQbkT0o

Edited by Hele

52 minutes ago, Hele said:

Sad ću ja preći u onaj tim da dresovi ne igraju 😁

Da, bitno mi je da budu lepi ili kvalitetni, ali to sa bojama mi je nebitno.

Treba da budemo prepoznatljivi kao oni što dođu i ispraše te, a ne po boji dresa.

I Ameri stalno menjaju boju.

u sustini, volis "pobednicke" dresove? kada uzmemo tozla, taj dres dobija neku winner patinu

Jok, samo kvalitet i da nas poštuju. Ovo deluje kao neka sport vision sranja. Zaslužujemo fazon i da imamo po meri dresove ako treba. Siguran sam ni da Vasa nije ovoliko loš nego su mu dali manji broj, a i kroj je sav neki retro. Tek kad debeli Jokić uđe u ovo belo suženo sranje, ima sve da ispadne 😁

Neozbiljno je da ti dolaze takvi asovi i ti ih oblačiš u ovo. Možda grešim i kvalitet je ekstra, ali ne deluje baš.

Jel večeras igramo sa BIH?

1 minute ago, kurjak said:

Jel večeras igramo sa BIH?

Da, utakmica zatvorena za javnost.

Posle startne četvrtine, Pešićeva ekipa se zaletela i više nije bilo nazad. Orlovi su usporili tek u poslednjoj deonici, kada su se Zmajevi malo razigrali

Najjači izveštaj sa utakmice ikad.

13 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Posle startne četvrtine, Pešićeva ekipa se zaletela i više nije bilo nazad. Orlovi su usporili tek u poslednjoj deonici, kada su se Zmajevi malo razigrali

Najjači izveštaj sa utakmice ikad.

Prvenstveno opsiran i detaljan. "Novinar" dobio rezultat po cetvrtinama i slozio "tekst".

Joker 20 12 9 navodno, Petrusev 20, Tristan 14

Ima li snimaka sa afterpartija?

D