August 2, 2025Aug 2 kad pomenu dres, setih se, videh neki dan doncica u slovenackomto me podsetilo da slovenci imaju poslednjih godina mozda i najbolje, odnosno najlepse dresovene obracam nikad paznju na to, malopre se malo zadubio, pored toga sto cesto menjaju bolje i to menjaju iz korena, menjaju i proizvodjace, a dres im opet standardno lep
August 2, 2025Aug 2 To cesto menjanje boja je bas glupo. Dres svake reprezentacije treba da bude lako prepoznatljiv, ne moras ni da vidis natpis, znas o kome se radi..
August 2, 2025Aug 2 u slucaju slovenije, njihova zelena bi morala biti bas specificna da konkurise litvanskoj zelenoj. ako se dobro secam, imali su skoro neke svetlo svetlo plave i jednostavne? ti su mi bili super, nekako nepretenciozni a neobicni
August 2, 2025Aug 2 Sad ću ja preći u onaj tim da dresovi ne igraju 😁Da, bitno mi je da budu lepi ili kvalitetni, ali to sa bojama mi je nebitno.Treba da budemo prepoznatljivi kao oni što dođu i ispraše te, a ne po boji dresa.I Ameri stalno menjaju boju. Edited August 2, 2025Aug 2 by Hele
August 2, 2025Aug 2 Nadam se da Alimpije je eto tako izneo neko svoje mišljenje, a nema neke informacije.Kaže da sledi smena generacija i da će mnogi da ovim prvenstvom gledati da zaokruže reprezentativnu priču.Iskreno se nadam da smo završili sa tim i da guramo bar olimpijski ciklus.Nama su okosnica igrači iz generacija 94/95, ne vidim što ne bi igrali 2028. kad budu imali 33/34.Kod svih drugih se igra i do 40. godine, jedino kod nas si star sa 30.Nadam se da će ovo momci promeniti to.Ne vidim potrebu da vršimo neku naglu smenu generacija. Ubacili smo Petruševa, Jovića... pa sad polako Topića, Vukčevića... pa ćemo onda Đurišića, Markovića... i tako, prirodno, malo po malo ćemo izvršiti smenu.Nadam se bar. A ne sad ono, novo prvenstvo, mi izlazimo sa potpuno novim timom i gomilom debitanata.https://youtube.com/shorts/IPYABQbkT0o Edited August 2, 2025Aug 2 by Hele
August 2, 2025Aug 2 52 minutes ago, Hele said:Sad ću ja preći u onaj tim da dresovi ne igraju 😁Da, bitno mi je da budu lepi ili kvalitetni, ali to sa bojama mi je nebitno.Treba da budemo prepoznatljivi kao oni što dođu i ispraše te, a ne po boji dresa.I Ameri stalno menjaju boju.u sustini, volis "pobednicke" dresove? kada uzmemo tozla, taj dres dobija neku winner patinu
August 2, 2025Aug 2 Jok, samo kvalitet i da nas poštuju. Ovo deluje kao neka sport vision sranja. Zaslužujemo fazon i da imamo po meri dresove ako treba. Siguran sam ni da Vasa nije ovoliko loš nego su mu dali manji broj, a i kroj je sav neki retro. Tek kad debeli Jokić uđe u ovo belo suženo sranje, ima sve da ispadne 😁Neozbiljno je da ti dolaze takvi asovi i ti ih oblačiš u ovo. Možda grešim i kvalitet je ekstra, ali ne deluje baš.
August 5, 2025Aug 5 1 minute ago, kurjak said:Jel večeras igramo sa BIH?Da, utakmica zatvorena za javnost.
August 5, 2025Aug 5 Srbija – Bosna i Hercegovina 126:89 (30:23, 34:16, 33:21, 29:29)https://meridiansport.rs/kosarka/srbija-pripremni-mec-bih/
August 5, 2025Aug 5 Posle startne četvrtine, Pešićeva ekipa se zaletela i više nije bilo nazad. Orlovi su usporili tek u poslednjoj deonici, kada su se Zmajevi malo razigraliNajjači izveštaj sa utakmice ikad.
August 5, 2025Aug 5 13 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Posle startne četvrtine, Pešićeva ekipa se zaletela i više nije bilo nazad. Orlovi su usporili tek u poslednjoj deonici, kada su se Zmajevi malo razigraliNajjači izveštaj sa utakmice ikad.Prvenstveno opsiran i detaljan. "Novinar" dobio rezultat po cetvrtinama i slozio "tekst".