July 30, 2025Jul 30 Navodno danas puštene karte u prodaju za meč sa Slovencima 21.avgusta. Na ticketvision piše nema raspoloživih ulaznica. Any help?
July 30, 2025Jul 30 3 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Navodno danas puštene karte u prodaju za meč sa Slovencima 21.avgusta. Na ticketvision piše nema raspoloživih ulaznica. Any help?Puštene su karte još juče i navodno nema više već. Ciganska posla.
July 31, 2025Jul 31 Se igra u areni? Nema dovoljno podobnih da je napune, tako da ce ili biti pumpanja, ili ce biti prazno. Opusteno.
July 31, 2025Jul 31 Mislim da se tripujete. Za prošlu godinu i generalku sa Grcima nisam siguran koliko brzo su rasprodali, ali (valjda) 2 godine ranije isto sa Grcima onaj meč u kvalifikacijama, Janis vs Jokić su otišle karte za 20tak h.
July 31, 2025Jul 31 Ne znam bas, ja sam pokusao da kupim jos juce ujutru oko 8 i nije bilo bas ni jedne jedine slobodne tako da mi to bas cudno izgleda.
July 31, 2025Jul 31 Koliko sam ja cuo pustene su u ponedeljak, u utorak kada sam ja gledao bilo je nekoliko razbacanih karata nivo 200 VIP koje su bile po 8.000 din. Posle par sati i to je nestalo.
July 31, 2025Jul 31 22 minutes ago, Tinman said:Koliko sam ja cuo pustene su u ponedeljak, u utorak kada sam ja gledao bilo je nekoliko razbacanih karata nivo 200 VIP koje su bile po 8.000 din. Posle par sati i to je nestalo.Nema šanse da su puštene u ponedeljak jer je u ponedeljak bila kzš gde je Sunturlić rekao da puštaju karte u prodaju i da će biti obaveštenje koliko koštaju itd. Jedino ako ih nisu pustili uveče u prodaju. Veliko je pitanje koliko su pustili a koliko poklonili sponzorima i drugim zaslužnim građanima, koliko su pokupili tapkaroši itd. Ništa novo u ovoj banana državi.
July 31, 2025Jul 31 Mislim da je bilo nesto kasnije, ja sam u utorak pre podne gledao i ostalo je bilo mozda 10ak nepovezanih karata.
July 31, 2025Jul 31 Ma nema trika da nisu uzeli gro karata da razdele svojima, ostavili nešto malo da ne bude providno a i to raštrkano da se slučajno ne grupiše neka pumpaj ekipica.