Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Featured Replies

10 minutes ago, Nikodije said:

Kad sam napisao da se popravio 10 kila za vreme odmora mislim da sam mu prevideo bar još 10, pošto se usvinjio gore nego pred SP u Kini 2019. Kako uspe da nabije toliko kila za samo dva meseca, evo ne znam.

Genetika, pogledaj kako mu izgledaju braca koja nisu u treningu. Jokic kad zavrsi karijeru bice nekretnina kao i oni. Ali nije u gorem stanju nego 2019. Tada je mahom bio pihtijast, sada je cvrst kao zid.

• Replies 31.4k
  • Views 2.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Samo bih se upisao ovde sa mini rantom kako ljudi koji vode reprezentaciju, znači ne savez čak, nego trofejni selektor i njen najbolji igrač nemaju nikakav problem da promovišu kocku u bukvalno 24/7 r

Posted Images

ma tad je bio za infuziju, sad radi svoje i ne izgleda naduveno od alkohola

Al zato ima metar preko leđa rolleyes

Gxx2Ke-WsAADZGN?format=jpg&name=large

Arena sport 4

14:45

Konjički sport

Sombor - Derbi

KASAČKE TRKE Uživo

Danas neće igrati ... )

Која је поента пријатељске с Кипром уопште сем да им учинимо ајде и да се мало растрчимо. Компетитивнији би био тродупло тренинг меч међусобни.

10 minutes ago, johan nagel said:

Која је поента пријатељске с Кипром уопште сем да им учинимо ајде и да се мало растрчимо. Компетитивнији би био тродупло тренинг меч међусобни.

Turnir je u pitanju, Grčka, Srbija, Izrael i Kipar.

Ulazi se u dinamiku Evrobasketa, to je sve. Čak ni rotacija od sinoć nema nikakvog smisla.

Računam da će Top danas imati ulogu kakvu neće imati do sledećeg leta, tako da ladite lubenicu i šampanjac.

💵💵💵

da bi taj trening meč među njima bio kompetitivan mora da zaiskri dobrano među njima, na pameti mi je onaj trening meč dream team pred oi ‘92(opisan u last dance)

ovde nema takve lične sujete, zna se ko je kapetan, zna se ko je 🐐, zna se i ko nosi vodu

4 minutes ago, kurjak said:

Turnir je u pitanju, Grčka, Srbija, Izrael i Kipar.

Још горе јебао их Израел

Ovo sa trojicom kapitena je btw obična budalaština, ali ok, očigledno su sjajni odnosi u timu, ne treba sitničariti. Kapiten je Bogdan kad već nema čoveka koji je trebalo ovim zlatom da zaokruži karijeru.

Kog coveka?

Бирчевића

1 hour ago, kurjak said:

Al zato ima metar preko leđa rolleyes

Gxx2Ke-WsAADZGN?format=jpg&name=large

klasičan endomorf koji ne pazi previše na ishranu ali zato ne zabušava u teretani aka strvina. ide to možda i do 140kg, 10-15kg manje bi bilo top, ali ne vidim neki veliki problem ni sa kardijom ni sa okrentošću. ima tu puno krtine ispod površinskog sloja sapunjare, a srce i pluća mogu sve to da napajuju.

Onoliko se razglabalo o dresovima, a Najk zaboravio da isporuči brushalter za Karija.

1 hour ago, kurjak said:

Arena sport 4

14:45

Konjički sport

Sombor - Derbi

KASAČKE TRKE Uživo

Danas neće igrati ... )

UŽIVO: KIPAR – SRBIJA, BEZ JOKIĆA

Horse GIF