August 10, 2025Aug 10 10 minutes ago, Nikodije said:Kad sam napisao da se popravio 10 kila za vreme odmora mislim da sam mu prevideo bar još 10, pošto se usvinjio gore nego pred SP u Kini 2019. Kako uspe da nabije toliko kila za samo dva meseca, evo ne znam.Genetika, pogledaj kako mu izgledaju braca koja nisu u treningu. Jokic kad zavrsi karijeru bice nekretnina kao i oni. Ali nije u gorem stanju nego 2019. Tada je mahom bio pihtijast, sada je cvrst kao zid.
August 10, 2025Aug 10 Arena sport 4 14:45Konjički sportSombor - DerbiKASAČKE TRKE UživoDanas neće igrati ...
August 10, 2025Aug 10 Која је поента пријатељске с Кипром уопште сем да им учинимо ајде и да се мало растрчимо. Компетитивнији би био тродупло тренинг меч међусобни.
August 10, 2025Aug 10 10 minutes ago, johan nagel said:Која је поента пријатељске с Кипром уопште сем да им учинимо ајде и да се мало растрчимо. Компетитивнији би био тродупло тренинг меч међусобни.Turnir je u pitanju, Grčka, Srbija, Izrael i Kipar.
August 10, 2025Aug 10 Ulazi se u dinamiku Evrobasketa, to je sve. Čak ni rotacija od sinoć nema nikakvog smisla. Računam da će Top danas imati ulogu kakvu neće imati do sledećeg leta, tako da ladite lubenicu i šampanjac.
August 10, 2025Aug 10 💵💵💵da bi taj trening meč među njima bio kompetitivan mora da zaiskri dobrano među njima, na pameti mi je onaj trening meč dream team pred oi ‘92(opisan u last dance) ovde nema takve lične sujete, zna se ko je kapetan, zna se ko je 🐐, zna se i ko nosi vodu
August 10, 2025Aug 10 4 minutes ago, kurjak said:Turnir je u pitanju, Grčka, Srbija, Izrael i Kipar.Још горе јебао их Израел
August 10, 2025Aug 10 Ovo sa trojicom kapitena je btw obična budalaština, ali ok, očigledno su sjajni odnosi u timu, ne treba sitničariti. Kapiten je Bogdan kad već nema čoveka koji je trebalo ovim zlatom da zaokruži karijeru.
August 10, 2025Aug 10 1 hour ago, kurjak said:Al zato ima metar preko leđa klasičan endomorf koji ne pazi previše na ishranu ali zato ne zabušava u teretani aka strvina. ide to možda i do 140kg, 10-15kg manje bi bilo top, ali ne vidim neki veliki problem ni sa kardijom ni sa okrentošću. ima tu puno krtine ispod površinskog sloja sapunjare, a srce i pluća mogu sve to da napajuju.
August 10, 2025Aug 10 Onoliko se razglabalo o dresovima, a Najk zaboravio da isporuči brushalter za Karija.
August 10, 2025Aug 10 1 hour ago, kurjak said:Arena sport 414:45Konjički sportSombor - DerbiKASAČKE TRKE UživoDanas neće igrati ... UŽIVO: KIPAR – SRBIJA, BEZ JOKIĆA