Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Featured Replies

Kaze na kraju prenosa vidimo se sutra protiv Grcke...protiv Kipra...

• Replies 31.4k
  • Views 2.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Samo bih se upisao ovde sa mini rantom kako ljudi koji vode reprezentaciju, znači ne savez čak, nego trofejni selektor i njen najbolji igrač nemaju nikakav problem da promovišu kocku u bukvalno 24/7 r

Posted Images

.

Edited by Milošica

Teško da mu je išta u glavi hihi

Zizis izgleda kao da bi mogao sutra da se skine da igra, taman umesto ovog grčkog Saše Vujačića

ne znam, mislim da ovo sto @Milošica pise-brise, nije tolika greska na samom startu priprema, da bi ga trener ostavio do kraja na klupi.

vise mi to izgleda kao situaciona provera, jer, toliko bi igrao i u nekom idealnom scenariju na vaznoj tekmi.

..imao je 3xapartment i inteligentnu misaonu asistenciju, valjda za avramovica, cim je usao, gde mu je kao saobracajac signalizirao da gadja jovica u cosku, posto je on odvukao odbranu blize reketu

cisto da ne bude kako pravi samo glupe odluke

Ako je do gresaka, Joki prvi ne bi video terena u narednim mecevimafantom Mitoglu ga napunio bez prolivenog znoja , plus sto je gubio lopete na najjgluplje nacine.

i-give-up-oh-my.gif

"Možda igra nije bila lepršava i po ukusu svakog košarkaškog poklonika, možda nije viđeno dominantno izdanje praćeno rezultatom istih okvira... Možda."

"Opet, svako ko u ovoj fazi priprema, na dve i po sedmice do prve utakmice u Rigi, očekuje Srbiju u kojoj sve pršti, živi u svetu iluzija i nije objektivan."

Ja bih, bez šale, voleo da smo izgubili i igrali još gore.

"jos gore" implicira da smo igrali lose ali imajuci u vidu datum, imali smo vrlo dobrih segmenata igre, sto je benwfit kontinuiteta koji imamo lately.

16 hours ago, Sludge Factory said:

Jokicu stomak do Sombora D

Kad sam napisao da se popravio 10 kila za vreme odmora mislim da sam mu prevideo bar još 10, pošto se usvinjio gore nego pred SP u Kini 2019. Kako uspe da nabije toliko kila za samo dva meseca, evo ne znam.

Edited by Nikodije

jesil blesav, na tom svetskom prvenstvu sam se brinuo da ne dobije srchku, bas je bio tovljen.

sad je vise, sto bi rekli inxs,