July 29, 2025Jul 29 Just now, Heaviside said:Trojica kapitena - Bogdan, Milutinov i Jović.Zasluženo.Bio je glavni za organizaciju onog slavlja u Parizu.
July 29, 2025Jul 29 3 hours ago, uini said:ti si, obojena revolucijo, smenjen i odstampan u knjizi, zajedno sa heleom, koji worhipuje sotonu stidljivo. vidimo se na expou luzeri.Touche. Načestitao bih ti se sad kao Poceko rezervnim igračima.
July 29, 2025Jul 29 Možda nije usko vezano za topik, ali malo plaši Dončićev novi letnji izgled, zategnut je ko praćka. Ovakav može lagano da vodi ekipu od još +11 stabala do zlata
July 29, 2025Jul 29 7 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Možda nije usko vezano za topik, ali malo plaši Dončićev novi letnji izgled, zategnut je ko praćka. Ovakav može lagano da vodi ekipu od još +11 stabala do zlatada mi je euro-cent za svaki put kada sam video storiju o igracu koji se stesao u julu / avgustu jer su ga bacili na neku autofagiju feat iskenjavanje a onda dodje na prvu tekmu i vidis kao, okej, smrsao 2ipo kila mozda
July 29, 2025Jul 29 2 hours ago, Milošica said:Zasluženo.Bio je glavni za organizaciju onog slavlja u Parizu.C, to je bio Vanja, tj zena mu, ona je organizovala, bar sudeci po njegovoj prici
July 29, 2025Jul 29 Just now, Lord Stef said:C, to je bio Vanja, tj zena mu, ona je organizovala, bar sudeci po njegovoj priciVanjina Nina i braća MilutinovLol ovo zvuči pogrešno Edited July 29, 2025Jul 29 by Milošica
July 29, 2025Jul 29 1 hour ago, uini said:da mi je euro-cent za svaki put kada sam video storiju o igracu koji se stesao u julu / avgustu jer su ga bacili na neku autofagiju feat iskenjavanje a onda dodje na prvu tekmu i vidis kao, okej, smrsao 2ipo kila mozdaTako sam i ja pratio na IG Kenana kako kida sa treninzima tokom leta, a čim se pojavio ovde bilo je vidljivo da njegova morfološka građa ne odgovara košarci, što bi rekli Leskovčani.
July 29, 2025Jul 29 Šta mislite ako Kari odabere Davidovca kao 12. igrača, a krene Smailagić, hoće li Pešić provaliti?
July 30, 2025Jul 30 13 hours ago, Jimmy Kowalski said:Sad vise nece imati meku ruku, nego ce postati ciglar..Osušilo se salce na dlanu, i sad nema osećaj kod šuta, ima logike.12 hours ago, Hele said:Šta mislite ako Kari odabere Davidovca kao 12. igrača, a krene Smailagić, hoće li Pešić provaliti?Skontaće već kod prvog napada. Prvo će biti oduševljen skokom u napadu "Davidovca" a ona će da ispizdi na potpuno nerezonski šut istog.
July 30, 2025Jul 30 13 hours ago, Heaviside said:nemoj tako, kupio je svakome po Dejtonu. 35k komad.jel ima u analima™ da se neko vise otvorio za saigrace, pitam, naravno, za druga?