Joe D Posted June 21, 2021 Author Posted June 21, 2021 A ima se poraditi i oko konja i imanja. Kako Mikanu Grusanovicu niko nije zamerao sto odbija reprezentaciju zbog toga?
James Marshall Posted June 21, 2021 Posted June 21, 2021 3 minutes ago, theanswer said: Propade to, propade i karantin, čekamo sledeći razlog. A stvar je jasna, zabole ga kurac tačno da igra za reprezentaciju. Ja sam to u startu rekao, mnogo toga mu bitnije od reprezentacije. Ne znam samo što su ljudi toliko slani™ oko toga. Ovako samo fino čovjek oslobađa mjesto da tu dođe neko ko će baš da grize. Tipa Štimara. Ili neko sa PPP. 2
theanswer Posted June 21, 2021 Posted June 21, 2021 2 minutes ago, James Marshall said: Ja sam to u startu rekao, mnogo toga mu bitnije od reprezentacije. Ne znam samo što su ljudi toliko slani™ oko toga. Ovako samo fino čovjek oslobađa mjesto da tu dođe neko ko će baš da grize. Tipa Štimara. Ili neko sa PPP. Ne brukaj se brate. 1
pbg12345 Posted June 22, 2021 Posted June 22, 2021 a sto uopste mora da bude 1 jak razlog ne sme biti kombinacija nekoliko faktora? cini mi se samo da bi zakljucili kako eto jokicu igranje za srbiju nije najbitnija stvar u zivotu, pa jbg to smo znali jos pre nekoliko sezona meni je strasno zao sto nece igrati, ali itekako mogu da razumem njega zasto mu se ne igra po svaku cenu 1
Filozof manijak Posted June 22, 2021 Posted June 22, 2021 9 hours ago, James Marshall said: Zamisli dripca, hoće da bude uz ženu dok mu se rađa prvo dijete umjesto da pika soni u hotelu sa Dobrićem i Lazićem Pa kad je glupan. Pametan novopečeni otac šmugne negde na 2 - 3 meseca od porođaja, i izbegne svu dreku i neprospavane noći. Bolje bi se odmorio sa reprezentacijom. No, svako iskustvo se plaća
Djuro Posted June 22, 2021 Posted June 22, 2021 (edited) 46 minutes ago, pbg12345 said: a sto uopste mora da bude 1 jak razlog ne sme biti kombinacija nekoliko faktora? cini mi se samo da bi zakljucili kako eto jokicu igranje za srbiju nije najbitnija stvar u zivotu, pa jbg to smo znali jos pre nekoliko sezona meni je strasno zao sto nece igrati, ali itekako mogu da razumem njega zasto mu se ne igra po svaku cenu zato joj ga je i metio, baš za kristmas. Edited June 22, 2021 by Djuro
precog Posted June 22, 2021 Posted June 22, 2021 6 minutes ago, Djuro said: zato joj ga je i metio, baš za kristmas. aaaaa, nije postio.
napadaj Posted June 22, 2021 Posted June 22, 2021 (edited) On da zna za Boga, ne bi propustio Tokio Edited June 22, 2021 by napadaj
Redoran Posted June 22, 2021 Posted June 22, 2021 9 hours ago, Milošica said: Mislim da je Jokara dosta emotivniji lik nego što se predstavlja za javnost i da je svestan da ne bi pružio maksimum upravo zbog te situacije. Meni je sve kod njega OK osim jedne stvari: nemoj brate Joko da igraš te PR igre sa plasiranjem šturih informacija preko ćaće. Izađi bre kao čovek i komunista pred mikrofon i reci, preskačem OI jer to i to. Bolje je da neko drugi ide nego da ja budem tamo bez volje i motiva, i onda svi očekuju od mene da ubacujem po 30 poena u nokaut fazi a ja ne mogu. Hejtovala bi ga drogirana nacija tri dana i onda bi prešli na nekog drugog a on više nikada ne bi morao da se pravda. Jedan Majkl Džordan je u svoje vreme izjavljivao da ga od OI (u Atlanti mislim) mnogo više privlači letnje igranje golfa. A tada je bila mnogo veća ložana na OI nego danas, pravio se Drim Tim II. I hejtovao ga deo javnosti neko vreme, i na kraju se sve sleglo i ljudi negde u svojim glavama povezali da MJ-a ne treba nužno povezivati sa reprezentacijom. Jokara bi hteo da ne plati cenu slave nego da to ćaća hendluje sa medijima. Pa ne ide to tako burazeru. 7
Amos Posted June 22, 2021 Posted June 22, 2021 Sve tačno, samo što nema srpskog sportiste koji bi to tako sročio ili izjavio javno. Možda par godina kasnije. 1
Joe D Posted June 22, 2021 Author Posted June 22, 2021 ima li sportiste koji moze da bar kaze selektoru da nece da igra ako nece javno? umesto da pusta saopstenja preko tanjuga i salje caleta da nesto nagovestava da mu je zena mozda trudna po kuririma. 5
Amos Posted June 22, 2021 Posted June 22, 2021 (edited) Nemam pojma, verovatno ima ili je bilo samo nisu popularni kao ovaj pa da svi znamo. Edited June 22, 2021 by Mos
djeneralche Posted June 22, 2021 Posted June 22, 2021 Nevezano za Jokica, nije ni prvi ni poslednji koji ce propustiti neko takmicenje, da li je kosarka jedini sport gde se otkazuju ucesca masivnije nego u drugim sportovima? Ja nesto ne znam za fudbal ili neke druge sportove.
Djuro Posted June 22, 2021 Posted June 22, 2021 Lako je fudbalerima, njihove zene nikada nisu trudne.
Recommended Posts