Jump to content

New Now eating!

Featured Replies

restorani. to cak nije bio ni njegov ceo posao, nego investitorski. nista mu nije, dobro je, zdravo, bogato, uselio se u zamak od 10 miliona funti, ima novu seriju, novu knjigu bestseler, jk rouling, pa on. koji vam je. 

• Replies 21k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Čorba od karfiola. Teleći kotleti u kajmaku - meso sam perfektno pripremio, najpre tiganj, a zatim rerna. Međutim, mladi kajmak koji sam juče kupio na pijaci je toliko dobar da se ne sećam kada s

• Salata sa breskvama, pršutom ,mocarelom, zelenom salatom, pečenim bademima, pasta sa pestom, sladoled od badema, za koji sam na brzinu napravio preliv (sirup) od borovnica i kupina, plus sveže to isto

• čorba od cvekle, teleći kotleti, dinstana bukovača, lučene paprike

Posted Images

a pa dobro. ja ni ne volim da on propane, dobar je dechko dushevan.

nachi taj dvorac ce ga sarani [emoji38]ol:

sent from bubamoto

sto bi propo, samo sto umesto 350 miliona koliko su mu prognozirali da ce imati u oktobru, sad ima 320, a 350 ce imati za par meseci, il 500 miliona, il koliko vec. znaci, ne brinite se, dzejmi je dobro i sve vi pozdravlja :D

Edited by darling

hvala i tebi sto si nas pomenula :hihi:

sent from bubamoto

Haha [emoji3]

Otpozdravljamo, ziv i radostan bio jos sto godina!

Keva kupila u Maksiju i donela mi na posao, danas se bahatim707c74eb1219c96927a3f044986fa7c5.jpg

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

4 hours ago, Ras said:

Peče se patlidžan, sos od mlevenog mesa već spreman, uskoro će se sjediniti.

ja sam to pravila juče! :laugh:

danas hostov predlog za pastu fažol samo sa sočivom

(neko bi mogao da predlaže jelovnik za celu nedelju, ko u vrtiću. olakšao bi mi život neviđeno)

Poz za Đema. 

IMG-20191013-144547.jpg

3 hours ago, darling said:

restorani. to cak nije bio ni njegov ceo posao, nego investitorski. nista mu nije, dobro je, zdravo, bogato, uselio se u zamak od 10 miliona funti, ima novu seriju, novu knjigu bestseler, jk rouling, pa on. koji vam je. 

Toliki ljudi ostali (zahvaljujući njemu) bez osnovnih sredstava za egzistenciju, a on se useljava u novi zamak? Pa kakav je to čovek?

On 12.10.2019. at 16:50, maheem said:

Prvi put pazario tuna steak i ..... No svejedno, kidanje! Moram vok pazariti.

On 12.10.2019. at 17:53, Host said:

Palamida je bas suva riba. (....)

16 hours ago, mlatko said:

Kad smo vec kod riba na tiganju, losos mi je (.....)

Super ste vi sa tim ribama ali kad vas ljubljena  odvede na svoju gajbu negde u Kotor Zalivu  i sama spremi sveže uhvaćenu oradu   to je najukusnija riba

vpoPv0m.jpg

Ladno nisam mogao da se setim gde smo bili pa sam zato napisao Kotor Zaliv a živeli smo zajedno. To je bilo 2014. Dakle pre.

Bili smo u Baošićima.   :isuse:

11 hours ago, Bujodrag said:

Super ste vi ali kad vas ljubljena  odvede na svoju gajbu,  to je najukusnija riba

+1 :)

Mož' i taaako da se gleda na situaciju  :lolol:

IMG-4373.jpg

juce na Prokletijama-vrganji sa pirincem jer sam imala samo 1 solju pirinca,crnim trubama i lisicarkom

odlican sir od lokalnog cobanina

i ostalo smo izneli kome je sta ostalo

Ju, prepuknuću. 

Tri nešto manje glavice luka sam na rebra isekao i na jakoj vatri ga propržio I zabraonio. To na dno šerpe, 

Onda kilo juneće plećke u kockicama na mast propržim, dodam morsku so i kim iz avana i tucanu papriku. Kace to prodinsta prebacim meso preko luka, kašika paradajz pirea, crno vino i voda. Poklopim to i zaboravim na 3 sata na tihoj. 

I šta je to sad, gulaš, paprikaš, perkelt, ništa od toga? 

Edited by nisam ja