InvisibleLight Posted April 9, 2019 Posted April 9, 2019 permeat je rec. pre bih poredila s darlingovom abc sir varijantom, jer masno, kremasto je ekstaza je dok jedes, moguce da mi se smucilo zbog alavosti, bila sam jako gladna dacu mu jos jednu sansu, kad budem u raspolozenju da unesem jednim obrokom secera koliko inace unesem za par dana u zbiru
ToniAdams Posted April 9, 2019 Posted April 9, 2019 lindt od 70posto kakaoa, i ne planiram da otavim ista za sjutra
Bujodrag Posted April 13, 2019 Posted April 13, 2019 Meni su uglavnom ovakve stvari donosile Oh, wait! Nikad. Jbg, živeo sam i sa vegeterijankom.
nisam ja Posted April 13, 2019 Posted April 13, 2019 Polako Bujo, tek se upoznajemo. Za 10ak godina očekujem wagyu beef steak. :-)
Haralampije Posted April 13, 2019 Posted April 13, 2019 45 minutes ago, Bujodrag said: Meni su uglavnom ovakve stvari donosile Jbg, živeo sam i sa vegeterijankom. jel istina da one vole oralni sex ?
Bujodrag Posted April 13, 2019 Posted April 13, 2019 Nisam primetio niti imao potrebe da istražujem postoje li takve distinkcije. Vole seks kao i ja. I kao i ja, vole kad im se s pažnjom i ljubavlju spremi klopa. Spremiti hranu može biti totalno dokona mehanička radnja ali može biti i divna prilika za vrlo suptilno a snažno izražavanje naklonosti. da, ljubav na usta ulazi, barem delimično.
Bujodrag Posted April 13, 2019 Posted April 13, 2019 40 minutes ago, Haralampije said: jel istina da one vole oralni sex ? 1 hour ago, Bujodrag said: (....) Jbg, živeo sam i sa vegeterijankom. A živeo sam i sa feministkinjom Al' jbg, nije vegeterijanka
Recommended Posts