Frile Posted June 4, 2018 Posted June 4, 2018 34 minutes ago, ivy said: pa sta da radim kad je opsta najezda..znaci moras biti potuna neznalica i nesrecnik da ovih dana izadjes iz sume bez vrganja! juce smo bacili nekoliko na grill posle setnje a ostalo je meni i za danas znači i dalje ih ima po fruškoj gori i ostalim sličnim (niskim) brdima?! ja nisam uspeo nigde da odem, sve računam - nisam ništa propustio, suša je, nema ih više
ivy Posted June 4, 2018 Posted June 4, 2018 (edited) pa ako ce ti biti lakse da ti kazem da nisi nista propustio onda cu ti to i reci :P inace gljivari koji bas cesljaju neko brdo ilzaze iz sume sa po 4kg a mi sto smo juce samo protrcali kroz sumu smo izasli sa vecerom i ruckom Edited June 4, 2018 by ivy
pacey defender Posted June 10, 2018 Posted June 10, 2018 Banana lebac namenjen sutrasnjem danu evo sat vremena jedem. Pojacan je suvim sljivama. Med umesto secera. Moram se zaustaviti.
darling Posted June 11, 2018 Posted June 11, 2018 kad covek jede maline, moza da otkrije u koju se zavukla buba, al to je uvek prekasno. upravo zvacem trecu bubu.
darling Posted June 11, 2018 Posted June 11, 2018 ee, to je taj ukus! mislis da sam pojela tri smrdljiva martina?
Lancia Posted June 11, 2018 Posted June 11, 2018 pa koja druga buba ce da baza po malinama, posle martina? ako nije blago krcnulo, pojela si na srecu nesto drugo.
morgana Posted June 11, 2018 Posted June 11, 2018 nikad nisam vidjela bubu u malini, sto znaci da ili jedenm premalo malina ili previse buba
darling Posted June 11, 2018 Posted June 11, 2018 ne krcka, samo ukus. mozda je tu smrdljivi martin samo zapiso teritoriju u mojim ustima ima buba, morgana, u malinama, kako nema, obrati paznju. il bolje nemoj najbolje mi je ono maline se ne peru.
svashtabezneshto Posted June 11, 2018 Posted June 11, 2018 Teško da bi pojela martina a da ne primetiš da si baš pojela martina. Zbog tog smrada koji ostavljaju na malinama decenijama ne jedem maline.
Recommended Posts