May 27, 20186 yr ^ bas sam skoro naletela na neku staru muziku pa sam bila inspirisana da spremim neki cool beans... naslovi pesama su za neki novi recepat idealni; Jim Bean, Human Bean, The Unbearable Lightness Of Bean, Soft Bean, James Bean, Echo Bean, Heinz Roth Has Bean Sad, Desert Bean, Has Bean, Bean A Maya, Nu Bean Dance, Bean And Nothingness, Bean In Love, Mercedes Beans, Between Bean And Non-Bean... Edited May 27, 20186 yr by Hippie
May 31, 20186 yr On 26.4.2018. at 1:20, nisam ja said: ej dragice, pričala ona gospoja što tvrdi za sebe da je izmislila čarnok... čuo danas da je gospa umrela. :( kreću crni dani za siriju.
May 31, 20186 yr tuzno je. ali je i smesno. iz postovanja prema gospodjinom zavestanju, ostavljam ovaj post bez smajlija i smejem se u sebi.
June 4, 20186 yr On 25.5.2018. at 14:32, Host said: Brate, u kojoj klasi sluze burgere? Pilotskoj? Sorry, ne videh ovo. Ovo je BA First Class lounge na Heathrow T5.
June 4, 20186 yr 29 minutes ago, ivy said: jedem vrganje :p prijatno ti bilo izelice Edited June 4, 20186 yr by Haralampije
June 4, 20186 yr pa sta da radim kad je opsta najezda..znaci moras biti potuna neznalica i nesrecnik da ovih dana izadjes iz sume bez vrganja! juce smo bacili nekoliko na grill posle setnje a ostalo je meni i za danas