May 19, 20186 yr 5 hours ago, aram said: Što, jel nevaljau? pa ne, okej su, al u standardne palacinke bolje, a jednostavnije za napraviti. ovo je ko neki flafi patispanj. zelela da ih napravim da vidim mogu li, jer su mi lepo izgledale na slici, mogu, jestive su, lepo izgledaju i na mojoj slici, ali cenim ima boljih nenapravljenih slatkisa pa bolje njima da se bavim, ovaj ide u been there done that kategoriju:) Edited May 19, 20186 yr by cmrlj
May 20, 20186 yr On 19.5.2018. at 18:14, cmrlj said: japanske palacinke, moje prve i poslednje. Ti šta god da napraviš i uslikaš, ja bi jela :(
May 21, 20186 yr hvala, slika je kriva (govno tako da slikam izgledalo bi mljac cokoladno pa se sija ), citaj sta pisem, nista nisi propustila, realno sundjer sa cokoladnim dzemom i borovnicama. doduse ja ni americke palacinke ne ljubim, a ima ljudi sto ih bas vole.
May 21, 20186 yr Pročitala sam, zato nisam dodala "taman da ušećeriš pa uslikaš govno" Neko ti je lepo predložio food blog, ili makar da samo slikaš hranu za fancy restorane i ostale. Baš ti ide od ruke.
May 21, 20186 yr znam, hvala, ali ja sam takav covek da mene sad mnogo vise uzbudjuje ideja da uslikam posecereno govno
May 22, 20186 yr ti mislis da moje slike tek tako izadju;) moram malo da razmislim sta bi najbolje izgledalo (spanac, cvekla il standardno svakodnevno), a i trazim adekvatan tanjir. but stay tuned:)
May 25, 20186 yr Nisi ispratio, iznajmio je slot na Heathrow-u i tu spava. Samo ga pokupe.Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
May 26, 20186 yr 1 hour ago, nezvanova said: pa gde sad pomfrit? ccccccc... sad se jedu samo pečeni mladi krompirici tvom ostrom oku sigurno nije promaklo da su ti krompirici u gornjem jelu