katamaran Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 To ima kod Turkovica? Video sam da ima raznih vrsta.
Bujodrag Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 Dogovor kuću gradi :) A razgovor je razgradjuje ;)
katamaran Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 Nemam pojma. Ima i Merkatoru ok, hvala. Ako nema kod Turkovica svrcnucu se do Beogradjanke
gospa buba Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 (edited) Па те мантије на исту фору као и буређици :)ti reshio danaske da shockirash e! da. izela sam sad te semenke u oslinavljenom jogurtu. ne znam da li sam ispravno postupila Edited April 5, 2017 by gospa buba
Simon Posted April 6, 2017 Posted April 6, 2017 ti reshio danaske da shockirash e! da. izela sam sad te semenke u oslinavljenom jogurtu. ne znam da li sam ispravno postupila :D Данас сам прво буквално схватио ријеч мантије када сам видјео онај плакат из Новог Пазара. Тек када су почели други да пишу о мантијама као јелу, лакнуло ми је :D
Frank Pembleton Posted April 6, 2017 Posted April 6, 2017 Turković to je onaj što je kod 29-og i u Bežanijskoj u Zemunu?
renne Posted April 6, 2017 Author Posted April 6, 2017 Jeste, taj je. I setio sam se da imaju Remić mantije 1
nezvanova Posted April 6, 2017 Posted April 6, 2017 ne zakeram, nego da ne uzmemo pogresne :-) Rekic, a ne Remic, je l'?
maheem Posted April 7, 2017 Posted April 7, 2017 (edited) Vau što lepo izgleda Pretpostavljam da je gadnog ukusa al daj recepat i postupak [emoji38] Edited April 7, 2017 by maheem
cmrlj Posted April 7, 2017 Posted April 7, 2017 (edited) nije, bila je iznenadjujuce dobra, a pravi se brzinski. ja sam to sve ofrlje, takve su i mere ovde, cenim ne moze da se pogresi. na malo maslinovog ulja proprzis par cenova belog luka, rendani djumbir, dodas par kasicica crvene kari paste, (ja sam vrelu) vodu, povrtu kocku, seckani batat i stabljike blitve. onda to vri jedno pet minuta, pa dodas lisce blitve i pirincane rezance i kokosovo mleko, ja stavila dve prepune kasike (gusti krem moze da predje gabarite kasike za logicke cistunce), stavis, probas, ako treba jos, dodas jos. to se kuvalo jos recimo tri minuta, vazno je da se nudle ne raskuvaju (da sam pravila vise pa da mi je ostajalo,nudle bih odvojeno kuvala, da se ne naduvaju u supi). iscedila lajm unutra, stavila korijander, jer sam ga za promenu imala, nije nuzno. ozgo tanko naseckan crveni luk koji je dok se supa kuvala stajao u vodi s ledom, da mu malo otupi ostrica a da bude krckav. divna je, pravi. Edited April 7, 2017 by cmrlj
Recommended Posts