Simon Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 ti numeš da koristiš forumski srč? Ћу да пробам, хвала.
Simon Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 na linku ima svega i prhkog i biskvitastog testa..ja imam dobar recept ali je od prhkog/masnog testa a ti bi trebao znati bar osnove babinog recepta da bi mogao odabrati slican recept jer je stvarno milion kombinacija.. edit-tipo Мораћу једну рунду телефонских разговора са бившом државом да обавим да уђем у траг оригиналном рецепту.
gospa buba Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 Ћу да пробам, хвала. ne morash uopshte. evo ja ne znam i nishta mi ne fali. uvek mi neko nadje ^_^ pravila prvi put sarmice od zelja..odlicne!! i ja. n+1 put. valjda su dobre, nisam ni probala
Simon Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 tu sam, al bespomocna. nijedna moja baba nikad u zivotu nije napravila nijedan kolac. ne znam sta je babin recept :) Хвала:)
Simon Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 neka moderna baba čim trpa pavlaku u testo И ја први пут чујем:)
aram Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 ...i luka bela, mladoga Jel jede i madam edit ili spavas u dvoristu? :D
Simon Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 trebalo bi da naucis i multikvot ;) Радим и то понекад, а некад само одговарам појединачно. Мултиквот обично кад некоме појединачно представим ретроспективу изјава. ;)
renne Posted April 5, 2017 Author Posted April 5, 2017 Jel jede i madam edit ili spavas u dvoristu? :D jede, naravno :) 1
renne Posted April 5, 2017 Author Posted April 5, 2017 Nego šta. Kakove su to mantije bez luka beloga :) 1
katamaran Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 (edited) Mantije, krastavac i luka bela, mladoga Kupovne ili domace? Sve nesto mislim da uzmem smrznute kod Turkovica Kad ih konacno uzmem stavicu preliv koji jse svojevremeno Adam preporucio za recept njegove bake. ko za mantije beli luk i kiselo mleko edit: http://www.parapsihopatologija.com/forums/index.php?showtopic=18025&page=431&do=findComment&comment=3101600 periodicno linkujem taj recept jer vredi Edited April 5, 2017 by katamaran
Recommended Posts