April 5, 20178 yr na linku ima svega i prhkog i biskvitastog testa..ja imam dobar recept ali je od prhkog/masnog testa a ti bi trebao znati bar osnove babinog recepta da bi mogao odabrati slican recept jer je stvarno milion kombinacija.. edit-tipo Мораћу једну рунду телефонских разговора са бившом државом да обавим да уђем у траг оригиналном рецепту.
April 5, 20178 yr Ћу да пробам, хвала. ne morash uopshte. evo ja ne znam i nishta mi ne fali. uvek mi neko nadje ^_^ pravila prvi put sarmice od zelja..odlicne!! i ja. n+1 put. valjda su dobre, nisam ni probala
April 5, 20178 yr tu sam, al bespomocna. nijedna moja baba nikad u zivotu nije napravila nijedan kolac. ne znam sta je babin recept :) Хвала:)
April 5, 20178 yr trebalo bi da naucis i multikvot ;) Радим и то понекад, а некад само одговарам појединачно. Мултиквот обично кад некоме појединачно представим ретроспективу изјава. ;)
April 5, 20178 yr Mantije, krastavac i luka bela, mladoga Kupovne ili domace? Sve nesto mislim da uzmem smrznute kod Turkovica Kad ih konacno uzmem stavicu preliv koji jse svojevremeno Adam preporucio za recept njegove bake. ko za mantije beli luk i kiselo mleko edit: http://www.parapsihopatologija.com/forums/index.php?showtopic=18025&page=431&do=findComment&comment=3101600 periodicno linkujem taj recept jer vredi Edited April 5, 20178 yr by katamaran