Bujodrag Posted March 28, 2017 Posted March 28, 2017 Pre sat i nešto Matorci rešili da obeleže godišnjicu braka. Ne rade to svaki put. Sad su otišli u neku novotvorenu kafanu u blizini, sa super imenom: Kafanica kod dede. Ja sam došao direktno iz Kliničkog centra, gde započinjem uvek super zabavnu turneju po šalterima.... Kod Dede smo došli zato što u meniju ima crevca. Crevca! Jbt, nisam ih jeo više od petnaest godina. I ova su bila odlična. Sve kako treba da bude. I sočnost i hrskavost gde treba, i miris dima i ukus roštilja. Potpuno sam zadovoljan. Deda u ponudi ima i škembiće. Sasvim korektni, možda nedovoljno začinjeni. No, nije im zameriti, moraju se nadmetati sa najboljim škembićima u poznatom univerzumu, a to su oni koje sprema moja keva. Vrlo retko ih sprema u poslednje vreme. Enivejz, +1 za škembiće. Keva je jela pljeskavicu koja je velika i više nego korektna. +1 i za pljesku Sva jela su bila po ceni od 460 din. Pivo je 150 din a rakija negde oko 100. Hleb, koji sami peku te stiže vruć i luk salatu nam nisu obračunali Nakrkasmo se
adam Posted March 28, 2017 Posted March 28, 2017 Pre sat i nešto Matorci rešili da obeleže godišnjicu braka. Ne rade to svaki put. Sad su otišli u neku novotvorenu kafanu u blizini, sa super imenom: Kafanica kod dede. Ja sam došao direktno iz Kliničkog centra, gde započinjem uvek super zabavnu turneju po šalterima.... Kod Dede smo došli zato što u meniju ima crevca. Crevca! Jbt, nisam ih jeo više od petnaest godina. I ova su bila odlična. Sve kako treba da bude. I sočnost i hrskavost gde treba, i miris dima i ukus roštilja. Potpuno sam zadovoljan. Deda u ponudi ima i škembiće. Sasvim korektni, možda nedovoljno začinjeni. No, nije im zameriti, moraju se nadmetati sa najboljim škembićima u poznatom univerzumu, a to su oni koje sprema moja keva. Vrlo retko ih sprema u poslednje vreme. Enivejz, +1 za škembiće. Keva je jela pljeskavicu koja je velika i više nego korektna. +1 i za pljesku Sva jela su bila po ceni od 460 din. Pivo je 150 din a rakija negde oko 100. Hleb, koji sami peku te stiže vruć i luk salatu nam nisu obračunali Nakrkasmo se e ovo je moj tip kafane. :)
Frank Pembleton Posted March 28, 2017 Posted March 28, 2017 e ovo je moj tip kafane. :) Jedimo mi smeta ovaj novi fenseraj sa sluzenjem na daskama...Pogotovi sto su te daske obicno "knap" pa kad krenes da uzimas ono leti na sve strane...
Bujodrag Posted March 28, 2017 Posted March 28, 2017 Super je kafana. I što je dobro, pride, mala je, svega pet, možda šest stolova unutra. Imaju i nekoliko stolova ispred a ulica nije prometna. Ovo što kaže Frenk, za pladanj (ili je samo daska), šta znam, meni nije smetalo, ništa se nije prosipalo niti je bilo knap. Volim drvo pa mi se svidelo. Bilo bi kul, bez obzira na hipsterluk, da stalno jedem iz drvenog posudja.
adam Posted March 28, 2017 Posted March 28, 2017 Jedimo mi smeta ovaj novi fenseraj sa sluzenjem na daskama...Pogotovi sto su te daske obicno "knap" pa kad krenes da uzimas ono leti na sve strane... nisam ni primetio tu dasku. sta znam, meni ne smeta al nisam dosad naisao na dasku koja nema dovoljno manevarskog prostora. ono sto ne trpim kad dele drvene kasike (kao kratke kutlace) za supu. to mi je odvratno. insistiram da dobijem normalnu kasiku.
Bujodrag Posted March 29, 2017 Posted March 29, 2017 A di ti je taj deda-hipster? Na ćošku Vladetine i Knez Danilove
nisam ja Posted March 31, 2017 Posted March 31, 2017 Ozbiljno odiranje. Ozbiljne kile kalorija. Burgeri, krompirići, mocarele, susami, harise, halapenjosi, bbq sosovi, pivo. Ah.
I*m with the pilots Posted April 1, 2017 Posted April 1, 2017 Mekano izdinstana pileća džigerica sa puno luka, mmmmm Pa na put
nisam ja Posted April 1, 2017 Posted April 1, 2017 sendvić s prosciutto i naravno pomogao gospođi da savlada neki wrap nešto.
nisam ja Posted April 1, 2017 Posted April 1, 2017 viri mi allium porrum iz rectum intestinuma, a i sedi mi candida na glansu. candido skini mi se s glansa.
Recommended Posts