Jump to content

New Now eating!

Featured Replies

Do juče nisam znala da postoje kuvane krofne

mišljah knedle uvaljali u mak O_o

Moš ih kuvati baš na pari, al nije to to, mnogo su bolje ove o kojima priča banatjanin, kad podmazeš šerpu mašću, naliješ vodu i čekaš da zacvrči... Makar za slane je tako mnogo bolje, slatke kapiram da moze i bez masti.

Ma, jesu to uštipci?

Pa naravno da nisu, ustipci se prze u dubokom ulju. Ovo se prvo kuva u vodi, zatim na pari, pa na kraju malo zacvrči na masti.

Ја исто нисам никад чуо за кухане крофне. Мени личе на кнедле уваљане у мак. Штрукле нису сигурно, а ни уштипци, нешто ми је тијесто на оној слици блиједо за уштипака.

Nikad jeo. Deluje kao nešto u čemu bih se davio.

Нокле? Тзв. шнуфнулде можда? Никако ми назив кухане крофне не одговара. Хајде да сачекамо рецепт, па ћемо знати више.

Kakav crni hajp, pre prigušena, umerena i vrlo suzdržana reakcija...

Pa naravno da nisu, ustipci se prze u dubokom ulju. Ovo se prvo kuva u vodi, zatim na pari, pa na kraju malo zacvrči na masti.

haha...Deluje kao nesto sto ja nikad ne bih spremala  :lolol:

Edited by Sara

haha...Deluje kao nesto sto ja nikad ne bih spremala :lolol:

:drool:

Нокле? Тзв. шнуфнулде можда? Никако ми назив кухане крофне не одговара. Хајде да сачекамо рецепт, па ћемо знати више.

kuvane krofne..sta je tu cudno. kad ima i kuvani djevrek sto ne bi bile krofne?

samo nemam pojma sta cu ja ovde..odoh..

e da-jedem/pijem dorucak u vidu buletproof crnog caja

samo nemam pojma sta cu ja ovde..odoh..

pa samo tebe cekam, kakav je to hajp na kulinarstvu bez ajvi :D

oko testa sam tu da pospem samo malo svog teorijskog znanja...nikad nisam bila ljubitelj.. :fantom:

a kontam zasto je kuvano testo,u teoriji, bolje samo mi nemamo tu tradiciju..kod nas se ili pece ili przi..

Edited by ivy