Jump to content
IGNORED

New Now eating!

renne

Recommended Posts

Posted

Doradio neko punjenje za papucaki što je žena pravila juče. Dodao prženu slaninu pasulj iz konzerve i sir. Pojeo to na tostu. ~8000 kalorija. Inače oni narezani hlebovi u kesama što ima po radnjama. Ima neki što se zove carski. To kad se istostira je stvarno carska stvar.

Posted

Čorba od celera, ona što je pre neki dan napravi Rudolf poslastičar. (On na teveu, a ja ovu što sam jela)

Posted

potaž od bundeve. 

otprilike kilogram bundeve i krompir od 300gr ubačeni u 1.5l vode na kuvanje oko 20 minuta. ubacio krupno sečeni crni luk i pola paradajza. začine dodao nakon 20 minuta   - origano, so, biljni začin (DM ima super varijantu), maslinovo ulje. Onda tretirao štapnim mikserom  i ostavio još par minuta da krčka. 

Posted (edited)

Spagete sa spanacem pre spavanja ????

Proprzio na brzinu malo slaninice i bluka,posuo sa malo brasna i zalio mlekom da dobijem sos.....Posle toga malo aleve paprike pa sitno seckani spanac i puter preko toga.Preko svega spagete al dente da se malo ukuva....na kraju kisela pavlaka i hrpa pekorina....Fantazija u 7 ujutru ????????????

#nocnasmena

Vaping Chihuahua

Edited by detabo
Posted (edited)

potaž od bundeve. 

otprilike kilogram bundeve i krompir od 300gr ubačeni u 1.5l vode na kuvanje oko 20 minuta. ubacio krupno sečeni crni luk i pola paradajza. začine dodao nakon 20 minuta   - origano, so, biljni začin (DM ima super varijantu), maslinovo ulje. Onda tretirao štapnim mikserom  i ostavio još par minuta da krčka. 

Predložio bih ti da umesto krompira koristiš jednu veliku krušku i smanjiš količinu bundeve. Potaž će i dalje imati laku osnovu od bundeve, a kruška će doneti svežinu i verovatno preuzeti glavnu ulogu.  

Edited by Ras
Posted

Hvala :) Isprobacu.

Posted

prince krofne kao bombone ol dej long. 

Posted

pijani šaran na tanjiru, pijani šaran za tanjirom. napio sam se od dve čaše vina :lolol:
prebranac pride i krompir salata

Posted

Nije nau, nego pre 5-6 dana, al nije se postizavalo tad i na forum - prvi put u zivotu ćureće pihtije, pravi moj kum. Odlične su!

Posted

i u poredjenju s normalnom pihtijom?

Posted

sta naravno, su bolje ili nisu?

covek, klestama da vam vadi reci  :fantom:

Posted

Pa jepse, na poslu sam, moram ponesto i da uradim tu i tamo :lol:

Sad, kako da ti kazem, jeo sam i gore svinjske, mnogo gore. Al ove fakat nisu bile nimalo losije od odlicnih tzv. normalnih. Ima nesto verovatno i u tome sto ih je moj kum pravio bas za nas dolazak, te se potrudio :)

Posted

Rižoto sa pečurkama i pilećim belim+ lenja pita (najbolja kad prenoći). Recept taman za tepsiju koju imam, što mi je vrlo teško pogoditi iz prve.