Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

New Now eating!

Featured Replies

Neuki aranzman je moj,kao i uzitak...

Ko što meni žena prebacuje s vremena na vreme "Zašto kod tebe aranžman uvek mora da bude simetričan?" ;)

On topic: oljutio sam se od kimchija. Navikao na ovo šta spremaju po restoranima za neuku publiku, a onda kod Korejca naleteo na real deal, gde je odnos kupusa i čilija 1:1. Imam osećaj da će jutro biti kao havarija u Kostolcu B.

• Replies 22.3k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Čorba od karfiola. Teleći kotleti u kajmaku - meso sam perfektno pripremio, najpre tiganj, a zatim rerna. Međutim, mladi kajmak koji sam juče kupio na pijaci je toliko dobar da se ne sećam kada s

• Salata sa breskvama, pršutom ,mocarelom, zelenom salatom, pečenim bademima, pasta sa pestom, sladoled od badema, za koji sam na brzinu napravio preliv (sirup) od borovnica i kupina, plus sveže to isto

• čorba od cvekle, teleći kotleti, dinstana bukovača, lučene paprike

Posted Images

kad smo kod kimchija, jela sam (na ulicnom standu) grilled cheese sandwich sa stiltonom i kimchijem. super je kombo, ko voli kimchi i tople sendvice, preporucujem da proba.

U Beogradu mrtva trka jel teze naci kimchi ili stilton :(

zapisi u tefter pa kad odes u civilizaciju

U Beogradu mrtva trka jel teze naci kimchi ili stilton :(

Drugar mi rece da je video u nekom velikom Maksiju al da je bio izuzetno skup. Inace jako jednostavan za napraviti.

Edited by katamaran

Ali heroina isekla kupus i napunila njime kadu. Taman porcija o kojoj pričamo  :s_d:

u cetvrtak sam vodio 8 rusa na korean kimchi i bbq kod mene u lokalu. sve kolege, ukljucujuci i gazdu kompanije. nije puno ljuto za nas koji zivimo u aziji, ali jadni rusi, oni od ljutog samo ren i gorcicu imaju. zaboravi se covek, moji klinci ljuto pice, smeo sam sa uma skroz za ruje i opasno ih desetkovao. sef voli ljuto, ali ovi nize rangirani i ne bas. dodatni problem je sto se u firmi sprovodi politika zdravog zivota i nisu mogli da gase pivom u dovoljnim kolicinama, strpljivo su grickali i crvenili, a ja zauzet hranom nisam predlozio rizu npr, koja po mojim saznanjima i iskustvu spasava najbolje kad se oljutis.

jos sam narucio svih 5 vrsta kimchi koje su imali...da pokazem ljudima sta se sve iz kupusa moze napraviti  :D

Leba i grožđa, doručak šampinjona.

saltimbocca, prepecen leba sa puterom i kozjim almost-krem sirom, ljute papricice u ulju i bluku, heineken 0.4 za koji treba kaucija (!), jebem mater maksiju

Dukatos sa bademom i pistacima. Nije ovo za mene...

chilli con carne sa cherry paradajzom, ajsbergom i pavlakom pa u tortilji

Edited by assück

Ufufufufuf... :droll:

• Author

pasle paelje odlično leže komplet lepina

Ufufufufuf... :droll:

+1

Moram probam da ispratim neki yt recept.

da bob marli poživi braću grke. giros je 1 prehrambeno blaženstvo. i poseban wub što gule i peku krompir a ne ono mekejn đubre koje turaju sad svuda u srbiji usranoj.