July 31, 20159 yr dukatos od pistaca. kakav karbofiks! :o zelim celo kazanche ne secam se da l mi se dopao taj dukatos but anyhow jedu se pistaci. iz kazanceta u malu ciniju a kazance pod kljuc da bih mogao nekako stati. mada mi se sad jede i vas prebranac sa susednog topika prosli put kad sam namerio praviti prebranac otisao sam u chilli con veggie
August 1, 20159 yr spravio pastu sa sampinjonima. izdinstao luk i crvenu ko med slatku shilju, dodao 4 krupna susena paradajza, sampinjone, beli luk, na kraju bruka dobre tikvice pa malo milerama. u tanjiru dodao preko mocarelu i parmidjano. ispalo super
August 2, 20159 yr smokve bi trebale biti halucimogene. bas bi im dobro stajalo. ne: opet rostilj na brzaka. rebarca, debele snicle prasece, tikvaje i kobaje. i mnooogo luka socnoga
August 3, 20159 yr Rodile kao blesave Vidim da mi je vreme ici na krov :) Brusketi a uz njih i jedna bhut jolokia,ovo napominjem jer je ukus jolokije jednostavno FENOMENALAN,savrseno ide uz paradajz nije ti preljuta? Edited August 3, 20159 yr by katamaran
August 3, 20159 yr bataci na rostilju pa onda malo u sosu od slandze, luka, bluka i pecene papridzone. pomfrit pride
August 3, 20159 yr Zajeba me Rene... Desetak zrelih i velikih ko lubenice a 99% male i zelene. Al vredelo se popeti i za ovih desetak :)