Jump to content
IGNORED

New Now eating!

renne

Recommended Posts

Posted (edited)

@ bannacanin:Znam sta pricas ali iz mog iskustva vecina tih alasa su ljudi bez savesti.Ko je od njih realno ikad pustio nazad u reku bilo sta ispod mere.?Kolika su im okca na mrezama?Strukovi?Bubnjevi?

Edited by Haralampije
Posted (edited)

@cmrlj

ma ove debele iz staklenika moras tako, kapiram da one nase domace babure ne moras. kod pecenja u rerni bojim se da bi sljonule.

Edited by aram
Posted

@cmrlj

ma ove debele iz staklenika moras tako, kapiram da one nase domace babure ne moras. kod pecenja u rerni bojim se da bi sljonule.

Ne bi! I ja sam tako mislio, ali sam poceo da ih pecem u rerni, stavim ih na 15 minuta na 250 ili dok ne pocne da crni kozica, i to je to.

Posted (edited)

@ bannacanin:Znam sta pricas ali iz mog iskustva vecina tih alasa su ljudi bez savesti.Ko je od njih realno ikad pustio nazad u reku bilo sta ispod mere.?Kolika su im okca na mrezama?Strukovi?Bubnjevi?

i ovde si potpuno u pravu, nažalost. meni je jedan od onih pijanih bitangi na zemunskoj pijaci, na pitanje postavljeno u martu: "pa kao svež smuđ, zar nije lovostaj?" 'ladno odbrusio: "ma koga boli qratac, ko će pa da kontroliše?!"

a ovaj od koga sam uzeo ribu, nekako neću da verujem da je takav, jer dugo ga znam i nisam do sad primetio da je brljao i namerno mlatio što ne sme. to je inače tip koji je pre desetak godina u sred Tise ulovio krabu, odnosno krabetinu, onu sa dugačkim pipcima kao džinovski pauk. pisale novine o tome, držali je živu u kanti par dana, pa uginula. teorija je da ju je sa balastnom vodom izbacio neki sa mora došavši brod, pa preživela neko vreme. ali sad već opasno trolujem temu...

Edited by banatjanin
Posted

tople palačinke od stavrno domaćih jaja i spelte, na koje namažem pola kašike dobrog tahinija, pa preko zalijem gustim sirupom od urmi.

urolam, pojedem.

pa opet palačinka, tahini, urma, rolanje, pojed, pa opet, pa urolam, pa žder, pa opet....

pa tako, jedno 300 kila ću imati i nosiće me dizalicom na kuru za mršavljenje

Posted

humus, caciki, susene slane masline sa tasosa, sveze mulje sa krita, sarlov leba sa maslinama

salata od grilovane breskve, tikvice, paprike sa oridjidji fetom - puno mulja, balzamika i susama

taljatele sa tartufatom i granom

hoba, skuvana pa grilovana sa crvenim lukom na tanjuru, preliv sos od redukcije vode u kojoj se kuvao ohtapod plus med plus sirce plus uzo plus ruzmarin

dezert dinja sa medom prelivena dukatos jogurtom i medom od tartufa

Posted

Kengur odrezak (1.2% ukupnih masnoca!) sa kuskusom (umesan sa paradajzom, crvenim lukom, korijanderom, muljem i mocom od kengura), sa rioja vincem. Lepo.

Posted

dobra su pakovanja dimljenog lososa od pola kile :piggy: maslac i krastavac

Posted

ja moro da guglam :piggy:

Ja bas danas imao u planu nesto na tu foru

Posted

Izedoh ove paprike i neke patlidzane punjene kojecime pa zalivene sirom. Paprike su me se mnogo vise dojmile.

Posted (edited)

dobra su pakovanja dimljenog lososa od pola kile :piggy: maslac i krastavac

obozavam. najvise volim kad se razbacujem pa ga jedem golog bez icega. to se doduse desilo samo jednom u zivotu :(

nikad nisam jela divljeg dimljenog. zarko zelim :(

Edited by darling
Posted

ja moro da guglam :piggy:

Odlican recept! Pravio sve odokativno,kao deka i ispale su super

img20150731145432.jpg

Posted

tikvaje, halumi, asparagus, kobaje i mesina na rostilju, tzatziki i tortilja pride. salata je bila visak :otpao:

Posted (edited)

dukatos od pistaca. kakav karbofiks! :o 

zelim celo kazanche :piggy:

Edited by gospa buba
Posted

Brusketi a uz njih i jedna bhut jolokia,ovo napominjem jer je ukus jolokije jednostavno FENOMENALAN,savrseno ide uz paradajz