yolo Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 ne, nikako.ja volim samo isusenu sarmu, ovu u vodi ne pipam da ne kvarim dojamovako treba
assück Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 tri nam se vuku danima po fridzusutra im presudjujem
renne Posted December 6, 2012 Author Posted December 6, 2012 mnogo ste vi bre razmaženi, čuj ne vole vodenu sarmu
mammy two shoes Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 od sarme najvise volim vodu. nju prvo pokusm. kad nestane vode dobre su i sarme. corbast pasulj pravim takodje zbog vode. sebi u tanjir sunem vodu i po neko zrno, a ostali dobiju gust pasulj.
zorglub Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Ja ne volim vodenjavu sarmu. Uopšte, ne volim da mi se mešaju dva agregatna stanja u tanjiru. A volim dobru supu i čorbu.
Amelija Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 ne volim ništa vodeno, osim supebwt sinoć sam saznala se meduze mogu jesti
duda Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 ne volim ništa vodeno, osim supe+1bwt sinoć sam saznala se meduze mogu jesti :wacko:ne bih ih jela za državu, odvratne su.one male su manje odvratne, ali ne verujem da su one za jelo, od njih ne ostane ništa, kao maltene ni od velikih odvratnih ljigavuša
yolo Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 (edited) ima meduze u samiški u china TC u bloku 70 onoliko, kapiram da ih ni kinezi ne kupujuNE: raštan al dente u bistroj povrcnoj supici, uz dodatak naseckanog tofua, kuhanog prosoa i malo tune u salamuri odozgo.najeo sam se ali ne. sad cu na kafu i mušmule pa kapiram wc, nema druge opcije. Edited December 6, 2012 by gazza1
Indy Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 In your face, Poole Zeljanica, upravo izasla iz rerne
Indy Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 A sto te zabole kurac? Otkad ti uopste pratis moje postove?
Recommended Posts