duda Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 joj, možda se slaže, al' ja ne volem te ne volem te kombinacije
banatjanin Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 realno, šaranu divljaku nijedan drugi ne može ni da priđe, ali i tu je uslov da je iz velike reke, a ne iz bara, inače dismr na mulj.međutim, ja to na Zemunskoj nisam video nikad. To što prodaju veleljuskavog šarana malo vižljastijeg tela ne znači da je divljak.divljak ima jako izduženo telo (odatle ga zovu i oklagijaš), žut je po trbuhu, taman po leđima, "grba" mu je jedva vidljiva, i ima izraženo narandžasto - crvena peraja. imam fotku negde, naći ću.može da se nabode da se kupi, ama retko, malo ga ima.što se tiče ribnjačkih, ečanski šaran nema konkurenciju. to je pre svega zato što je ceo ribnjak smešten u Belo jezero, prirodno, ogromno, relativno duboko i čisto (najveći šaranski ribljak u Evropi, jedino što se ne koristi u punom kapacitetu). ako je važno, a baš i nije, zapravo je deo celine koja je park prirode Carska bara. kad kažem ogromno, stvarno tako mislim, tamo šarani zasta plivaju kao u prirodi, a ne žive u blatnjavom bazenu, što je najčešći slučaj kod malih ribnjaka. zbog toga ćete primetiti da ečanac ne zaudara na mulj i da je vrlo malo mastan. (pogotovo od proleća do pola jeseni, dok ne počne da se krtoži).dakle, daboviću, udri!
yolo Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Uploaded with ImageShack.us ides mojim stopama;)
cmrlj Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 onda ce ti se moja hrana od danas bas dopasti:)Uploaded with ImageShack.us
Аврам Гојић Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 realno, šaranu divljaku nijedan drugi ne može ni da priđe, ali i tu je uslov da je iz velike reke, a ne iz bara, inače dismr na mulj.međutim, ja to na Zemunskoj nisam video nikad. To što prodaju veleljuskavog šarana malo vižljastijeg tela ne znači da je divljak.divljak ima jako izduženo telo (odatle ga zovu i oklagijaš), žut je po trbuhu, taman po leđima, "grba" mu je jedva vidljiva, i ima izraženo narandžasto - crvena peraja. imam fotku negde, naći ću.može da se nabode da se kupi, ama retko, malo ga ima.što se tiče ribnjačkih, ečanski šaran nema konkurenciju. to je pre svega zato što je ceo ribnjak smešten u Belo jezero, prirodno, ogromno, relativno duboko i čisto (najveći šaranski ribljak u Evropi, jedino što se ne koristi u punom kapacitetu). ako je važno, a baš i nije, zapravo je deo celine koja je park prirode Carska bara. kad kažem ogromno, stvarno tako mislim, tamo šarani zasta plivaju kao u prirodi, a ne žive u blatnjavom bazenu, što je najčešći slučaj kod malih ribnjaka. zbog toga ćete primetiti da ečanac ne zaudara na mulj i da je vrlo malo mastan. (pogotovo od proleća do pola jeseni, dok ne počne da se krtoži).dakle, daboviću, udri!E pa hvala, sutra cu utvrditi gde ecanskog sarana ima u maloprodaji i obavesticu ostatak foruma.
MayDay Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 ja sam upravlja drvenim brodom kroz carsku baru kad sam bila sa ekskurzijom.
Tale Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 (edited) Aj da pitam drugare iz Ribarskog gazdinstva gde ima i po povoljnoj ceni.edit: evo, glava veleprodaje kaže da je ovaj ribarskog dobar, i da ima svega 2-3% masnoće.Ima živih šarana u njihovim prodavnicama na pijacama, i kaže da ečkani kupuju hranu za šarane od njih. Edited December 4, 2012 by CTale
assück Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 nikad ne bih rekao da ces se ti prejesti od tri sarme
renne Posted December 5, 2012 Author Posted December 5, 2012 Pa ne mislis valjda da sam samo jednom sipo :)Послато са GT-I9000 користећи Тапаток 2
zorglub Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 Jel' vi stvarno volite ovako vodenjave? Sarme, tj.
gospa buba Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 Jel' vi stvarno volite ovako vodenjave? Sarme, tj.naravno, to su najbolje sarme!
Recommended Posts