Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

New Now eating!

Featured Replies

ta torta sa maslinovim uljem, jesi to morala po kazni da jedes ili si htela? :D

• Replies 22.3k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Čorba od karfiola. Teleći kotleti u kajmaku - meso sam perfektno pripremio, najpre tiganj, a zatim rerna. Međutim, mladi kajmak koji sam juče kupio na pijaci je toliko dobar da se ne sećam kada s

• Salata sa breskvama, pršutom ,mocarelom, zelenom salatom, pečenim bademima, pasta sa pestom, sladoled od badema, za koji sam na brzinu napravio preliv (sirup) od borovnica i kupina, plus sveže to isto

• čorba od cvekle, teleći kotleti, dinstana bukovača, lučene paprike

Posted Images

deluje kao nešto što bi mojem nepcetu prijalo.

^^po kazni, naravno :D

223d8ac0384311e2bf9022000a1fb723_7.jpg

Falafel, prvi put u zivotu. Svidja.

• Author
kupus.jpg

kuskus začinjen smesom za tažin, mešavinom bibera, blukom i kuminom, sa iscepkanim ostacima jučerašnje jareće butkice iz Durmitora. preliveno istarskim muljem.ne smem kuskus, al volem :piggy:gasim salatom od kineskog kupusa.

kokice :jerry:its afišl pojedem kilo kukuruza za 7dana :lol:

stek od lososa na pari al dente (ziv u sredini) (btw 1199 din ove nedelje u IDEI)na njemu: svez djumbir, nar, soja sos, susam, susamovo uljeispod njega: sveze socivo natopljeno nekoliko sati u vodi (nekuvano), klice fenugrika (IDEA, 170 din kutijica), malo tahine

stek od lososa na pari al dente (ziv u sredini) (btw 1199 din ove nedelje u IDEI)na njemu: svez djumbir, nar, soja sos, susam, susamovo uljeispod njega: sveze socivo natopljeno nekoliko sati u vodi (nekuvano), klice fenugrika (IDEA, 170 din kutijica), malo tahine
koliko dugo ga kuvas na pari da ti bude ziv u sredi? meni se nekako uvek brzo skuva. da li mu je oblik kao snicla (pljosnat) ili je vise kvadratast po poprecnom preseku?
sveze socivo natopljeno nekoliko sati u vodi (nekuvano)
i jede se nekuvano? na shta to lichi i sta nameravamo da postignemo tim chinom? :unsure:

gazza je vojnik narodnooslobodilackog pokreta raw, kod nejm sirovina :D

provalila me cmrlj. ono sto ne moram, trenutno ne kuham i jedem presno:)moz se svasta tako jesti, leblebijama treba cela noc da se natope pa ih onda malo provuces kroz blender da se usitnesocivu treba dosta manje, recimo 2 sata maxmoram iskoristiti trenutak dok me drzi da sto manje palim sporet.@paculladeblji komadi fileta su dobri ako hoces da ostane raw. znaci ne od repa nego ka glavi.u minutima, ne znam, recimo po 3 sa svake strane. na primer. odokativno, malo nozem prodzaras da vidis dokle je stiglo. u principu se vidi ako preseces po onoj uzduznoj liniji gde ide kicmena kost kod ribe, ja tako podelim za zenu i mene i odmah vidim koliko je ostalo sirovo unutra - a nikad se nisam zeznuo da prekuvam.

srbi ne umiru od salmonele, samo holandjani i EU