aram Posted April 26 Posted April 26 nisam 500, ali izazvalo i mene, te evo mog pasulja na prevaru. prvo sam pojo pa se onda setio da slikam, te sam moro još malo da dospem 4 1
Sandradjer Posted April 26 Posted April 26 Mozemo da napravimo svaki dan izazov za sutra. Motivise da se skuva, a dobro je i za ideje sta kuvati 1
aram Posted April 26 Posted April 26 za sutra ostalo pasulja prekosutra sam planirao kapamu, ako nađem lepu mladu jagnjetinu.
Sandradjer Posted April 26 Posted April 26 6 minutes ago, aram said: za sutra ostalo pasulja prekosutra sam planirao kapamu, ako nađem lepu mladu jagnjetinu. I ja imam pasulj za sutra, a deo i zamrznut . Ja cu u nedelju ribu, ne znam jos koju. Ajde od ponedeljka zvanicno pocinjemo. Izazov Musaka (to svi spremaju) 1
Serena Posted April 26 Posted April 26 Upravo se krcka u rerni zahedno sa @Rasovom razlevusom. Napravila sam jednu malu tepsijicu za probu. Mislim da ce biti samo moja jer muski ne priznaju obrok bez mesa 1 1 1
Serena Posted April 26 Posted April 26 Gotova musaVka, tako je zvao junior kad je bio mali Ne znam da li da okacim sliku razlevuse, posto ne znam ni kako je trebala da izgleda da ne bude kao sa savijacicama o kojima je suprug s tugom pricao kad sam se tek udala. Nije ziva baba da mu ih pravi, a niko nije zapisao recept Ja ih nikad videla nisam. Dodjem nekako preko zaovine svekrve do recepta i odlucim da ga iznenadim. Napravim sve kako mi zena rekla, ispekla ih i poslagala na tanjir, pokrila i jedva cekam da dodje s posla da se iznenadi. Otkrije on savijacice i pita me: Sta je to? A ja u soku onoliki trud uzalud! Moli se @banatjanin da ako zna sta su savijacice doturi recept da probam jos jedared, mozda uspem da obradujem mog lalu. 5 3
banatjanin Posted April 26 Posted April 26 Znam, naravno, i naravno da su babine bile najbolje na svetu Recept je, srećom, zapisan. Pitaću kevu da pošalje i staviću ovde. Taman i ja klincima jednim da napravim, mislim da nikad nisam. Ali znam postupak, gledao onoliko kad prave. Ja tražim pravi recept za skoverce, godinama, i nikako da ubodem. Svi nešto filozofiraju (ma to ti je palačinka, samo deblja), a niko ne zna. Ili ispadnu žilavi, ili kao američke palačinke, a to nije to. 1
Serena Posted April 26 Posted April 26 Cekam recept, a ako te ne bude mrzelo i neku sliku kad ih ti budes pravio, bar da znam kako treba da izgledaju
Sestre Bronte Posted April 26 Posted April 26 (edited) večerao sam pre 3 sata tako da nije bukvalno now eating 2 rotkvice, jedan crveni luk veličine rotkvice, 3 Čeri paradajza veličine rotkvice, ovo č mi je povećao autokorekt i par desetina grama sira ne znam ni sam zašto sam večerao, valjda forme radi, prošle nedelje sam bio na putu i samo sam doručkovao, ništa mi nije falilo Edited April 26 by Braća Strugacki 2
Sandradjer Posted April 27 Posted April 27 27 minutes ago, x500 said: Sitan beli pasulj sa suvim kobasicama i suvom junetinom. Ne zameri na navigaciji. Pasulj je njaaami 1
adam Posted April 27 Posted April 27 (edited) 22 hours ago, Sandradjer said: Ima se, moze se. Kukala sam pre neki dan da sam gladna. Izazivam puta500 da pokaze svoj suljpa odlicno izgleda al nikad nisam video da neko jede suljpa s paradajzom, krastavcem i sirom. nit mi palo na pamet da to moze. suljpa se jede s lukom isecenim na cetvrtine koji se lista i umace u so iz slanika il s kiselim feferonima il nekom tursijom. moze i kupus salata al to je vise kafanska (radnicka menza) varijanta. tako ja a tako i svi koje znam. edit - zaboravih da pitam, ide li to jedno s drugim? Edited April 27 by adam 2
Lancia Posted April 27 Posted April 27 7 minutes ago, adam said: odlicno izgleda al nikad nisam video da neko jede suljpa s paradajzom, krastavcem i sirom. nit mi palo na pamet da to moze. suljpa se jede s lukom isecenim na cetvrtine koji se lista i umace u so iz slanika il s kiselim feferonima il nekom tursijom. moze i kupus salata al to je vise kafanska (radnicka menza) varijanta. tako ja a tako i svi koje znam. edit - zaboravih da pitam, ide li to jedno s drugim? Narafski ali sta znaju prosvetari. Sad me podseti na Rennea kad je jeo dzigericu sa paradajz salatom 2 2
Sandradjer Posted April 27 Posted April 27 3 hours ago, adam said: odlicno izgleda al nikad nisam video da neko jede suljpa s paradajzom, krastavcem i sirom. nit mi palo na pamet da to moze. suljpa se jede s lukom isecenim na cetvrtine koji se lista i umace u so iz slanika il s kiselim feferonima il nekom tursijom. moze i kupus salata al to je vise kafanska (radnicka menza) varijanta. tako ja a tako i svi koje znam. edit - zaboravih da pitam, ide li to jedno s drugim? Ne znam odakle si, ali na mom dvoru se za sto bez sirenja ne seda. Volim sir, meni ide uz skoro sve, nisam objektivna . Veruj @Lancia 1 1
adam Posted April 27 Posted April 27 Volim i ja sir al suljpa i sir... nisam siguran. Moracu da probam al nisam optimista. Tako su me ubedjivali da mogu skoljke i ribe s mlecnim proizvodima al to kod mene ne biva. Probao, ne svidja mi se nikako. Javlja mi se da ce i ovo biti tako. A paradajz i suljpa ne moram ni da probam. Nije to za mene. Ko voli bujrum i prijatno. 1
Recommended Posts