Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

Nocna zajebancija:

4phwdRj.jpg

Opet nisam skontao kvotu na Memfis keca ali nisam singlirao jer mi se ne prati do kasno. 

Ovako mnogo lepse izgleda :D

http://i.imgur.com/Lb8CkkM.jpg

Kakav kos Calmersa za pobedu :Hail: Jeste da su imali produzetak bar ali opet, bolje bez dodatne drame :D

Posted

Ovo neke opasne stele medju domacim klubovima poslednjih kola? Sutjeska, Mega, Igokea, Metalac - sve neke zajebancije sa neocekivanim pobedama (gostiju).

Posted

Odigrao sam jako u rukometu na Poljake protiv nas, u hendikepu -3,5 @1,95.

I poprilicno sam bezbrizan.

Posted (edited)

Sporting gubi od ubedljivo poslednje Tondele 1:0 i ima igraca manje. Poluvreme je, kvota na keca 3.10 u Maxbetu. Samo glasno razmisljam, ne znam ni ja da li da odigram. Proslu su gubili od Brage 2:0 i preokrenuli. 

Edited by Nesh
Posted

Vuce me dvojka na Klivlend, kompletni su, a spram sebe imaju Hjuston sa nekoliko uzastopnih pobeda, ali protiv osrednjih i losih timova. Igrali sinoc protiv Sparsa, nisu svezi, ali izgubili su, pa verujem da ce hteti da isprave to. Moze i Lebronara preko 26.5, ni on sinoc nije bio nesto efikasan, a igrace protiv Brade i verovatno biti motivisan da pokaze ko je gazda.

Osim toga, nekako mi 2:0 na ludu Dzini protiv Korne cist value, ali nakon propasti sa Halep sam izgubio samopouzdanje.

Posted

Ja merkam da zategnem zesce na Harisona i Busard, kvote 1.6 i 1.5, sasvim ok kad se pomnozi. Rajan je dosta ozbiljniji igrac od Kazahstanca a Busard je u finoj formi opet i ne vidim razlog sto ne bi dobila i omalenu Francuskinju, koja nije losa igracica ali nadmena Kanadjanka klinka je ipak kvalitetnija i prilicno lako je dosla do ovog finala, iako je imala tezi raspored od protivnice. Cenim da oba meca idu po 2:0.

Posted

Miljenko, cekao sam Bolivijce za uzivo, ali izgleda da su odlozeni a?

Posted (edited)

Ako je verovati teletekstu, odlozeno je celo kolo.

Edited by Nesh
Posted

Nista, tu je vazda islandski kup. Sipaju ko ludi...

Posted

Aha. Vidim da je prvo kolo pomereno za 7 dana. Tja, dočekaćemo i to.

Posted

celo vece razmisljam da singliram jokica ali na kraju odustanem jer ne startuje i dodam denga i na kraju ce to ispasti greska  :frust: