darkonet Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 Mozzart je ubedljivo najgora kladionica sto se tice i ponude i kvota i jajarenja
Nesh Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 And now someithing completely different useless :D :Boston - Toronto 1&5.5+ 3.52Winnipeg - NY Islanders 2&5.5+ 4.58Detroit - New Jersey 1&5.5+ 4.05Kvote iz Maxbeta ( ukupno 65.29) Gotovi su u 2015oj!!! :D
Miljenko Posted December 31, 2014 Author Posted December 31, 2014 NHL 0/1, NBA 1/2. Teski NHL parovi, pa ni ishod nije preterano iznenadjenje. Kingsi jedva izborili OT, Sharksi razocarali. Mec u Dallasu opravdao poverenje, dok sam Golden State ipak trebao igrati sa hendikepom, ma koliko veliki bio. NHL Pittsburgh-Carolina w1 Detroit-New Jersey w1 Florida-NY Rangers w2 Dallas-Arizona w1 Winnipeg-NY Islanders w2 Kvote, 1.89, 2.52, 1.95. Zdravstvena situacija kod Pingvina je i dalje losa, no mora doci kraj i ovoj seriji poraza(4 vezana). Crosby, Malkin, Kunitz, Fleury su na raspolaganju, a to je i najbitnije. Red Wingsi izlaze iz krize, a na noge im dolazi ekipa, koju tradicionalno dobijaju. Florida je igrala nocas, protiv Montreala, pa dajem prednost Rangersima. Starsi imaju odlican niz protiv Coyotesa. Ne razumem bas ovu kvotu na Islanderse. Ocekivao sam egal postavku, pa sam morao i to da probam. NBA Oklahoma-Phoenix P>106.5 LA Clippers-New York H1(-10.5) Houston-Charlotte H1(-5.5) Kvote, 1.85, 2.72. Vidim da se ocekuje da Durant igra, te probah poluvreme over. Vreme je da Clippersi pociste nekoga, dok Charlotte igra bez Jeffersona i ne verujem da moze pruziti jaci otpor. NCAAF TCU-Mississipi >55.5 Kvota 1.85. TCU je po meni nezasluzeno, zavrsio bez playoffa, pa je pitanje koliko ce im pobeda ovde biti bitna. Njihov napad je tesko zaustaviti, te ocekujem dosta poena, na ovom mecu.
Malvo Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 gde će klipersi nekoga da počiste, ne bih ni tuđe pare stavio na njih
Miljenko Posted December 31, 2014 Author Posted December 31, 2014 Vreme im je za jednu ubedljivu pobedu, Knicksi su nikad gori. Izbegavam hendikepe ove sezone, no kvote na vinere su bas male, te nije bilo drugog resenja.
Timmy Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 nemoj da kloneš duhom, maši i timi često pa opet kači Kako ovo da protumacim?
Malvo Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 kao šalu, šegu, zajebanciju bez loše namere. ali može i kao idiotizam, lepota je u oku posmatrača. može i neki report.
Nesh Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 This time next year we'll be millionaires! Happy New Year!
Zizou Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 :D Nesh, gotovi su. Miljenko ih je vec naceo. Dobar pocetak godine. Srecni praznici!
Miljenko Posted January 1, 2015 Author Posted January 1, 2015 NHL 3/3, NBA 2/2, NCAAF 0/1, prosao i kombo tiket(kvota 20.8). Retko se desava, da bas svi egal mecevi, prevagnu na stranu koja mi odgovara i to je bas bio slucaj nocas. Islandersi su lepo iskontrolisali mec. Pingvini dobise "na misice", golom datim 1:42 pre kraja. Slicno i Detroit, poveli 5:01, pre isteka regularnog dela. Rangersi ocekivano sigurni, dok je Dallas razglavio protivnika, u zavrsnoj trecini. Na Oklahomi najlaksi moguci poluvreme over. Jednom i Clippersi, da probiju hendikep. Rocketsi prelomili mec, u drugom poluvremenu. TCU je bio previse dominantan, te nije bilo overa. Sjajan dan. Otvoreno promasajem, a onda je bukvalno sve do kraja doslo. Fudbal Man City-Sunderland P/K1 Tottenham-Chelsea w2 Kvota 1.56. Ma kakav sastav City bude imao, nadam se da ce dobiti poluvreme ili kraj. Chelsea je klasa za Tottenham. Moji i Arsenal, imaju neugodna gostovanja, te to stavih na egzibicioni tiket. NHL Washington-Chicago w2 Kvota 1.69. Winter Classic. Chicago je kompaktnija ekipa, u svim linijama. Holtby je u odlicnoj formi, na golu Capitalsa, no pitanje je da li moze izneti i ovaj mec. Moguce je kasnjenje utakmice, zbog suncanog vremena. NCAAF Florida State-Oregon H1(+7.5) Ohio State-Alabama w2 Kvota 2.37. Jeste Oregon ofanzivno mocan, no cini mi se da su Seminoles previse potcenjene. Ipak je rec o ekipi, koja je bez poraza u sezoni, iako su dosta meceva tesno dobili. Ducksi ce biti bez najboljeg CB Ekpre-Olomua, pa je pitanje, kakva ce biti odbrana. Ohio State je po meni nezasluzeno dobio playoff sansu i ocekujem laganu pobedu Alabame.
Timmy Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 Liverpul domacin golovi. U oba - 2.05 3+ - 2.35 4+ - 4.60 prvo 2+ - 3.4 drugo 2+ - 2.4 Prva dva su najvaznija. Srecna nam i uspesna kladionicarska 2015 :)
Timmy Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 Branih da Liverpul nece dati treci po 3.35. Al na sitno, pa se svakako nadam da ce dati bar taj jos 1, a sto ne i dva :D
Recommended Posts