July 19, 2025Jul 19 Skinuo popodne par utakmica za sitan ulog.Cekao Zvezdu 4+ i kec na Olimpiju.Zmajčeki poveli pa uzeh cashout 97 evrića :)
July 20, 2025Jul 20 Author Fudbal 2/11, 7 dobitnih sirih tiketa (uglavnom 2+, uz jednu 2+/6+ kvotu). MLB 0/5. Bejzbol 0/2. Tenis 0/2. MLS da kazem granicno, ponovo samo 50% 3+ utakmica. Islandjani ocajno, oba meca 0-2 gola, da bi kasnije i Bolivar oborio 2 kombo tiketa, kilavim 1-0 trijumfom (na 1.25 na 3+, ocekujem minimum 4 gola, i to ako ih ne ide). MLB je bilo tesko uklopiti; jedino da sam igrao overe na rendom. Meksiko ponovo kilav sa poenima, ne znam da li da cackam danas. Tenis ne moze doci svaki put, te sam juce imao oba pada. Klasicno losa subota (bar ja subotom veoma cesto idem u minus; cesce nego sto odem u plus).FudbalAlways Ready-Independiente Petrolero 3+Real Oruro-Bulo Bulo 2+Jorge Wilstermann-The Strongest 2+Vikingur-Valur 2+Valerenga-Haugesund 2+Sandefjord-Kristiansund 2+Fredericia-Nordsjaelland 2+Midtjylland-Odense tim1 1+Brondby-Silkeborg 2+Real Oruro-Bulo Bulo 2P1+Jorge Wilstermann-The Srongest 2P1+Fredericia-Nordsjaelland 2P1+Midtjylland-Odense 2P1+Vikingur-Valur P1+Valerenga-Haugesund 2P1+Sandeford-Kristiansund 2P1+Kvote 4.12 i 3.03.Tu su i sistemi 4+/mesto, za vecinu utakmica. Dosta losiji parovi u odnosu na juce.MLBNY Mets-Cincinnati 1I <2.5 (Peterson-Abbott)Miami-Kansas 1I <2.5 (Junk-Bubic)Seattle-Houston 1I <2.5 (Woo-Brown)Texas-Detroit 1I <2.5 (Eovaldi-Skubal)Toronto-San Francisco 5I <5,5 (Berrios-Ray)Washington-San Diego 5I <5.5 (Gore-Pivetta)Philadelphia-LA Angels tim1 >3.5 (Suarez-Soriano)LA Dodgers-Milwaukee >7.5 (Kershaw-Quintana)Arizona-St. Louis >7.5 (Kelly-Mikolas)Atlanta-NY Yankees >9.5 (Holmes-Stroman)Cleveland-Athletics >8.5 (Williams-Springs)Colorado-Minnesota tim2 >5.5 (Marquez-Ryan)Tampa-Baltimore 5I >3.5 (Pepiot-Rogers)Atlanta-NY Yankees 5I >4.5Cleveland-Athletics 5I >3.5Colorado-Minnesota 5I >4.5Kvote 2.75, 3.37, 5.61 i 5.65.Sklepah nesto i za veceras, mada sam juce i prekjuce propustio par lepih prilika za bolji bilans (prethdona dva dana su u plusu, no nikako nisam zadovoljan).NPB i KBO bejzbol bez srece, morao se naci po jedan promasaj.Tenis je ok otvoren, videcemo kakvi ce rezultati biti u nastavku dana.Za Meksiko sam jos neodlucan, no verovatno cu probati fiks i over tiket.
July 20, 2025Jul 20 Nisam igrao neko vreme ali danas bacih 500kinti i padoh samo za 1 gol. Razmišljao sam da branim sa X2 na HT ali me mrzelo
July 21, 2025Jul 21 Author Fudbal 2/2, uz 4 sire kombinacije (uglavnom 2+ kvota, i Midtjylland 2+/6+). MLB 0/4. Bejzbol 0/4. Tenis 0/2. Fudbal se uklopio uz dosta srece. Na Real Oruro-Bulo Bulo, gosti su imali dva igraca vise celo drugo poluvreme. Cekam makar jedan gol za P1+/2P1+ tiket i nista pa nista. Na kraju u 94. minutu 0-1, u 103. 0-2, pa prolazi sve osnovno. Moracu se vratiti onom sistemu sa jednim osnovnim singlom i sirom igrom za sicu (na primer 3+ u singlu, a 5+/6+ opreznije). Ovo juce jeste bilo odlicno, no trebalo je mnogo srece i sa ovim minornim kvotama. MLB tesko ide. Osim srece u petak, ceo vikend sam u nekom raskoraku. Dablovi su izgleda najrealnija opcija. Slicno vazi i za ostale bejzbol lige; sve preko dabla za jaci ulog je tesko za hvatanje (nemam bas toliko novca da igram "cekalicu"). Tenis je bio odlican tokom nedelje, te nemam razloga da se bunim. Da kazem korektan dan.MLBCleveland-Baltimore >7.5 (Bibee-Sugano)Miami-San Diego tim2 >2.5 (Perez-Vasquez)Philadelphia-Boston tim1 >3.5 (Wheeler-Buehler)Toronto-NY Yankees >7.5 (Gausman-Rodon)Washington-Cincinnati >7.5 (Irvin-Singer)Atlanta-San Francisco >8.5 (Elder-Birdsong)NY Mets-LA Angels tim1 >3.5 (Senga-Anderson)Texas-Athletics tim1 >3.5 (Leiter-Lopez)Tampa-Chicago White Sox tim1 >3.5 (Baz-Burke)Chicago Cubs-Kansas tim1 >3.5 (Brasier-Cameron)Colorado-St. Louis tim2 >5.5 (Gomber-McGreevy)LA Dodgers-Minnesota tim1 >3.5 (Ohtani-Festa)LA Dodgers-Minnesota 1Colorado-St. Louis 2Chicago Cubs-Kansas 1Texas-Athletics 1NY Mets-LA Angels 1Tampa-Chicago White Sox 1Philadelphia-Boston 1Washington-San Diego 2Pittsburgh-Detroit 5I H1(Skenes-Flaherty)Miami-San Diego 5I H2(+1.5)Kvote 2.33, 2.49, 2.53, 2.31, 2.22, 2.28, 2.41, 2.82, 2.16, 2.49 i 2.18.Vratih se donekle staroj varijanti, mada singlove na najvisim granicama nisam odigrao.Tenis cu igrati standardno. Poeni su vec pali, dok fiks ide ok (mada vecina turnira krece tek sada).Od fudbala odmor do sutra i CL kvalifikacija.
July 22, 2025Jul 22 Author MLB 5/11. Tenis 0/2. MLB nije dosao idealno, no dablove nisam uklopio tako lose. Fiks je dosao metiljavo; Cubsi i Tampa su solidna iznenadjenja, a ni poraz Redsa nije sjajan. Tenis je bio blizu, no ipak nedovoljno dobar. Moglo je bolje, no nije ovo tako lose. FudbalCopenhagen-Drita 3+Lincoln Red Imps-Zvzeda 2+Slovan Bratislava-Zrinjski 2+Spartans-Dynamo Kyiv tim2 1+Lech-Breidablik 2+Rangers-Panathinaikos 2+Lincoln Red Imps-Zvezda 4+Copenhagen-Drita 4+Spartans-Dynamo Kyiv 3+Slovan Bratislava-Zrinjski 3+Lech-Breidablik 4+Rangers-Panathinaikos 3+Lincoln Red Imps-Zvezda P1+Copenhagen-Drita P1+Slovan Bratislava-Zrinjski 2P1+Lech-Breidablik 2P1+Spartans-Dynamo Kyiv 2P1+Kvote 3.52, 2.35, 1.99, 1.70, 1.85, 2.41, 1.83 i 2.63.Odigrah nesto sire danas. Osim navedenih tiketa, tu su i 5+/6+ ili 6+/7+ kombinacije, ali sa slabijim ulozima.MLBLA Dodgers-Minnesota 1 (Yamamoto-Woods/Richardson)Seattle-Milwauke 5I H2(+1.5) (Gilbert-Misiorowski)Arizona-Houston 5I H2(+0.5) (Rodriguez-Valdez)Chicago Cubs-Kansas 1 (Boyd-Hill)Texas-Athletics 1 (deGrom-Ginn)Pittsburgh-Detroit 2 (Keller-Mize)Miami-San Diego tim2 >2.5 (Cabrera-Kolek)Pittsburgh-Detroit tim2 >3.5 Cleveland-Baltimore >7.5 (Cantillo-Young)Washington-Cincinnati >7.5 (Lord-Burns)Philadelphia-Boston tim1 >3.5 (Sanchez-Fitts)Texas-Athletics tim1 >3.5 Chicago Cubs-Kansas tim1 >4.5LA Dodgers-Minnesota tim1 >3.5Toronto-NY Yankees >7.5 (Scherzer-Schlittler)NY Mets-LA Angels >7.5 (Montas-Hendricks)Cleveland-Baltimore 5I >3.5Washington-Cincinnati 5I >3.5 Philadelphia-Houston 5I >3.5Toronto-NY Yankees 5I >4.5NY Mets-LA Angels 5I >4.5Chicago Cubs-Kansas 5I >3.5LA Dodgers-Minnesota 5I >3.5Kvote 9.44, 2.19, 2.53, 2.13, 2.27, 2.42 i 19.65.Za veceras nisam razbio fiks na dablove. Znam da svako svakog moze dobiti, no nisu mi se dopala iznenadjenja i 2/5 prolaz (3/5 tu i tamo, no 2/5 je ispod svakog nivoa). Razmisljao sam o poenima u prvih 5 ininga, ali to jos razmatram kako odigrati (dablovi jasno, najnize ili vise granice je vec dilema).Probao sam i tenis; ponovo fiks i gemovi kombinacija.
July 23, 2025Jul 23 Author Fudbal 3/8, prosao je siri tiket kod Lecha 5+/6+ (4+/7+ kvote). MLB 3/7, uz kombo timskih poena (11+ kvota, 6 parova). Bejzbol 1/4 (LMB, Meksiko). Tenis 0/2. Fudbal sigurno nije bio idealan, cim dva najsigurnija para nisu prosla (Zvezda i Copenhagen). U MLB delu obicni plusevi dodjose promenljivo, no timski poeni taman kako treba. Meksikanci su poceli bas tvrdo da igraju; nocas se uklopila samo jedna fiks kombinacija. Tenis ne slusa ove nedelje; malo mi je neobicno da ne mogu naredjati desetak favorita koji mogu uzeti bar set. MLB je malo popravio dnevni ucinak, iako je to i dalje slabasno.FudbalBrann-Salzburg 2+Shelbourne-Qarabag tim2 1+Olimpija-Inter Escaldes 2+Silkeborg-KA Akureyri 3+2P1+ tiket, Hajduk Split, Levadia Tallin, QarabagP1+ tiket, Brann, Silkeborg, Olimpija LjubljanaSilkeborg-KA Akureyri 4+Olimpija Ljubljana-Inter EscaldesKvote 2.34, 2.02, 2.11, 2.01 i 2.39.Bez nekog veceg izbora danas, te probah one bas verovatne stvari.MLBLA Dodgers-Minnesota tim1 >3.5 (Glasnow-Paddack)Toronto-NY Yankees tim2 >3.5 (Bassitt-Fried)Washington-Cincinnati >7.5 (Soroka-Lodolo)Philadelphia-Boston >7.5 (Luzardo-Giolito)Kvote 2.16 i 2.56.Nisu mi se dopali starteri previse, plus su pojedine serije na oba meca isla u plus, pa je bolje da ne forsiram.Tenis ni danas nije dosao kako treba. Tja, valjda ne moze svaka nedelja biti dobra. Edited July 23, 2025Jul 23 by Miljenko
July 24, 2025Jul 24 Author Fudbal 3/5, uz kombinaciju sa zarezom na Olimpiji (5+/6+, 4+/7+ kvote). MLB 1/2. Tenis 0/2. Fudbal je dosao primetno bolje u odnosu na utorak. Preokret na Olimpija-Inter Escaldes, taman da prodje sve na tom mecu. MLB donosi jedan prolaz, pa se ne bunim previse, mada se tesko uklapa neki siri tiket. Posebno fiks dolazi lose, sto nema nikakve logike, posto se doigravanje blizi. Solidan dan.FudbalMidtjylland-Hibernian 2+Anderlecht-Hacken 2+Paide-AIK tim2 1+Rosenborg-Banga Gargzdai 3+Viking-Koper 2+Zhytomyr-Santa Coloma tim1 1+Austria Wien-Spaeri 3+HB Torshavn-Brondby tim2 1+Decic-Rapid ttim2 1+Dundee Utd-UNA Strassen tim1 1+P1+ tiket, Rosenborg, Brondby, Austria Wien, MidtjyllandP1+ tiket, Anderlecht, AIK, Valur, Viking, Zhytomyr, Vaduz, RapidKvote 3.40, 2.13 i 6.83.Kako sam uspeo oba tiketa sa golovima po poluvremenima da odigram na P1+, nikako mi nije jasno. Trebalo je da mi bude cudno sto je ukupna kvota ovoliko velika.MLBCleveland-Baltimore >8.5 (Allen-Morton)Houston-Athletics tim1 >2.5 (Alexander-Severino)St. Louis-San Diego 5I >3.5 (Gray-Darvish)LA Angels-Seattle 5I >4.5 (Kikuchi-Evans)Kvote 2.25 i 2.63.Skromna ponuda za veceras, te povezah par tiketa.Na tenisu odigrah samo jednu kombinaciju (koja jos uvek "mrda").
July 25, 2025Jul 25 Author Fudbal 0/3, prosao je prateci tiket 4+/6+ (2+/6+ kvote, Viking-Koper). MLB 0/2. Tenis 0/1. Fudbal nije odusevio; Anderlecht samo 1-0 (bolje da sam probao timske poene); Austria Wien skromnih 2-0; Brondby se obrukao protiv Farana; Viking raspucan, kao i AZ, no to nisam iskoristio kako treba. MLB bez srece. Tenis baksuzno pada, nakon sto sam dosao do zavrsnog para, ali je Osaka izgubila lagano, te nije bilo overa (razdv ajacu ATP i WTA, zbog ovakvih stvari). Bez pogodjenog jaceg tiketa, no i to je sastavni deo igre.FudbalAntwerp-Royale Union 2+Augsburg-Bayern II 3+Keflavik-Thor 3+Grindavik-Throttur 3+Fylkir-Fjolnir 3+Kopavogur-Leiknir 3+Fredrikstad-Stroemsgodset 2+Xamax-Stade Nyonnais 2+Rapperswil-Etoille Carouge 2+P1+ tiket, Bayern II, Keflavik, Grindavik, Fjolnir, Kopavogur2P1+ tiket, Royale Union, Stroemsgodset, Zurich, Xamax, Etoille CarougeKvote 7.35, 2.65 i 2.42.Sklepah 3 tiketa, iako nista ne odigrah sire. Zaboravio sam za MLS meceve za nocas; mozda se nakanim uvece da skoknem i odigram nesto i od toga.MLBMilwaukee-Miami tim1 >3.5 (Peralta-Quantril)Chicago White Sox-Chicago Cubs tim2 >3.5 (Houser-Imanaga)NY Yankees-Philadelphia >9.5 (Warren-Walker)Boston-LA Dodgers >8.5 (Bello-Sheehan)Cincinnati-Tampa 5I >4.5 (Martinez-Littell)St. Louis-San Diego 5I >3.5 (Mikolas-Pivetta)LA Angels-Seattle tim2 >3.5 (Soriano-Woo)Houston-Athletics tim1 >3.5 (Gusto-Springs)Kvote 2.09, 2.60, 2.45 i 2.42.Isprobah nekoliko igara na glavnim tiketima, uz par sirih (fiks, over prvih 5 ininga).Tenis sam razdvojio na ATP i WTA tiket. U Austriji malo malo pa kisa.Lep prolaz na bejzbolu u J. Koreji. Probao sam celu ligu (5 parova), za standardan ulog (2 plusa i 3 fiksa) i 8+ kvotu. Retko se uklopi ovako nesto.
July 25, 2025Jul 25 Author Dobar bilans za sada. Najpre bejzbol, a sada i dva prolaza na fudbalu. Ipak se nakanih da probam MLS za nocas.Columbus-Orlando 3+New England-Montreal 2+Dallas-NY City 2+Houston-LA Galaxy 2+LA FC-Portland 3+San Diego-Nashville 2+Columbus-Orlando P1+Houston-LA Galaxy P1+LA FC-Portland P1+New England-Montreal 2P1+Dallas-NY City 2P1+San Diego-Nashville 2P1+Kvote 4.69 i 3.52.Na kraju samo 2 jaca tiketa, te par sistema tipa 4+/6+.
July 26, 2025Jul 26 Author Fudbal 2/5, uz par pratecih tiketa (4+, i 4+/6+; 2+ i 2+/10+ kvote). MLB 0/4. Bejzbol 1/1 (KBO, 8+ kvota). Tenis 1/1. Dnevni deo fudbala korektan, dok je MLS mogao biti bolji. MLB tesko uklopljiv. Fiks ocajan, poene nisam povezao kako treba. Bejzbol iz Juzne Koreje prolazi lagano, sa finom kvotom. Tenis ok, a malo je falilo da prodju oba tiketa. Ocekivao sam veci plus, no nocni deo je bio los.FudbalCopenhagen-Vejle tim1 1+KR Reykjavik-Breidablik 3+Sandefjord-Sarpsborg 3+Bodo/Glimt-Valerenga 3+Zvezda-OFK Beograd 3+St. Gallen-Basel 2+Young Boys-Servette tim1 1+Bodo/Glimt-Valerenga P1+KR Reykjavik-Breidablik P1+Zvzeda-OFK Beograd P1+Copenhagen-Vejle 2P1+Sandefjord-Sarpsborg 2P1+St. Gallen-Basel 2P1+Young Boys-Servette 2P1+Inter Miami-Cincinnati 2+Philadelphia-Colorado 2+Chicago-NY RB 2+St. Louis-Minnesota 2+Salt Lake-San Jose 2+Vancouver-Kansas 2+Inter Miami-Cincinnati 2P1+Philadelphia-Colorado P1+Atlanta-Seattle 2P1+St. Louis-Minnesota 2P1+Chicago-NY RB P1+Salt Lake-San Jose P1+Vancouver-Kansas P1+Kvote 4.14, 2.87, 2.50 i 4.20.Tu su ponovo i siri tiketi (uglavnom oprezna 4+/6+ varijanta), za sitan ulog.MLBDetroit-Toronto 5I H1(+0.5) (Skubal-Gausman)Cincinnati-Tampa 5I H1(+0.5) (Abbott-Pepiot)Houston-Athletics 5I H1(+0.5) (Brown-Lopez)Milwaukee-Miami 5I H1(+0.5) (Quintana-Junk)Minnesota-Washington 1 (Ryan-Parker)NY Yankees-Philadelphia >8.5 (Stroman-Suarez)Baltimore-Colorado 5I >4.5 (Rogers-Senzatela)Texas-Atlanta 5I >3.5 (Rocker-Holmes)Chicago White Sox-Chicago Cubs >8.5 (Civale-Horton)LA Angels-Seattle 5I >3.5 (Anderson-Kirby)Kvote 6.08 i 9.63.Stavih sve na samo 2 tiketa (uz jedan siri), iznerviran tupavim rezultatima nocas (posebno u fiksu).Tu je i tenis, mada pomesah ponovo ATP i WTA zbog manjeg broja parova.Bejzbol se nije posrecio jutros.
July 27, 2025Jul 27 Author Dobra je kvota na Zvezdi; ja sam imao 7+ na 4.70. Jedino ako je uzivo u pitanju, mada me od nasih kladionica ne cudi da bude ovolika razlika i pre meca. Edited July 27, 2025Jul 27 by Miljenko
July 27, 2025Jul 27 Nisam hvatao live, sve prematch.Juce sam nekih 6,7 ljudi savjetovao o mogućoj golijadi Terze i sinova i pokazivao statistike zadnjih nekoliko međusobnih utakmica.Samo mi krivo što nisam singlirao jace jbg.
July 27, 2025Jul 27 Druga nedelja za redom, padam 1 gol kod Skandinavaca - a bukvalno sam se lomio izmedju Cop i Bodo za 1&gg
July 27, 2025Jul 27 Danas prijedlozi od mene:Mjallby 1Drze i dalje prvo mjesto.Proslo kolo tukli 2:0 jaki AIK.Gost slabasan, pogotovo na strani.CSKA Moskva 1Prvo kolo 0:0 u Orenburgu unatoc dominaciji.Nekoliko dobrih pojacanja, ukljucujuci i trenera Svajcarca iz Basela .Akhmat prvo kolo kuci 0:2 od Rubina, a inace su domacinska ekipa. Must win za CSKA.