Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kladža pt2

Featured Replies

• Replies 32.6k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Bravo! :)Kod mene nista novo:bvqh.jpgDerby prima 4 komada za 30 i kusur minuta... :isuse:Jednog dana ce pobediti nekoga kod kuce...Cekacu ja... :sleep:

Hocu danas da napravim 1 kvalitetan i lep dobitni tiket pa mi treba pomoc. Za sad imam Banvita po 1.40 jer mislim da Nimburk nema tu sta da trazi, jednostavno su jaci tim, i Kukuskina protiv Andreasa Beka po 1.55, forsiracu ga dok pobedjuje. U Ligi Sampiona ne vidim nijedan dobar par, osim sto mi se igra 1X na Siti zbog bezobrazne kvote, ali to je klimavo. Dajte nesto da smislimo, treba mi kvota 4-5 ukupno, da stavim 20 evra i dosta.I da, moram probati bar 500 dindzi na Kolsrajbera protiv Nadala, previse je kvota 9.

Za sad imam Banvita po 1.40.
U Mocartu je 1,45, a u MaxBetu čak 1,50 u bonusu.

Kod mojih palo na 1.35 ali mi se racuna i pobeda na eventualne produzetke sto se ispostavilo jako korisnim. Videcu jos. A jel ima taj Kukuskin u drugim kladionicama? U pitanju je turnir u Monsu.

• Author

U Mozzartu 1.50 trenutno.Meridian nema u ponudi.

Edited by Miljenko

I u MaxBetu 1,50

U Socceru ti je Banvit 1.40 i vaze produzeci.

• Author

Fudbal 1/2 juce. Odigrao live na Barcelonu, prodje nekako. Bolje da se drzim ovog mog sistema. NHL prosao lagano, da lakse nije moglo.MLB playoff ocekivano tezak za procenu, no to i nije za jacu igru.FudbalJuventus-Galatasaray 1PSG-Benfica w1Leverkusen-Sociedad w1Man City-Bayern 2+Real Madrid-Copenhagen 3+NHLPhiladelphia-Toronto 5+Detroit-Buffalo 4+Sinoc eksplozija golova. Veceras pojacana Fila(Lecavalier dosao iz Tampe) protiv neugodnog Toronta. Alfredsson pojacao Red Wingse, mada i dalje ima izvesnih problema sa povredama.

Edited by Miljenko

Odigracu i dvojku na Rain or Shine, protiv uvek augodnog Petron Blejza. Tj. uslovno receno dvojku posto se kod njih svi mecevi igraju u dve hale :D Filipinci su debili i loze se na napete meceve i napete serije a Petron vodi 1:0, dobili prvu 91:83 posle preokreta. I ovaj put je velika granica na poene ali ipak manje od 196.5 na proslom mecu, sad je 189.5. I tu ce doci manje, osim ako ne odu u produzetak sto je uvek moguce. Cekacu uzivo da skoci kvota na njih, ako ne povedu od pocetka, i zakuvacu. Kukuskin i Banvit verovatno ipak idu u dubl, ne mogu da nadjem treci dobar par za sad.

Miljenko, jesi li razmatrao KHL? Medvescak u naletu ( 4 utakmice kod kuce 3 pobede i neresena koju su dobii na penale) protiv rasklimatanog Avangarda (poslednjih 6 igrali u gostima i imaju 5 poraza i poraz posle penala kod Spartaka). Ipak kvota na Medvede 2.50-2.60, a na Avangard 2.20. Ljubutelj sam prekida serija, ali sam ocekivao vecu kvotu na Avangard. :huh:

ja cu odigrati Lever, fina mi je kvota od 1,70, a probacu i Eupen - Aalst sa hendikepom, malo mi cist kec.

• Author

Medvešćak ima dosta stranaca, pa me malo čudi što je tolika razlika u nastupima kod kuće i na gostovanjima. Avangard katastrofalan do sada. Egal meč na papiru. Igram i evropski hokej, ali neke tikete za praćenje(više parova), pošto mi je izlaznost kilavih 50%.

Ubio me Kukuskin u raznim kombinacijama, na tiketima i uzivo oba seta, sve palo. Filipinci usli lagano u manje poena a Rain or shine imao napad za pobedu i glupi crnja Rid sjebao.Odigrah na Kolsrajbera prvi set i mec po 500, kvote 5.85 i 9. Idemo Filipe majstore!

Imate na Eurosportu U19 LS, City - Bayern. Ovi Bajernovi klinci su u proslom kolu pukli od CSKA kod kuce, City razguzio Plzen u gostima ocekivano.City je vec poveo a cijenim da mogu da ih nakantaju 3-4 razlike, fino su navalili.