Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kladža pt2

Featured Replies

Odigrao Bonara + Swans @ 2.40 i Bonara prvi gol + Swansea @ 6.00, ovo drugo na bet365.
To onaj Bony što je igrao u Sparti i Arnhemu? Strašan igrač. Mada te kombinacije ne igram.
  • Replies 32.6k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Rubin 3-0, Fei pobedijo :lol:Jos kad bi smrdljivi Totenhem dao ili primio gol...@ lujo™, da.

probaću na sitan ulog fereira 0 @3.7 i standard daje u oba poluvremena @3.4

PAOK daje u 90+ i ulazi 2+ i naravno padam 2+ Legiju koja je promasila penal. Jes da bih cekao jos tekmi iz termina u 9, ali bas je zalosno.

Inace, od ovih tekmi sto su pocele u 7 , Legija je jedina gde nije palo 2+

Moj kolega isto pao Legiju 2+, izabrao 20 od 24 meca veceras i sve mu proslo osim toga, cak i ove tri sto je cekao u zadnjem terminu. Na 200 dindzi imao preko 20 hiljada, tuga.Ja sam u minusu oko 100 evra juce i danas, taman cu da vratim ovih 100 sto sam uzeo za par dana pre toga. Mada imam i nocni tiket koji moze da izvadi pola toga:Jankovic - Safarova 1Nadal - Fonjini >17.5Ferer - Gaske 2Dodig - Nieminen 1Evans - Dzenkins 1

Edited by Zli Gli

Da se pohvalim da sam ufatio singl kvotu 10. Pet eura uplatio da ce Sahtjor K u prvo dati dva gola i vise Makabiju. Bravo ja!

Edited by MiddleClass

Falio jedan gol kod Ludogoreca, ali za utehu tiket sa manjom kvotom ipak prosao. :)

Bonara razocarao :(Gol je zapravo bio njegov samo sto nije usla u gol pa je Rautlidz popravio™ sa oko 20 cm od linije, smor.Prosao ocekivano singl na Ludogorec @ 2.25, poklon dana svakako.

Slazem se za Ludogorec. Ja uhvatio na drugom tiketu doduse u Mozzartu 2.15, ali ta kvota uz 1.8 na Chelski u Rumuniji su 2 takva poklona koja cemo sanjati tokom sezone.

Meni je i Zenit protiv najgore ekipe u LS djelovao kao zicer pa sam nazalost kombinovao CFC s njima (generalno izbjegavam singlove ispod 1.9 a ovi su vec bili pali cak ispod 1.8).I bio bi zicer da im sudija nije jebao majku. Ocajno sudjenje ove sedmice, na sve strane idiotski penali i crveni kartoni.

Zicer su bili Celzi i PSZ. Najveci pokloni u ovom kolu!

Sad gledam sve rezultate i jedino na Swansea nije doslo 2+ (uz Legiju koja me je prodala) :(

Isforsirao sam Gaskea i ove Filipince San Migel maksimalno, ako mi dodju ta dva pokrivam sve od ova dva losa dana i jos sam u plusu solidno, a ako neko pojebe do kurca :D Gaske lepo krenuo, imam ga i prvi set i mec, samo neka nastavi ovako... a kod Filipinaca ce biti sto preokreta, svakako...