*edited by mod Posted October 1, 2013 Share Posted October 1, 2013 https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1322-2923799-1123Vec sam mislio da se nastavilo prokletstvo poslednjeg minuta. Sad gledajuci posle bitke mogao sam da igram i fikseve ali onda bih verovatno i milan odigrao fiks, pa bolje ovako. Link to comment
Nesh Posted October 1, 2013 Share Posted October 1, 2013 Bravo! :)Kod mene nista novo:Derby prima 4 komada za 30 i kusur minuta... :isuse:Jednog dana ce pobediti nekoga kod kuce...Cekacu ja... Link to comment
Zli Gli Posted October 2, 2013 Share Posted October 2, 2013 Hocu danas da napravim 1 kvalitetan i lep dobitni tiket pa mi treba pomoc. Za sad imam Banvita po 1.40 jer mislim da Nimburk nema tu sta da trazi, jednostavno su jaci tim, i Kukuskina protiv Andreasa Beka po 1.55, forsiracu ga dok pobedjuje. U Ligi Sampiona ne vidim nijedan dobar par, osim sto mi se igra 1X na Siti zbog bezobrazne kvote, ali to je klimavo. Dajte nesto da smislimo, treba mi kvota 4-5 ukupno, da stavim 20 evra i dosta.I da, moram probati bar 500 dindzi na Kolsrajbera protiv Nadala, previse je kvota 9. Link to comment
radar Posted October 2, 2013 Share Posted October 2, 2013 Za sad imam Banvita po 1.40.U Mocartu je 1,45, a u MaxBetu čak 1,50 u bonusu. Link to comment
Zli Gli Posted October 2, 2013 Share Posted October 2, 2013 Kod mojih palo na 1.35 ali mi se racuna i pobeda na eventualne produzetke sto se ispostavilo jako korisnim. Videcu jos. A jel ima taj Kukuskin u drugim kladionicama? U pitanju je turnir u Monsu. Link to comment
Miljenko Posted October 2, 2013 Author Share Posted October 2, 2013 (edited) U Mozzartu 1.50 trenutno.Meridian nema u ponudi. Edited October 2, 2013 by Miljenko Link to comment
Nesh Posted October 2, 2013 Share Posted October 2, 2013 U Socceru ti je Banvit 1.40 i vaze produzeci. Link to comment
Miljenko Posted October 2, 2013 Author Share Posted October 2, 2013 (edited) Fudbal 1/2 juce. Odigrao live na Barcelonu, prodje nekako. Bolje da se drzim ovog mog sistema. NHL prosao lagano, da lakse nije moglo.MLB playoff ocekivano tezak za procenu, no to i nije za jacu igru.FudbalJuventus-Galatasaray 1PSG-Benfica w1Leverkusen-Sociedad w1Man City-Bayern 2+Real Madrid-Copenhagen 3+NHLPhiladelphia-Toronto 5+Detroit-Buffalo 4+Sinoc eksplozija golova. Veceras pojacana Fila(Lecavalier dosao iz Tampe) protiv neugodnog Toronta. Alfredsson pojacao Red Wingse, mada i dalje ima izvesnih problema sa povredama. Edited October 2, 2013 by Miljenko Link to comment
Zli Gli Posted October 2, 2013 Share Posted October 2, 2013 Odigracu i dvojku na Rain or Shine, protiv uvek augodnog Petron Blejza. Tj. uslovno receno dvojku posto se kod njih svi mecevi igraju u dve hale :D Filipinci su debili i loze se na napete meceve i napete serije a Petron vodi 1:0, dobili prvu 91:83 posle preokreta. I ovaj put je velika granica na poene ali ipak manje od 196.5 na proslom mecu, sad je 189.5. I tu ce doci manje, osim ako ne odu u produzetak sto je uvek moguce. Cekacu uzivo da skoci kvota na njih, ako ne povedu od pocetka, i zakuvacu. Kukuskin i Banvit verovatno ipak idu u dubl, ne mogu da nadjem treci dobar par za sad. Link to comment
Nesh Posted October 2, 2013 Share Posted October 2, 2013 Miljenko, jesi li razmatrao KHL? Medvescak u naletu ( 4 utakmice kod kuce 3 pobede i neresena koju su dobii na penale) protiv rasklimatanog Avangarda (poslednjih 6 igrali u gostima i imaju 5 poraza i poraz posle penala kod Spartaka). Ipak kvota na Medvede 2.50-2.60, a na Avangard 2.20. Ljubutelj sam prekida serija, ali sam ocekivao vecu kvotu na Avangard. Link to comment
aram Posted October 2, 2013 Share Posted October 2, 2013 ja cu odigrati Lever, fina mi je kvota od 1,70, a probacu i Eupen - Aalst sa hendikepom, malo mi cist kec. Link to comment
Miljenko Posted October 2, 2013 Author Share Posted October 2, 2013 Medvešćak ima dosta stranaca, pa me malo čudi što je tolika razlika u nastupima kod kuće i na gostovanjima. Avangard katastrofalan do sada. Egal meč na papiru. Igram i evropski hokej, ali neke tikete za praćenje(više parova), pošto mi je izlaznost kilavih 50%. Link to comment
Zli Gli Posted October 2, 2013 Share Posted October 2, 2013 Ubio me Kukuskin u raznim kombinacijama, na tiketima i uzivo oba seta, sve palo. Filipinci usli lagano u manje poena a Rain or shine imao napad za pobedu i glupi crnja Rid sjebao.Odigrah na Kolsrajbera prvi set i mec po 500, kvote 5.85 i 9. Idemo Filipe majstore! Link to comment
Feindouno Posted October 2, 2013 Share Posted October 2, 2013 Imate na Eurosportu U19 LS, City - Bayern. Ovi Bajernovi klinci su u proslom kolu pukli od CSKA kod kuce, City razguzio Plzen u gostima ocekivano.City je vec poveo a cijenim da mogu da ih nakantaju 3-4 razlike, fino su navalili. Link to comment
Recommended Posts