Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

3/3 (fudbal 1/1, NHL 2/2), Ajax II je dosao 5+, prosao je i kombo tiket. Fudbal prolazi na poluvremenu, a malo je falilo da sve prodje. NHL se fino uklopio, iako je bilo dosta tesko vece za igru. U subotu i nedelju nijedan bonus na 16 utakmica, juce jedna jedina i odmah lagano.:laugh: Jedini minus je mala uplata, no svaki plus je koristan.

Standardni ulozi.

Fudbal

Dortmund-PSG 3+

Kvota 1.44.

Danas ponovo nije bilo dileme sta odigrati.

Prateci tiket, Liverpool X2, Gillingham X2, Wimbledon 2+, Plymouth X2, Barrow 1X, Portsmouth 2+, Falkirk 1X, Harrogate 2+. Kvota 4.11.

NHL

Pittsburgh-Toronto 5+

Ottawa-Buffalo 5+

Kvota 1.71.

Puno neugodnih meceva za golove i danas, pa se odlucih na oprezniju varijantu sa jednim tiketom. 5+ trend, Pittsburgh 7/10 (39/57), Toronto 7/10 (49/60), Ottawa 7/10 (42/59), Buffalo 8/10 (42/59).

Siri NHL tiket, Philadelphia 1X, St. Louis 1X, Montreal 5+, Winnipeg 5+, Nashville 5+. Kvota 4.48.

Posted

Dugo ništa nisam igrao i kao hajde večeras LŠ

Naravno, Dortmund - PSG over 3,3.5

:wacko:

Posted (edited)

Dortmund nesto i pokusava, no PSG igra sramotno, kao da je Simeone u gostima. Ako neko od ovih top timova ima nestabilnu odbranu, to je Dortmund. Ovo je obicno tip meca, gde i ne gledam drugo poluvreme.:yawn2:

Edited by Miljenko
Posted

Na sirem uhvatim bukvalno sve sto je imalo sa Ostrva i Liverpool pada na X2.:D Prosao je ovaj 3+, no nervira kada padne nesto tako banalno (ljudi dobiju milion utakmica u sezoni i gube od ovih "mrtvaca").

Posted

Sto ovolicka kvota na Atalantu? :huh: Jes da Valensija nije nesto, ali 1.70 mi se cini peterano. Hoce izgleda da me nateraju da udaram kontru (X2 je 2.20), iako bih voleo da prodje Atalanta.

Posted

2/2 (fudbal 1/1, NHL 1/1), prosao je prateci NHL tiket (4+ kvota), kao i kombo tiket. Mec u Dortmundu prolazi kada se vec nisam previse ni nadao, nakon mrljavog prvog poluvremena. NHL fino uklopih; lagani glavni tiket, a i siri prolazi bez vecih problema. Cim se zavrsio vikend, usledise dva skoro idealna dana.

Minimalni ulozi danas.

Fudbal

Atalanta-Valencia 3+

Tottenham-Leipzig 3+

Kvote 1.67 i 1.76.

Danas oba para deluju kao utakmice na kojima se moze pokusati sa golovima. Juce zamalo da probam fiks na Liverpool (X2); naravno da bih pao.

NHL

Chicago-NY Rangers 5+

Anaheim-Florida 5+

Kvota 1.75.

5+ trend, Chicago 6/10 (40/59), NY Rangers 7/10 (45/58), Anaheim 7/10 (39/59), Florida 8/10 (49/59).

Siri NHL tiket, Vancouver 5+, Colorado 1X, Boston X2, Dallas 5+. Kvota 3.79.

Posted

1.70 na kraju ispade poklon kvota na Atalantu. :D

ja sam ipak morao da probam X2 na jednom tiketu. Sve u svemu, steta sto je Atalanta primila gol kad vec gaze.

Posted (edited)

2/3 (fudbal 1/2, NHL 1/1), Atalanta je dosla 5+, prosao je prateci NHL tiket (3+ kvota). Fudbal korektno. Ocekivao sam dobro izdanje Atalante, no ovo je ipak dosta bolje od toga, prosao je cak i bonus tiket. Mec u Londonu je zato razocarao; ako nesto nisam ocekivao, to je da Tottenham ne moze do gola. NHL se ponovo fino uklopio. Dodjose dabl i siri tiket. Jos jedan ok dan.

Minimalni ulozi i danas.

Fudbal

Eintracht Frankfurt-Salzburg 3+

Roma-Gent 3+

Cluj-Sevilla X2

Ludogorets-Inter X2

Wolves-Espanyol 1X

Kvote 1.59, 1.63 i 1.66.

Na golove probah dva najverovatnija para. Tu je i jedan fiks tiket, nadam se sa ok ishodom.

Prateci tiket, svi parovi su P/KX, Man Utd, Celtic, Ajax, Benfica, Basel, Rangers, AZ Alkmaar, Leverkusen, Arsenal. Kvota 196.34.

NHL

Toronto-Pittsburgh 5+

Ottawa-Winnipeg 5+

Washington-Montreal 5+

Vegas-Tampa 5+

Kvote 1.62 i 1.82.

5+ trend, Toronto 7/10 (50/61), Pittsburgh 8/10 (40/58), Ottawa 7/10 (43/60), Winnipeg 8/10 (45/61), Washington 9/10 (47/59), Montreal 8/10 (43/62), Vegas 7/10 (47/61), Tampa 5/10 (42/60).

Siri NHL tiket, Pittsburgh X2, Washington 1X, St. Louis 1X, Tampa X2, San Jose 5+, Florida 5+. Kvota 6.58.

NBA

Sacramento-Memphis >221.5

Golden State-Houston >225.5

Kvota 2.22.

Zavrsila se i All-Star pauza, pa da vidimo kakva ce zavrsnica sezone biti.

Dodatni NBA tiket, Miami H2(+1.5), Chicago H1(+2.5), Philadelphia >210.5, Milwaukee >217.5, Memphis H2(+6.5), Houston w2. Kvota 6.25.

Edited by Miljenko
Posted

Vancouver mi obori mi dva tiketa, a na trecem falio gol kod Floride (odigrao sam u Maxbetu, a dusmani prakticno ukinuli fiks&over 4.5 pa sam igrao 2&over 5.5 - ne znam zbog cega taj nisam odigrao i u Mozzartu sa 5+ :huh:).

Danas od statistickih zanimljivosti imamo Capitalse 16, Sharkse 15 i Philu 9 utakmica bez neresene, a Tampu 13 utakmica bez poraza, pa ko voli da baca pare "prekida" serije kao ja, mozda razmotri nesto od toga.

Posted

Fiks. Izgleda da su i 3 dvoznaka problem za pogoditi.:laugh:

Posted (edited)

Udje nekako Sevilla u X, za prezivljavanje fiks tiketa. Frankfurt je doneo cak i manji bonus. Getafe i Ajax oborise P/KX tiket, no bar je prosao P1+/2P1+ u prvom terminu.

Edited by Miljenko