Jump to content

Kladža pt2

Featured Replies

• Author

Pokojni Juventus.:isuse: I oni sa ovom igrom planiraju do CL. Meni bi trener leteo za ovakve gluposti. Zasto nije igrao Ronaldo, nigde ne videh da je povredjen.

• Replies 31.9k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Lyon :isuse:
Dan za zaborav

Kad pomenuste Porto, gledam sad 2.25 u Maxbetu. Ajd stavicu ga negde da ne bude da nisam probao.

Edited by Nesh

Znaju nesto sto mi ne znamo:D

• Author

Cekah sada za bonus tikete, gol ili dva na Koln-Bayern i domacin masi 4 zicera u zavrnici meca. Onaj njihov spic bolje da batali fudbal. Izgleda da im treba veci gol (ili manja lopta).:laugh:

Ja sam danas fino prso pa ne bih singlirao Porto iz cisto finansijskih razloga.

I evo povedose :isuse:

Bravo,Porto,bravo,hvala klazdi za ovoliku kvotu.

I dalje misterija za 2,20 na njih

Ono kada ocistis racun i dodje.Lepo

Konacno da dobro prodjem nedeljom:

Arsenal 1,Galatasaray 1, Totenhem w2, Feyenord w2, Bayern 2, Juve 1. Cekao bi jos Real 1 ali sam uzeo Cash out :)

• Author

Ja imam neki fiks tiket, sa kvotom malo ispod 4 (9 utakmica, dvoznak i P/K). Naravno da Real gubi.:laugh:

Nadam se da ce bar ovo uvece  doci ok. Bas slab vikend do sada. Svajcarci verovatno idu na crnu listu definitivno (1/7 imam bilans kod njih, u drugom delu sezone); lakse bih nasao random par iz Spanije nego njih.

Evo ga i Inter

Real :laugh:. Sreča pa sam uzeo Cash out. 

unisti me lion. na 3 tiketa. da li je moguce da ih dizon razbije ovako u finalu kupa? ni poluvreme ni broj poena, nosta nije doslo

Kad vec pominjes Cash out, ja pogodio Porto i imam jos Vancouver i Dalas na reda radi da ne ispustim Porto tiketu, kvota 9.22, i Maxbet mi nudi manje od trecine uloga kao Cash out. Carevi.

Trebalo je da uzmem, Vancouver gubi. :D

I ja igrao Vancouver 1. 

• Author

3/8 (fudbal 2/6, NHL 1/2), povracaj bonus igara na Cileancima. Fudbal smehotresno los. Bayern lagano, da bi Ajax jedva prosao u samoj zavrsnici. Juventus sa igracem vise kilavih 2-0, nakon par neozbiljnih promasaja. St. Gallen no comment. I posle neko pita zasto gledam samo Barselone, Bayerne i tome slicno (izuzetak je JA odakle gledam i ove najslabije lige). The Strongest iznenadjujuce slab, jedva do tesne pobede. Bolivar gubi sa igracem vise, no meni dovoljnih 2-1. Colo Colo ce verovatno biti pad u Millenniumu na 3 + tiketu; bonus tikete sam igrao u Meridianu i za njih imam kvotu 1. NHL korektno, jaca uplata prolazi, slabija pada. Petak je fino prosao, a onda je usledila losa subota i jos gora nedelja (nijedan bonus tiket, na 16 utakmica, ako ne racunam povracaj na Colo Colo-U. Catolica :laugh:). Ovo postaje standardna procedura, usponi i padovi radnim danima, ali obicno u plusu i onda losi rezultati tokom vikenda.

Minimalni ulozi danas (metiljavi parovi, pa da se ne zalecem).

Fudbal

Ajax II-Breda 3+

Kvota 1.44.

U nedostaku boljih resenja, probah Holandiju 2.

Prateci tiket, Jablonec P/K1, Midtjylland P/K1, Man Utd 2+, Milan 1X, Stuttgart 3+, Bayern II 3+, Lens X2, Union Espanola 2+. Kvota 8.26.

NHL

San Jose-Florida 5+

Vegas-Washington 5+

Calgary-Anaheim 5+

Colorado-Tampa 5+

Kvote 1.72 i 1.89.

5+ trend, San Jose 6/10 (41/58), Florida 8/10 (48/58), Vegas 7/10 (46/60), Washington 9/10 (46/58), Calgary 9/10 (38/60), Anaheim 7/10 (38/58), Colorado 7/10 (40/57), Tampa 5/10 (41/59).