Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

Zasto je Englezima trebalo ovoliko da odloze utakmicu.:isuse: Ako nesto mrzim to je cekanje na povracaj. U Milleniumu ima da se nacekam do utorka verovatno (to je mana kod njih, no imaju cesto vece kvote za 3+).

Posted

Jos jedan nepogodljiv dan u najavi. Svajcarci definitivno idu na listu za izbegavanje.

Posted (edited)

Xamax imao 20 suteva i ne mogu 1 jedini gol da umuvaju. 

Ne treba se odreči Svajcaraca radi jednog loseg vikenda. 

Edited by Cash
Posted

Nemam srece sa njima. Bolje da pratim Cileance, dok jos igraju efikasno, a i kvote su drasticno vise.

Posted

Ja sam od zadnjih 6 odigranih njihovih utakmica prosao jednu jedinu, a i tu slucajno, u 93. minutu. Od tih kvota 1.40, 1.50 i ispod, ocekujem da slucajno padne neka, a ne da povremeno uhvatim nesto. Odnosno da cesto ulaze bonusi. Sigurno ne ocekujem da strepim za obicnih 3+. Tako sam i Engleze batalio, nakon serije ziheraskih meceva.

Na kraju ce ostati samo 2-3 lige za igru.

Posted

Mrtvi Napoli, jebo ih Gatusso.

Poslano sa mog SM-J610FN koristeći Tapatalk

Posted

Ova sezona mnogo gora od prethodne sto se tice fudbala

Posted

Sada i Nemci odigrase ekstra dosadno poluvreme.:yawn2: Nema ovde pomoci, neka dodje bar nesto, tja.

Posted
1 hour ago, Babu Bhatt said:

Mrtvi Napoli, jebo ih Gatusso.

Poslano sa mog SM-J610FN koristeći Tapatalk

Ja igrao gg :D

Bravo renne,odličan tiket

Posted

Obicno ne gledam utakmice koje udju u poluvreme sa 0-0, no prevarih se posto su Nemci u pitanju. Razocaravajuce, najblaze receno. Bayern cak nije ni imao previse sansi.

Posted (edited)

Kako je krenulo, dobro sam i prosao. Na koju foru ovaj start na PSG-Lyon nije bio penal, to samo ovi u VAR sobi znaju. Taman bi 7+ fino legao. 

Bice valjda naredni vikend bolji. Juce i danas je bilo previse glupavih stvari. Prodjose jos dva sitna na fudbalu; jedan sam naveo ovde, a drugi je neki fiks sa dvoznacima i P/K (mada ce se to cekati posto je City odlozen).

Edited by Miljenko