Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

Clipersi :sad: i onda kažu ne namesta se. Sve je doslo realno i samo oni su zasrali kao zadnji par. 

Posted

NBA bas i nije dosao realno. Toronto redovno gubi u Bostonu i bas sinoc dobije, Clippersi isto. Houston minus, to mi tek nije jasno; nisu dali ni 40 poena u zadnjoj cetvrtini.:isuse:

Posted

Ja tenis ne igram. Dok ne krene MLB, nema drugih opcija.

Posted (edited)

U minusu sam za NBA 4-5 hiljada,smanjio sam uloge na minimum,a cesto i preskacem veceri,pre februara nista

Edited by Bogotac
Posted
4 minutes ago, Bogotac said:

Bezite od NBA,nepogodljivo

Vodili ubedljivo celo prvo poluvreme i onda odjednom popustili u drugom poluvremenu :lol:. Samo da su oni prosli imao bi ozbiljan plus ovako mali minus :isuse:. Sacramento je priča za sebe. O igracima da ne govorim odigram Bjelica vise od 12.5 on da 11. Odigram Lou Williamsa vise od 17.5 on da 16. O debilu Georgu koji več 5 put ide u minus ne treba trošiti reči. 

Posted

Igrace tek ne igram,treba da razmisljam da li se liku igra ili ne te noci,cast izuzecima kao sto je AD,Janis.

Posted
6 minutes ago, Bogotac said:

U minusu sam za NBA 4-5 hiljada,smanjio sam uloge na minimum,a cesto i preskacem veceri,pre februara nista

Vodim evidenciju za MLB, NHL I NBA. Ove godine mi je jedino NBA u minusu, no na vreme sam smanjio uloge.

Posted

Ja i NFL ne sporedujemo najbolje vec par sezona. Na fudbalu me vade bonus tiketi kada ulete (5+, 7+ i tome slicno). Tu su i kombo tiketi, za dodatni plus. Na NBA imam neki bas smesan procenat prolaznosti glavnih tiketa. Pogledacu sada tacno. Da 10/32, na nivou sezone. Sve ispod 50% je bas lose, a ovo nije cak ni blizu toga. 

Posted

Pred utakmicu na SK gost koji prognozira rezultat kaze tesna pobeda Celzija 0:1 ili 1:2, ja se odlucim za 1:2 i stavim nesto sitno...Bilo bas neki minut pred utakmicu, tako da nisam stigao da napisem ovde..

TLYDegW.png

:)

Posted (edited)

Velike su mi nedoumice oko nfl zadnje kolo,postoje najave da ce beke ekipe povlaciti startere kako tekme budu prolazile

Edited by Bogotac
Posted (edited)

Koliko los mec u Liverpulu.:isuse: Malo sansi, uzasni centarsutevi, ocajne zavrsnice, milion pasova unazad. Na stranu sto ce mi izbiti pare, no jos i smaraju za medalju.

Edited by Miljenko
Posted

I koja je ovo manija da svi pokusavaju suteve bez prijema, kao da svako to ume.:isuse:

Posted
2 hours ago, Nesh said:

Pred utakmicu na SK gost koji prognozira rezultat kaze tesna pobeda Celzija 0:1 ili 1:2, ja se odlucim za 1:2 i stavim nesto sitno...Bilo bas neki minut pred utakmicu, tako da nisam stigao da napisem ovde..

TLYDegW.png

:)

bravo