December 29, 20195 yr Clipersi i onda kažu ne namesta se. Sve je doslo realno i samo oni su zasrali kao zadnji par.
December 29, 20195 yr Author NBA bas i nije dosao realno. Toronto redovno gubi u Bostonu i bas sinoc dobije, Clippersi isto. Houston minus, to mi tek nije jasno; nisu dali ni 40 poena u zadnjoj cetvrtini.
December 29, 20195 yr U minusu sam za NBA 4-5 hiljada,smanjio sam uloge na minimum,a cesto i preskacem veceri,pre februara nista Edited December 29, 20195 yr by Bogotac
December 29, 20195 yr 4 minutes ago, Bogotac said: Bezite od NBA,nepogodljivo Vodili ubedljivo celo prvo poluvreme i onda odjednom popustili u drugom poluvremenu . Samo da su oni prosli imao bi ozbiljan plus ovako mali minus . Sacramento je priča za sebe. O igracima da ne govorim odigram Bjelica vise od 12.5 on da 11. Odigram Lou Williamsa vise od 17.5 on da 16. O debilu Georgu koji več 5 put ide u minus ne treba trošiti reči.
December 29, 20195 yr Igrace tek ne igram,treba da razmisljam da li se liku igra ili ne te noci,cast izuzecima kao sto je AD,Janis.
December 29, 20195 yr Author 6 minutes ago, Bogotac said: U minusu sam za NBA 4-5 hiljada,smanjio sam uloge na minimum,a cesto i preskacem veceri,pre februara nista Vodim evidenciju za MLB, NHL I NBA. Ove godine mi je jedino NBA u minusu, no na vreme sam smanjio uloge.
December 29, 20195 yr Author Ja i NFL ne sporedujemo najbolje vec par sezona. Na fudbalu me vade bonus tiketi kada ulete (5+, 7+ i tome slicno). Tu su i kombo tiketi, za dodatni plus. Na NBA imam neki bas smesan procenat prolaznosti glavnih tiketa. Pogledacu sada tacno. Da 10/32, na nivou sezone. Sve ispod 50% je bas lose, a ovo nije cak ni blizu toga.
December 29, 20195 yr Pred utakmicu na SK gost koji prognozira rezultat kaze tesna pobeda Celzija 0:1 ili 1:2, ja se odlucim za 1:2 i stavim nesto sitno...Bilo bas neki minut pred utakmicu, tako da nisam stigao da napisem ovde..
December 29, 20195 yr Velike su mi nedoumice oko nfl zadnje kolo,postoje najave da ce beke ekipe povlaciti startere kako tekme budu prolazile Edited December 29, 20195 yr by Bogotac
December 29, 20195 yr Author Koliko los mec u Liverpulu. Malo sansi, uzasni centarsutevi, ocajne zavrsnice, milion pasova unazad. Na stranu sto ce mi izbiti pare, no jos i smaraju za medalju. Edited December 29, 20195 yr by Miljenko
December 29, 20195 yr Author I koja je ovo manija da svi pokusavaju suteve bez prijema, kao da svako to ume.
December 29, 20195 yr 2 hours ago, Nesh said: Pred utakmicu na SK gost koji prognozira rezultat kaze tesna pobeda Celzija 0:1 ili 1:2, ja se odlucim za 1:2 i stavim nesto sitno...Bilo bas neki minut pred utakmicu, tako da nisam stigao da napisem ovde.. bravo