Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, Miljenko said:

Ispada da je kosarka (uz tenis), najgluplji sport za fiks igru. Srecom te sam na vreme batalio ovaj turnir (ni poeni nisu dolazili kako treba). Ne secam da sam video ovoliko padova kvota ispod 1.20, kao sto je to bio slucaj ovde.:huh:

Što valjda automatski znači da je kao i tenis pogodna za kontre :fantom:

Posted

Sto znaci da ja to zaobilazim u sirokom luku.:D

U NBA bar igram overe, posto svi jure statistiku. Ovde je skoro nemoguce proceniti kada ce ko kako odigrati.

Posted

Ma,pokusao 2 i to najvise zbog vas ovde,steta sto ne stavih jacu lovu.Sramota kako igrasmo,2005 ponovo

Posted

Ja sam pre vise gledao kosarku, no sada se prevarih i odgledah ovaj turnir. Malo je reci da sam se smorio. Ocekivao sam da sa Jokicem mozemo do titule, kada je USA zavrsila sa ovakvim sastavom. Spanija na stranu, gomila iskusnih igraca, koji uvek mogu odigrati kvalitetno, ako ih ne shvatis ozbiljno. Ovo danas mi vec nije jasno. Meni je ovaj sastav Argentine recimo 90% nepoznat, pa mi je poraz bio dodatno sokantan (da puknes od Francuza, USA, pa i da razumem).

Posted

Puklo je iznutra,kao 2005,sacekajmo da prljavi ves izadje na videlo

Posted
52 minutes ago, Miljenko said:

Ja sam pre vise gledao kosarku, no sada se prevarih i odgledah ovaj turnir. Malo je reci da sam se smorio. Ocekivao sam da sa Jokicem mozemo do titule, kada je USA zavrsila sa ovakvim sastavom. Spanija na stranu, gomila iskusnih igraca, koji uvek mogu odigrati kvalitetno, ako ih ne shvatis ozbiljno. Ovo danas mi vec nije jasno. Meni je ovaj sastav Argentine recimo 90% nepoznat, pa mi je poraz bio dodatno sokantan (da puknes od Francuza, USA, pa i da razumem).

Ima nesto i do toga da ipak nismo toliko dobri kao sto se cini. Ameri i u ovom sastavu su klasa za nas. Simonovic če  ladno ove sezone da igra u propaloj Olimpiji. I on da bude repezentativac. Nece moci da cuva Domena Lorbka,pa kako da onda cuva Kembu Walkera naprimer. Odosmo u offtopic :D 

Nego @Bogotac i @ubibobi da probamo keca na Luxemburg. Ili bar 1x :D

Posted

Verovatno ste vi u pravu, ipak vise gledate kosarku od mene.

Offtopic.:D

Posted
17 minutes ago, Miljenko said:

Verovatno ste vi u pravu, ipak vise gledate kosarku od mene.

Offtopic.:D

Ma jok ni ja ne gledam evropsku kosarku. Nekad mi je bilo zanimljivo sad mi je i sistem takmicenja za euroligu bezveze, igra se po 40 utakmica. Evropska kosarka je bila zakon dok su njom harali Cubrilo,Radosevic,Drobnjak, Lukovski. Ey Yu kosarka je imala i po 5 predstavnika u Euroligi a danas samo 1. 

Posted

Crna gora-Ceska 2&2+ (2.37)

Engleska daje vise od 2.5 gola (1.78)

Litvanija-Portugal (2:0) 2 (1.82)

Posted
1 minute ago, renne said:

lux 3+

Jel to da Lux daje 3 gola na mecu :laugh: kolka je kvota na to.

Posted
8 minutes ago, Cash said:

Jel to da Lux daje 3 gola na mecu :laugh: kolka je kvota na to.

16

Posted

Pa spakovace 1 sigurno, a kad padne 1 pasce jos 2 :laugh:.

Evo jos nesto: Island daje bar 2 gola na mecu (2.91)

Posted

Zamalo 7+ u prvom poluvremenu. Konacno nesto da krene kako treba.:happy: