Jump to content

Kladža pt2

Featured Replies

gde si našao Arizona - NYM <9.5? Kod mene je 7.5 granica.

• Replies 31.9k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

2 minutes ago, teacher said:

gde si našao Arizona - NYM <9.5? Kod mene je 7.5 granica.

Jeste ali za 1.85 kvotu...možda je odigrao ono kao neki dodatni hendikep za manju kvotu

• Author

Da. Igram te dodatne granice. Kvota 2.03 je ukupna za oba minusa. Slicno i za prvi tiket, dva poena niza granica za plus, odnosno hendikep na Bravese, da mogu da izgube sa jednim poenom razlike. Granice su cesto prilicno visoke i u snizenoj varijanti, no obicne su mi stvarni teske za procenu.

Pocetkom nedelje sam imao dva pada, kada nisam imao gde da odigram ove hendikepe (Millennium je imao neku gresku u postavljanju kvota i tako 3 dana); Yankees 7-8 protiv Royalsa, kada se German raspao i jos nesto odmah sutradan. Srecom te dodatne poene sada imam na tri mesta, pomenuti Millennium, Meridian i Balkan.

I na kosarci (NBA pre svega), ima tih dodatnih granica. Ja uglavnom samo to i igram. Za sutrasnji mec je recimo obicna granica 215.5 po 1.85. U Mozzartu imam 210.5, na 1.60, u Millenniumu 208.5 po 1.50. Bezveze preskocih prvu utakmicu, no sutra igram sigurno.

• Author

2/5 (Fudbal 0/1, MLB 0/2, tenis 1/1, NHL 1/1). Finale CL je bilo tacno onako kakvo sam se plasio da ce biti. Nije pomogao ni penal u prvom minutu. Ajax bi bar odmah napao, pa makar primio 5 komada. Udjoh u tesko uklopljiv MLB period. Cleveland je tesko proceniti; sinoc odose u under i sa starterima koji su bili skroz van forme. Verlander i Houston ocekivani minus, no na Chase Fieldu neprijatna hrpa poena u osmom iningu. Najpre mi nije jasno kako je Greinke izdrzao samo 4 ininga, protiv mediokritetne postave Metsa (covek je ove sezone iskontrolisao Colorado vise puta, Cubse), a onda onaj raspad pri 5-1 vodjstvu.  Tenis i NHL plus prolaze no to sam odigrao slabije. Nista gore nego kada u jacoj grupi promasim sve; izgleda da mi je subota stvarno problem za pogadjanje, cak i u onom delu sezone kada ima dosta meceva.

Isti nivo uplate i danas.

Fudbal + tenis

France-Bolivia 3+

Federer fix

Nadal 3-0

Kvota 1.69.

Francuzi igraju prijateljsku utakmicu protiv slabasne Bolivije, te ocekujem dosta golova. Tu su i dva tenisa; Federer samo pobeda, te ubedljiva pobeda Nadala, protiv za mene nepoznatog protivnika.

Siri teniski tiket, Wawrinka >38.5, Vekic >19.5, Muguruza >19.5, Nishikori H(+1.5), Babos/Mladenovic H(+1.5), Azarenka/Barty H(+1.5). Kvota 5.71.

MLB

Cincinnati-Washington <10.5 (Gray-Scherzer)

Atlanta-Detroit <10.5 (Teheran-Boyd)

Kvota 2.25.

Na Great American Ball Parku imamo sudar startera koji imaju dobar trend forme (Gray 2-0 2.12 ERA 1.24 WHIP; Scherzer 0-1 2.00 ERA, 1.33 WHIP), no podrska napada cesto nije sjajna, pa nemaju previse pobeda, iako im je sezonski ERA ispod 4.

Slicna stvar se moze reci i za duel Teheran-Boyd. Tri starta unazad, Teheran 1-0 1.15 ERA 1.15 WHIP; Boyd 1-1, 1.96 ERA, 1.09 WHIP. Na nivou sezone, Boyd ima 1.02 ERA (peti u AL), uz 10.9 strajkauta na 9 ininga (sedmi u AL).

Prateci tiket, Baltimore <11.5, Washington 5I <5.5, Atlanta 5I <5.5, Cleveland <10.5, St. Louis >7.5, Texas 5I >5, Colorado <14.5, Houston <9.5, LA Dodgers >6.5, Seattle <11.5, San Diego >5.5. Kvota sa bonusom 64.62.

NBA

Toronto-Golden State >207.5

Kvota 1.50.

Praticu finale i nakon ovog meca, mada ce granice verovatno biti vise, nakon promene domacinstva.

Edited by Miljenko

• Author

Francuzi dobiju Boliviju 2-0 u prijateljskoj, a takav je bio rezultat na poluvremenu.:isuse: To ni nasi ne bi uspeli.

Plus je MLB u Atlanti pao isto kao sinoc, nakon milion poena u osmom iningu. Tja, nisu minusi za mene, zato ih i izbegavam.

Edited by Miljenko

Warriors live @2.74

• Author

1/3 (tenis+fudbal 0/1, MLB 0/1, NBA 1/1). Tenis je ponovo prosao rutinski, no Francuzi volsebno dobise Boliviju samo sa 2-0. Razmisljao sam da li da razdvojim ovo na dva tiketa (po 1.35) i bolje je da sam to uradio. Slicno vazi i za MLB. Lagani minus na Washingtonu, te neverovatan pad na Atlanti, nakon 7 poena u osmom iningu i kriticnog jedanaestog u devetom.  Opustio sam se previse nakon solidne prve polovine maja. NBA je ocekivano ispostovao, a bonus je sto vidim da ce granica ostati ista i za meceve u Oaklandu. Tja, ipak su singlovi zakon za MLB, tesko je uklapati dablove, cak i sa ovim dodatnim hendikepima/granicama.

Ulozi oko normale danas.

MLB

Arizona-LA Dodgers >6.5 (Ray-Buehler)

Seattle-Houston >7.5 (LeBlanc-Martin)

San Diego-Philadelphia >5.5 (Lauer-Nola)

Kvote 1.35, 1.45, 1.35.

U odnosu na kvalitet napada Diamondbacksa i Dodgersa, ova granica je prilicno niska, te probah over. Timski trend je takodje obecavajuci sa ovom granicom, Arizona 10/10, LA Dodgers 9/10.

Stoji da Astrosima i dalje fale tri bitna igraca, no forma danasnjih startera cini plus izglednim. LeBlanc je 0-2 10.22 ERA 1.70 WHIP na poslednja 3 starta, kod kuce 1-1 8.31 ERA 1.96 WHIP, nocni termin 0-2 9.75 ERA 2.00 WHIP. Nakon 9 strajkauta na debiju, Martin je imao dosta problema sa kontrolom, 0-1 6.55 ERA 2.18 WHIP, uz 8 walks.

Lauer i Nola imaju fin trend od 3 starta (2-0 1.50 ERA 0.83 WHIP i 3-0 2.45 ERA 1.31 WHIP). Nola je bez poraza na strani, ali uz dosta pustenih poena, 3-0 5.85 ERA 1.31 WHIP; ima 7 walks na prethodna dva nastupa. Bonus je ova snizena granica od 5.5.

Imao sam u planu i 1 na Cubse no Angelsi promenise startera, te je ovaj par izbacen iz ponude u Meridianu (tamo sam jedino mogao spojiti kombo).

Tenis

Djokovic H(+1.5)

Thiem H(+1.5)

Del Potro H(+1.5)

Kvota 1.62.

Sve smo blizi zavrsnici, te je i Djokovic odigran opreznije.

Prateci teniski tiket, Fognini >37.5, Halep >17.5, Cabal/Farah H(+1.5), Mertens/Sabalenka H(+1.5), Azarenka/Barty H(+1.5). Kvota 3.17.

NHL

St. Louis-Boston 5+ (racunajuci i OT)

Kvota 1.40.

Fina dodatna igra u Meridianu, taman za ovakvu seriju gde se ocekuju tvrdi mecevi (sto i nije bio slucaj do sada).

Edited by Miljenko

Konacno da prodje bezbolni...doduse, muke je bilo sa Houstonom, al dodje nekako u nekom dodatnom iningu:

Zo4486z.png

:)

• Author

Ajmo Delpo.:dry: Koliko je brejk sansi imao i nista.

• Author

2/5 (MLB 1/3, NHL 1/1, tenis 0/1). MLB sam mogao odigrati bolje, no omelo me je sto Cubsi nisu imali svuda. Od 3 plusa, dosao je onaj koji je bio najsumnjiviji (Houston i dalje ima van postave dva top igraca, njih eventualno mogu u fiksu probati). NHL lagano, neocekivano efikasna serija. Kod tenisa najvise mrzim kada cekam tiket tokom celog dana i na kraju isti padne (bonus je sto nisam igrao pobednika, vec da igraci uzmu po 2 seta). Kada udjem u losu seriju, tada ni ove najprostije stvari ne dolaze.

Ista uplata kao juce.

Fudbal

Argentina U20-Mali U20 3+

Kvota 1.79.

Ne volim da igram nesto sto nisam gledao, no ovaj par deluje statisticki najverovatnije za golove. Vidim da su prvi dueli osmine finala isli 3/5 u 3+ i to sa kvotama preko 2.40.

MLB

Toronto-NY Yankees 2 (Richard-Tanaka)

Detroit-Tampa 2 (Carpenter-Snell)

Arizona-LA Dodgers 2 (Clarke-Ryu)

Kansas-Boston >8.5 (Sparkman-Rodriguez)

Kvote, 1.50, 1.35, 1.41, 1.50.

Richard je u ok formi, no sa druge strane imamo vrhunskog startera i jos bolji tim. Odnos pobeda i poraza, Toronto 1-9 (6 poraza u nizu), NY Yankees 7-3.

Snell je u odlicnoj formi, 0-0 1.93 ERA 1.18 WHIP. Ima pristojnu postavu iza sebe i ovo je gostima dobra prilika da prekinu seriju od 3 poraza. Detroit 4-6, Tampa 6-4.

Ryu ima fenomenalnu sezonu do sada, 8-1 1.48 ERA 0.81 WHIP, 3 starta unazad 3-0 0.87 ERA 1.02 WHIP. Arizona 4-6, LA Dodgers 9-1 (6 pobeda u nizu). Sezonska serija 4-1 za goste.

Sparkman baca bolje kod kuce, no sa druge strane je jedna od najopasnijih postava. Rodriguez nije ubedljiv u gostima, 2-3 6.53 ERA 1.71 WHIP, te mislim da je over ok resenje. Plus trend, Kansas 5/10, Boston 7/10. 

Prateci tiket, Washington 1, Atlanta 5I H2(+0.5), NY Yankees 5I H2(+0.5), NY Mets 5I <4.5, Cleveland >6.5, Tampa 5I 2l, Milwaukee 1, Chicago Cubs 1, Texas 5I H1(+0.5), St. Louis 5I >3.5, Boston 5I >4.5, LA Dodgers 5I <6, Philadelphia >5.5, LA Angels 5I >3.5. Kvota sa bonusom 239.96.

Tenis

Wawrinka >37.5

Nadal H(-1.5)

Kvota 1.87.

Obicno u drugoj nedelji turnira losije prolazim (manje meceva, ravnopravni dueli), no danasnja kombinacija deluje verovatno.

Ocu da odigram keca na Lugo i Maxbet "kaze" moze samo ako je minimum 5 meceva na tiketu. :blink: A smanjili X na 1.90.

• Author

Odgledah malo ovaj moj U20 mec i izgleda da sam bacio novac. Meh, ne umeju da pogode sa peterca i tako 3-4 puta.:yawn2:

• Author

30+ suteva i ostaje 1-1. Glupe reprezentacije.

Ne kapiram...i Lugo i Tenerife moraju da pobede u poslednjem kolu (mozda Tenerife ne, mrzi me da geldam medjusobni odnos sa Majadahondom koja vodi) ako ostane ovako i oni namestaju X. Samo da mene zeznu! :mad:

EDIT: Majadahonda vise ne vodi, bilo 1:3, sad 3:3. Sad ce Lugo na kraju da uvalja za izlaz! :dry:

Edited by Nesh

Ne, uvaljala Granada gde imam keca. Pa klasika. :D