Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

2/4 (hokej 0/1, MLB 2/3). Ne idu ove reprezentacije na hokeju (kao i reprezentacije generalno), no nema jos mnogo, nesto ce valjda i doci. MLB korektno, jedini promasaj na fiksu ponovo. Houston rutinski dobija, Arizona ostaje u okviru hendikepa, Yankees lagano, no Brewersi zakazase. To je ona situacija kada tvoj tim zaostaje od starta, stabilizuje se i ceo mec cekas da daju poene, koji nikada ne dodju. Boston je ubedljivo porazen, uz plus, a slicno se moze reci i za Twinse, samo sto su oni trijumfovali. Moglo je bolje, ali i gore. MLB je na nivou meseca i dalje ok, videcemo kraj istog.

I danas oko minimuma.

MLB

Milwaukee-Cincinnati H1(+1.5) (Davies-Castillo)

Houston-Chicago White Sox H1(+1.5) (Cole-Nova)

Toronto-Boston >7.5 (Sanchez-Porcello)

Baltimore-NY Yankees >8.5 (Straily-Sabathia)

NY Mets-Washington <8.5 (Jacob deGrom-Scherzer)

LA Angels-Minnesota >7.5 (Harvey-Perez)

Kvote, 1.78, 2.10, 2.10.

Milwaukee je sinoc ostao na nuli, te ne verujem da se to moze ponoviti i danas (nebitno da li Yelich igra ili ne). Astrosi su jasan favorit i danas; Cole je u odlicnoj firmi, 2-0, 2.60 ERA, 1.04 WHIP, na poslednja 3 starta. Porcello ima uzasnu tradiciju u Torontu (1-2, 9.15 ERA, na 4 starta). Yankeesi igraju odlicno nevezano za to ko je na terenu; Straily baca sve lodije, 0-2, 11.25 ERA, 2.25 WHIP, 3 starta unazad. Na Citi Fieldu imamo sudar aktuelnog i bivseg trostrukog osvajaca Cy Young Award (picer sezone u odgovarajucoj konferenciji). Minnesota je krenula dominantno i cini se da i veceras sledi kanonada.

Prateci tiket, Milwaukee 5I H1(+1), Cleveland 5I <6, St. Louis 5I H1(+0.5), Texas 5I >5.5, Pittsburgh 5I>3.5, NY Yankees 5I >4.5, Boston 5I >4, NY Mets 5I <4.5, Houston 5I >4, Minnesota 5I H2(+1), San Francisco 5I <5. Kvota 96.18 sa bonusom.

Posted

2/3 (MLB 2/3). Bolivijci su bili efikasni sinoc, u zadnjem kolu, no kod kasnog izbacivanja kvota ja to retko ispratim. MLB korektno. Kazem korektno, posto jedan od sigurnijih parova nije dosao. Da su izgubili poenom razlike, ne bih se bunio, posto uvek igram hendikep, no ubedljiv poraz, uz onoliko ostavljenih igraca na bazama (cak i triple play, uz nekoliko double play akcija White Soxa), sigurno nervira. Angelsi odlozeni zbog kise, verovali ili ne. Boston i Yankees prolaze lagano, kao i under na Washingtonu, dok povratak Brewersa od 0-5 i 1-6 nije vredeo.Tesko mi je da igram samo poene i ovde, no ovakvi padovi kombo tiketa, na zicer stvarima zestoko nerviraju.

Standardna uplata danas.

Hokej

Russia-USA 5+

Czech Republic-Germany 1X

Finland-Sweden X2

Kvota 1.77.

Dodjosmo do cetvrtfinala, pa probah jedan miks tiket.

MLB

Baltimore-NY Yankees H2(+1.5) (Bundy-Tanaka)

Houston-Chicago White Sox >6.5 (Martin-Giolito)

Kvota 1.56.

Kada Tanaka baca ne volim da cackam over, te i danas probah fiks. Astrosi imaju ruki startera danas i mada on baca solidno do sada, probah plus (bonus je i Giolito i njegova dobra forma).

Nije mi se dopao izbor danas, pa odigrah samo jedan MLB tiket.

Prateci tiket, Washington 5I >3, Pittsburgh 5I >3.5, NY Yankees 5I >4, Detroit 5I >3.5, San Francisco 5I <5, Cleveland 5I <5.5, Houston 5I >4. Kvota sa bonusom 17.83.

Posted

Nisam skoro na tenisu uhvatio nesto i evo danas prodje 9+ kvota, 13 parova igrac/igracica uzimaju set. Nervirao me je prilicno mladji Zverev, no nekako uze prvi set.

Posted

Ubio si ih ko granom!

Posted

1/2 (hokej 1/1, MLB 0/1), prosao je prateci teniski tiket, 9+ kvota. Hokej je dosao kako treba, mada su fiks dueli bili prilicno napeti. U MLB sektoru je ponovo zakazao Houston; sada nije dosao ni fiks ni over; Yankees neocekivano tesno dodjose. Teniska zanimacija mi je donela plus na kraju.

Oko minimuma danas, nervira me puno MLB meceva koji fale u ponudi trenutno.

Fudbal

Besiktas-Kasimpasa 3+

LA FC-Montreal 2+

Orlando-LA Galaxy 2+

Real Potosi-Royal Pari 2+

Kvota 1.82.

Turci zavrsavaju te probah Besiktas, gde se ocekuje ubedljiv trijumf. Tja, Bolivijci imaju bukvalno jos jedan mec do kraja, te ga simbolicno ispratih. MLS je razocarao do sada. Gomila tvrdih meceva, kao da nekog tamo zanima da gleda nadgornjavanje za 1-0 recimo. Stavih 2 para 2+, videcemo kako ce to proci.

MLB

Minnesota-Chicago White Sox H1(+1.5) (Berrios-Lopez)

LA Angels-Texas >7.5 (Canning-Smyly)

St. Louis-Atlanta >7.5 (Mikolas-Foltynewicz)

Oakland-Seattle >7.5 (Mengden-LeBlanc)

Kvote, 1.88, 2.10.

Berrios ima sjajnu sezonu do sada i nakon dva nesto manje ubedljiva starta, ocekujem da zablista ponovo danas. Smyly je i dalje bez pobede (0-3), u gostima 0-2, 9.00 ERA, 2.12 WHIP; bonus je i los trend sa Angelsima, 0-4, 5.59 ERA, na 7 nastupa. U St. Louisu i Oaklandu se suceljavaju timovi sa dobrim napadima, a i vetar ce duvati od CF prema tribinama, te je verovatnoca za HR veca.

Prateci tiket, Chicago Cubs 1, Washington 5I <5.5, Toronto <10.5, Cleveland <9.5, Minnesota 5I >4, St. Louis 5I >4, LA Angels 5I >4, Oakland 5I >4, San Francisco <9.5. Kvota 34.83 sa bonusom.

Posted

0/3 (fudbal 0/1, MLB 0/2). Fudbal me je neprijatno iznenadio, MLS nastavio los trend (skoro nemoguce proceniti gde ce biti golova). Besiktas efikasan, no nedovoljno za bonus (5+ kvota manja od 3). MLB nisam uklopio kako treba, mada nije pomogao ni nedostatak veceg broja meceva. Mora uleteti i ovakav dan; jedini plus je sto je uplata bila sitna.

Srednji ulog danas.

Fudbal + hokej

Copenhagen-Nordsjelland 3+

Young Boys-Luzern 3+

Barcelona-Valencia 3+

Russia-Finland 1X

Kvote, 1.70, 1.74.

Spojih najbolje timove iz Danske i Svajcarske u 3+ varijanti. Kup ne obozavam, no probah Barsu. Rusi su veliki favoriti protiv Finaca, zato i fiks kod hokeja.

MLB

Kansas-NY Yankees >7.5 (Junis-Green)

Pittsburgh-LA Dodgers 2 (Musgrove-Ryu)

Kvota 2.10.

Royalsi i Yankeesi imaju danas dupli program, te probah duel picera, koji je trebao da seodigra juce. Ryu ima sjajnu sezonu, 6-1, 1.52 ERA, plus mu je tradicija protiv Piratesa savrsena, 5-0, 2.51 ERA, na 5 startova.

Siri MLB tiket, Chicago Cubs 1, Toronto >7.5, Washington 1, San Francisco >5.5, Oakland <11.5, Cleveland <10.5, Houston 5I H2(+1), St. Louis 5I H2(+1), Colorado >9.5, Texas 5I H2(+1). Kvota sa bonusom, 41.63.

Posted

Cim odigram neki fiks, desavaju se neverovatne stvari. Rusi sa 2 klase boljim timom gube protiv Finaca.:dry:

Posted

Smor. Iz ovoliko sansi protiv golmana koji brani u AHL i nista, postaje skoro nemoguce pogoditi nesto. Bar sutra imam jednu stvar manje za igranje.

Posted (edited)

2/3 (hokej + fudbal 1/2, MLB 1/1), prosao je prateci MLB tiket (18+ kvota je ostala uz 2 kvote 1). Fudbal je dosao korektno, mada nista epohalno (tri para bez bilo kakvog bonusa, meh). Rusi volsebno izgubise bez datog gola, protiv prilicno anonimne postave Finaca (kazem prilicno, posto pratim vecinu liga, pa znam igrace i van NHL). MLB lagano. Dabl bez prevelike dileme dolazi, dok je siri tiket prosao uz dosta srece. Cekah Texas za kraj, na +1 hendikepu prvih 5 ininga. Angelsi vode 1-0, peti ining, imaju pune baze bez auta i ne daju nista, te tiket nekako prolazi. Hokej me je prilicno iznervirao. Stoji da bih pao i na golovima (malo je falilo da odigram 5+, posto sam ocekivao 5-1 ili neku slicnu pobedu Rusa), no da izgubis od toliko slabijeg protivnika je meni neverovatno. U startu mi je bila cudna ovolika kvota na Ruse, kao da su kladionice znale da nece dobiti (realna kvota "u glavu" je bila 1.10-1.15.). Ovo je jedna od onih situacija gde da igraju jos 20 puta, ovi ne bi ponovo dobili. MLB mi je doneo ok plus, mada mi je ovo izbilo lep dobitak.

I danas srednji ulozi.

MLB

Minnesota-Chicago White Sox 1 (Odorizzi-Covey)

Kansas-NY Yankees 2 (Duffy-German)

Houston-Boston 1 (Verlander-Rodriguez)

Colorado-Baltimore >9.5 (Marquez-Hess)

Oakland-Seattle >7.5 (Anderson-Leake)

LA Angels-Texas >8.5 (Heaney-Jurado)

Kvote, 2.13, 2.11, 2.41.

Minnesota igra kao pravi playoff kandidat; 35-16 do sada, 2-0 u tekucoj seriji. Yankees igraju odlicno i u ovoj skrpljenoj varijanti, dok je German jedan od najboljih startnih picera u dosadasnjem delu sezone, 9-1, 2.60 ERA, 0.98 WHIP. Verlandera pratim uvek, plus je Rodriguez 0-2, 9.90 ERA, na 3 starta protiv Astrosa. Tu je i par standarnih timova za plus. Sto se tice over trendova, u Denveru imamo dva plusa u tekucoj seriji; kod Angels-Rangers duela smo imali oba minusa (u sezoni 4 plusa i 5 minusa); u Oaklandu dva plusa, juce i prekjuce (sezona 5 pluseva i jedan minus).

Sva tri tiketa su u jacoj grupi.

U Millenniumu su nesto kiksirali, te su juce i danas imali minimalnu MLB ponudu, samo fiks. Sada sam primoran da pobednike pogadjam bez hendikepa. Srecom te je Meridian ubacio dosta igara, te dodatne granice, inace bih morao da tabanam do Balkana.

Prateci tiket, Toronto 5I >3, NY Mets 5I <5.5, LA Dodgers 5I H2(+0.5), Minnesota >8.5, Houston <10.5, Philadelphia 5I >4, NY Yankees 5I H2(+0.5), Chicago Cubs 1, Colorado 1, Arizona 5I H2(+1), Oakland 5I >4, Texas 5I >4. Kvota 94.18.

Tenis

Nishikori fix

Federer fix

Goffin fix

Stephens fix

Bencic fix

Kvota 1.63.

Nemam poverenja u tenis, posebno u WTA deo. Ako treba da strepim i za prolaz kvota ispod 1.10, onda to nije sport za mene (eventualno neka slabija varijanta). Zakasnih za meceve od 11, vidim da bi siri tiket pao na Kerber; toliko o tome.

Slabija grupa.

Siri teniski tiket, Vondrousova 9- 1. set, ,Bencic 9- 1. set, Ka.Pliskova 9- 1. set, Stephens 9- 1. set, Tsitsipas 3-0, Cecchinato 8+ 1. set, Kohlschreiber H1(+1.5). Kvota 6.61.

Fudbalski tiket, Roma 3+, Atalanta 3+, Mjondalen 3+, Molde 3+, Skeid 3+, Aalesund 3+. Kvota 15,71.

Edited by Miljenko
Posted (edited)

2/4 (MLB 1/3, tenis 1/1). Cim nisam imao hendikepe na favorite, fiks nije dosao sjajno. Sa pomenutim hendikepima bih imao 2 prolaza u MLB sektoru. German se neocekivano raspao protiv Royalsa; ekipa se vratila, no ipak izgubila u produzecima. Minnesota dobija lagano, dok je Verlander porazen protiv Red Soxa (zakazao napad domacina). Overi su prosli kompletno. Spor pocetak u Denveru, a onda kanonada. Slicno se moze reci i za Oakland i Angelse. Kako je krenulo, dobro se zavrsilo; prosla je velika kvota u MLB delu, mada bih istu uvek menjao za dve manje. Jedan od boljih vikenda u poslednje vreme (u celini).

Srednji ulozi i danas.

MLB

Baltimore-Detroit >7.5 (Ynoa-Norris)

Colorado-Arizona >7.5 (Gray-Greinke)

LA Dodgers-NY Mets 1 (Kershaw-Jacob deGrom)

Seattle-Texas >7.5 (Milone-Lynn)

Kvote, 1.94, 2.16.

Baltimore i Detroit nam donose duel ekipa, kojima piceri nisu jaca strana. Greinke je i dalje vrhunski starter, no 7.5 granica je nesto sto se mora probati na Coors Fieldu; petog maja se bullpen Diamondbacksa raspao protiv istog rivala i upropastio odlican start Greinkea, te je plus ipak prva opcija. Kershaw i deGrom su vrhunski piceri, no prvopomenuti je ipak krenuo ubedljivije, 4-0, 3.33 ERA, 0.98 WHIP, uz svih sedam pobeda Dodgersa na njegovim nastupima. Bonus je i dosta slabiji lineup Metsa. Nakon pet izuzetno efikasnih duela, Texas i Seattle su doneli dva undera, u sezonskoj seriji, te ocekujem povratak efikasnih izdanja danas.

Oba dabla su u jacoj grupi.

Prateci tiket, Washington 5I <5.5, Detroit 5I >4, Houston >6.5, Chicago White Sox >7.5, Arizona 5I H2(+1), Boston 5I >4.5, Minnesota 5I <6, LA Dodgers 5I H1(+0.5), Texas 5I H2(+1). Kvota sa bonusom 36.24.

Tenis

Nadal 3-0

Djokovic 3-0

Kvota 1.80.

Gomila parova, no meni je tesko odluciti se, pa probah samo Nadala i Djokovica. Tu je i tiket za zanimaciju, mozda uleti jedan tokom pocetne nedelje.

Slabija grupa.

Siri teniski tiket, Gasquet fiz, Garin H1(+1.5), Coric H1(+1.5), Wawrinka fix, Paire H1(+1.5), Cuevas H1(+1.5), Kvitova fix, Pavlyuchenkova H1(+1.5), Sevastova 1, Mertens H1(+1.5), Suarez-Navarro H2(+1.5), S. Williams fix. Kvota 5.75.

Edited by Miljenko
Posted (edited)

2/3 (MLB 1/2, tenis 1/1). MLB sam mogao uklopiti bolje, mada je falio poen za prolaz kombo tiketa. Svi preostali mecevi razmatrani za plus su dosli rutinski. Ponekad ne treba biti kukavica, vec odigrati sire. Dodgersi ocekivano dobise. Seattle taman preko granice za plus, kao i Baltimore, no u Denveru obe ekipe ne iskoristise puno sansi za poentiranje, te je zafalio poen. Tenis je prosao bez problema, Nadal i Djokovic kao u stara vremena. Ok dan, mada je malo falilo da bude veoma dobar (prateci MLB tiket je ponovo bio blizu).

Standardna uplata danas, dosta je bilo zaletanja.

MLB

NY Yankees-San Diego 1 (Tanaka-Lauer)

LA Dodgers-NY Mets 1 (Hill-Matz)

Boston-Cleveland >7.5 (Price-Plesac)

Colorado-Arizona >10.5 (Senzatela-Kelly)

Seattle-Texas >7.5 (Gonzales-Chavez)

Houston-Chicago Cubs >7.5 (Martin-Lester)

Kvote, 2.13, 2.19, 2.00.

Yankees i Tanaka deluju kao dobra kombinacija; Lauer je los u gostima, 1-2, 8.24 ERA, 1.53 WHIP. Dodgersi igraju protiv jednog od slabijih napada, Hill je veoma dobar na startu sezone, 2.67 ERA. Imamo i par timova na koje cesto igram plus, te ih ispratih i danas.

Svi tiketi su u jacoj grupi.

Siri MLB tiket, NY Yankees 5I H1(+0.5), Philadelphia 5I >4.5, Detroit 5I H2(+1), Boston 5I >4, Miami 5I <5, Atlanta 5I <5.5, Minnesota 5I <6.5, Chicago Cubs 5I H2(+1.5), Colorado 5I >5.5, LA Dodgers 5I >3.5, Seattle 5I >4. Kvota sa bonusom 99.22.

Tenis

Del Potro H1(+1.5)

A. Zverev fix

Monfils fix

Bautista-Agut H1(+1.5)

Kasatkina H1(+1.5)

Osaka fix

Halep H1(+1.5)

Kvota 1.94.

Danas mi je bilo tesko da smanjim broj parova na tiketu, pa probah nesto siru varijantu (kod muskaraca ovi hendikepi retko padaju).

Slabija grupa.

Prateci tiket, Fognini fix, Lajovic H1(+1.5), Verdasco H1(+1.5), Begu 10- 1. set, Azarenka >19.5, Garcia H1(+1.5), Anisimova 10- 1. set, Keys fix, Sakkari 9- 1. set. Kvota 5.17.

Edited by Miljenko
Posted (edited)

2/4 (MLB 1/3, tenis 1/1), prosao je i prateci teniski tiket (5+ kvota). MLB je mogao doci bolje. Jos jedan minus na Coors Fieldu, te oba promasaja u fiksu. Boston, Houston i Texas donese lagane pluseve. Tenis je krenuo neocekivano dobro. Osaka se volsebno vratila, te sam imao dva prolaza na tenisu, dovoljno za dnevno pokrice. Moglo je i bolje, no ne moze uvek sve doci ocekivano, ponekad je i vracen novac ok stvar.

Danas malo preko standardne uplate.

MLB

Philadelphia-St. Louis H1(+1.5) (Nola-Cabrera)

Tampa-Toronto H1(+1.5) (Snell-Thornton)

Houston-Chicago Cubs >7.5 (Miley-Hendricks)

Boston-Cleveland >7.5 (Weber-Bieber)

Oakland-LA Angels >7.5 (Mengden-Canning)

Seattle-Texas >7.5 (LeBlanc-Smyly)

Kvote, 1.65, 2.25, 2.10.

Philadelphia i Tampa imaju dosta bolje startere, dok overima ispratih standardne ekipe. Vratise MLB ponudu u Millenniumu, te sam mogao ponovo odigrati moje hendikepe.

Svi tiketi su u jacoj grupi.

Prateci tiket, Pittsburgh 5I >4.5, NY Yankees H1(+0.5), Oakland 5I >4, Seattle 5I >4.5, Cleveland 5I H2(+1), Philadelphia 5I H1(+0.5), Tampa 5I H1(+0.5), San Francisco <9.5, Arizona 2, LA Dodgers 1. Kvota 65.30.

Fudbal

Chelsea-Arsenal 3+

Kvota 1.83.

Ovo je cisto za pracenje, posto je o finalu rec, pa mi je tesko da ne gledam isto.

Slabija grupa.

Tenis

Nadal 3-0

Federer 3-0

Kvota 1.59.

Nije se skoro desio ovako realan pocetak nekog GS turnira. Sva tri prolaza bitnijih tiketa i jedan siri. Nadal i Federer, plus gomila stvari na sirem tiketu.

Van kombo tiketa.

Siri teniski tiket, Krajinovic H1(+1.5), Djere H1(+1.5), Wawrinka H1(+1.5), Paire H1(+1.5), Suarez-Navarro H1(+1.5), Sevastova H1(+1.5), Ka. Pliskova 10- 1. set, Konta H1(+1.5), Bertens H1(+1.5), Hsieh/Strycova H1(+1.5), Azarenka/Barty H1(+1.5), Nishikori >36.5, Cilic >38.5. Kvota 11.18.

Edited by Miljenko
Posted

Kad nece tiketi, pogodih minut prvog gola na utakmici Viteze - Utreht. 500 din bonusa. Pa malo li je? :)

Posted

Ajmo Dimitrov, jedan set bi trebao biti dovoljan za plus. Tu su Konta i Bertens da uzmu po set, no to valjda nece biti problematicno, za 11+ kvotu. Federer rutinski za sada. Ne secam se skoro nekog GS turnira bez vecih iznenadjenja, u prva 2-3 dana, kao sto je to ovde slucaj. Dobro je Krajinovica odigrah da uzima bar 2 seta, posto ne deluje dobro kako se mec razvija.