Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

2/3. Prodje fiks tiket nekako, mada je Liverpool uspeo da primi 3 gola protiv izuzetno neefikasne ekipe i zivcira do kraja. 3+ kombinacija bi pala u svakom slucaju, derbiji iz Bundesa razocarase skroz. NHL rutinski. Korektno je ovo bilo, no kombo ponovo pada na jednom paru.

Danas odigrah nesto jace, vreme je i za dobre rezultate.

Fudbal

Emmen-PSV P/K2

Ajax-Heerenveen 3+

Huddersfield-Man City P/K2

Barcelona-Leganes 2+

Club Brugge-Charleroi 3+

Jorge Wilstermann-Bolivar 3+

Kvote, 1.64, 1.63, 1.51.

Standardni timovi. City u gostima izbegavam na golove; PSV ocekujem da krene jako od starta; Barsa je prosla par puta, pa ih danas odigrah opreznije; Ajax zatrpava iz meca u mec. Club Brugge je 9/10 kod kuce u 3+ varijanti. Jorge Wilstermann i Bolivar tradicionalno imaju efikasne duele.

Prve dve stvari su u jacoj grupi.

Hokej

Chicago-Washington 5+

Toronto-Arizona 5+

Augsburger-bremerhaven 5+

Krefeld-Nurnberg 5+

Mannheim-Iserlohn 5+

Kvote, 1.69, 2.53.

Probrah NHL parove za jedan dabl, a tu je i nesto sira kombinacija iz Nemacke.

Oba tiketa su u slabijoj grupi.

NFL

New Orleans-LA Rams >50.5

Kvota 1.45.

Prvo sam hteo odigrati dabl, no posto tokom celog playoffa jedan mec pogodim, a drugi promasim, probah onaj verovatniji za poene (verovatan je i drugi, no zbog solidnog minusa ga ipak preskocih). U zavrsnici su top ofanzivni timovi, te ocekujem lagani plus ovde.

Kombo tiket.

Posted
1 hour ago, Timmy said:

Odigrah u lajvu na celih 50 din na Ciciiasa po kvoti 9 pred kraj drugog. Evo sad je vec ispod 4 :D

Evo dzaba rucka :D

Posted

Nema trika da prodje kombo. Cim odigram jace desi se neki nebulozan rezultat. Plus sudija tendenciozno sudi protiv domacina.

Posted

@Miljenko Jel ima razlike u padanju golova na NHL mecevima ako se igra u ranim terminima? 

Posted

Nema nekog znacajnijeg trenda, ali mi se cini da ipak pada malo manje golova. Chicago prima dosta pa bi to trebalo doci lagano, no to sam mislio i za one meceve od petka.:rolleyes:

Posted

Ja pogodnih svasta nesto, Ajaxa dom3+ prvo i Fiorentinu 2 puta da daju sledeci gol, pa sad razmisljam da mozda hokej probam kad sam vec u seriji. Al sve bas bas sitno, tako da je zarada simbolicna. 

Posted

Timmy jel gledas.:D Evo i autogola, ovo se retko vidja.

Posted (edited)

ja igrao kec & over na Chicago. I ni 4:1, ni 6:3 u trecoj nije dovoljno. Pa gde ce vam dusa? :D

Ono to je tek prva na tiketu, ali opet. :dry:

EDIT: Radi topik. 8:5. :D

Edited by Nesh
Posted

Kakva metiljava utakmica u New Orleansu. Ako sam negde ocekivao rutinskih 60+ poena, to je ovaj mec.

Posted (edited)

Kakvi tunjavi rezultati danas. U New Orleansu ne odose u plus ni sa ovako niskom granicom. NFL mi je tradicionalno najnekorisniji, od svih USA sportova/liga.

Edited by Miljenko
Posted

Cekam da Patriotsi poentiraju drugi put i da odigram (kvota na pobedu sa produzetkom bila 2.80) sitno na Chiefse i Brady baca interception. Sad je 2.05. To mi malo. :dry:

Posted (edited)

Fudbal 1/3, hokej 1/2, NFL 0/1, Ajax je dosao 6+ i 7+. Fudbaleri se nisu proslavili. Kada je Club Brugge primio gol,radovao sam se jer sam bio siguran u prolaz; onda je usledila revija promasaja u drugom poluvremenu. Miks tiket dolazi lagano. PSV nije dobio na kraju, ali je poluvreme proslo; City lagano; kao i golovi na Ajaxu i Barsi. Bolivar je kasno dao golove, te nije proslo 3+ (prvo je kolo, ima vremena). NHL rutinski, dok sam Nemce odigrao presiroko. NFL ponovo tezak za procenu; New Orleans je odigrao neverovatno kukavicki i izgubio na kraju, uz under.

Klasika, cim odigrah jace, losi rezultati; dobro je sto na Ajaxu udje sve, inace bi bilo jos manje simpaticno.

Danas standardni ulozi.

Las Vegas-Minnesota 5+

Florida-San Jose 5+

New York-Oklahoma w2

Boston-Miami w1

LA Lakers-Golden State w2

Juventus-Chievo 2+

Colorado-Nashville 5+

Jokerit-Niznekamsk w1

Kvote, 1.82, 1.76, 1.84.

Uobicajeni NHL dabl. Retka NBA fiks kombinacija; moglo bi to doci za promenu. Na kraju fudbal i hokej; Juve igra protiv slabog protivnika, te 2 gola valjda nisu previse; Jokerit je veliki favorit; Colorado konacno daje znake zivota, a protivnik je mozda i najbolji tim Zapada.

Edited by Miljenko
Posted

2/3. Tja, cim nije odigrano jako, rezultati su bili bolji. Malo srece u NHL delu, gde peti gol na Las Vegas-Minnesota pada dosta kasno. Boston me je malo nervirao, no prilicno lak prolaz na fiksu (na poenima bih pao 100%, dobar predosecaj). Jokerit obara treci tiket i kombo u celini. Ne kapiram ove pobede totalnih autsajdera, pa jos u gostima; 1.40 u glavu na 1, protivnik van playoffa, mozes valjda dati vise od tog jednog bednog gola (plus su i sudije sudile za ove pacere). Mrzim kada ni viner ne pomogne; do kraja sam ocekivao sigurno izjednacenje i nista. Nece kombo, a bio bi fin bonus; dupli dobitak. 

Standardna uplata i danas.

Hokej

Washington-San Jose 5+

Ottawa-Arizona 5+

Calgary-Carolina 5+

Edmonton-Detroit 5+

Magnitogorsk-Barys Astana 4+

SKA St. Petersburg-Dinamo Minsk 4+

Plzen-Chomutov 4+

Sparta Prague-Kometa Brno 4+

Kvote, 1.85, 1.80, 2.24.

Samo golovi danas. Pet meceva u NHL ponudi, pa sklopih dva tiketa. Tu su i KHL, odnosno Cesi, u opreznijoj 4+ varijanti.

Na putu je da konacno prodje i jedan tiket sa AO, 4+ kvota. Tsitsipas >39.5, Kvitova uzima set, Pavlyuchenkova uzima set, Nadal 3-0.

Posted

Miljenko ako nije tajna koliko uplacujes to "standardno"? Vidim da igras svaki dan.