Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted (edited)

Pusta li danas Hamilton Bottasa i da li je Bottas dovoljno brz da bude u situaciji da ga Luis pusti, pitanje za kvotu 4.00? :D

Bottas je zasluzio pobedu, propustio je vec Luisa kad je mogao da pobedi i bezbroj puta zavrsavao odlican posao za njega, da li ce mu to danas ekipa vratiti? Za 20 minuta krecu.

EDIT: Kasno sam stigao do sokocala pa ovu nedoumicu tek sad delim. Ja sam stavio nesto sitno na Bottasa pa nek ide zivot. :)

Edited by Nesh
Posted (edited)

Krece kisa na formuli...nema leba i cak i da su kojim cudom hteli da puste Bottasa, ako kisa nastavi, mrka kapa...

Edited by Nesh
Posted (edited)
1 hour ago, Nesh said:

Pusta li danas Hamilton Bottasa i da li je Bottas dovoljno brz da bude u situaciji da ga Luis pusti, pitanje za kvotu 4.00? :D

I da su hteli da ga puste, Bottas se potrudio da se obezbedi...:isuse:

Edited by Nesh
Posted

Fudbal propast ceo vikend, sada i Feyenoord 1-0 od 7. minuta i tako ostaje do kraja. Idu na crnu listu definitivno; trcis 90+ minuta i ne mozes da ubacis bar 2 gola (neka mi vrate vreme koje sam izgubio na njihovo gledanje).:yawn2:

Posted

Steta sto je Zverka banovan,garantovano je igrao na Napoli:laugh:

Posted
1 hour ago, Bogotac said:

Steta sto je Zverka banovan,garantovano je igrao na Napoli:laugh:

100% je igrao. :D

Posted

Šta je sve napisao, mogao se hladiti i duže.

Danas došla neka rodbina da vidi bebu, ja umesto da odvojim sve što sam ''čekirao'' sinoć da odigram danas na 3 tiketa, ja roknem na 1 tiket. Sad plačem nad sudbom kletom i zalut pogodjenim tekmama.

Posted

fab04860-ed0a-40c1-a7ab-165b9e1b3b29.png

Ma jok, 2 iksa za sad, al vidi Bazel koji izjednačuje u 95min plus St.Pelten koji me redovno ''ispoštuje'' i onda ova sića Sevilja, Fey, BMG.

Posted

96ba6658-c098-42af-92e1-5047f05557af.png

Al uzeh u lajvu sad taman da pojačam X na Amien-OM

Posted (edited)

Ja kada vidim ikseve "u glavu", odmah dobijem vrtoglavicu.:D Ja i na ovim pratecim tiketima, sve preko 1.35 igram na viner.

Steta, imao si ova tri zicera koja su dosla.

Edited by Miljenko
Posted

Utakmica pocinje relutatom 0:0, dakle, na pocetku bese X! A nekad i na kraju. :dry: :D