November 25, 20186 yr Pusta li danas Hamilton Bottasa i da li je Bottas dovoljno brz da bude u situaciji da ga Luis pusti, pitanje za kvotu 4.00? Bottas je zasluzio pobedu, propustio je vec Luisa kad je mogao da pobedi i bezbroj puta zavrsavao odlican posao za njega, da li ce mu to danas ekipa vratiti? Za 20 minuta krecu. EDIT: Kasno sam stigao do sokocala pa ovu nedoumicu tek sad delim. Ja sam stavio nesto sitno na Bottasa pa nek ide zivot. Edited November 25, 20186 yr by Nesh
November 25, 20186 yr Krece kisa na formuli...nema leba i cak i da su kojim cudom hteli da puste Bottasa, ako kisa nastavi, mrka kapa... Edited November 25, 20186 yr by Nesh
November 25, 20186 yr 1 hour ago, Nesh said: Pusta li danas Hamilton Bottasa i da li je Bottas dovoljno brz da bude u situaciji da ga Luis pusti, pitanje za kvotu 4.00? I da su hteli da ga puste, Bottas se potrudio da se obezbedi... Edited November 25, 20186 yr by Nesh
November 25, 20186 yr Author Fudbal propast ceo vikend, sada i Feyenoord 1-0 od 7. minuta i tako ostaje do kraja. Idu na crnu listu definitivno; trcis 90+ minuta i ne mozes da ubacis bar 2 gola (neka mi vrate vreme koje sam izgubio na njihovo gledanje).
November 25, 20186 yr 1 hour ago, Bogotac said: Steta sto je Zverka banovan,garantovano je igrao na Napoli 100% je igrao.
November 25, 20186 yr Šta je sve napisao, mogao se hladiti i duže. Danas došla neka rodbina da vidi bebu, ja umesto da odvojim sve što sam ''čekirao'' sinoć da odigram danas na 3 tiketa, ja roknem na 1 tiket. Sad plačem nad sudbom kletom i zalut pogodjenim tekmama.
November 25, 20186 yr Ma jok, 2 iksa za sad, al vidi Bazel koji izjednačuje u 95min plus St.Pelten koji me redovno ''ispoštuje'' i onda ova sića Sevilja, Fey, BMG.
November 25, 20186 yr Author Ja kada vidim ikseve "u glavu", odmah dobijem vrtoglavicu. Ja i na ovim pratecim tiketima, sve preko 1.35 igram na viner. Steta, imao si ova tri zicera koja su dosla. Edited November 25, 20186 yr by Miljenko