Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

PSG 90 minuta ne moze da ubaci bar jedan gol kod kuce, za 3+, protiv prosecne ekipe. Sta sve necu da vidim.:dry:

Cubsi brzo povedose, tja.

Posted

Fiks dolazi prilicno lose dosta dugo (ne samo fudbal, vec i moj MLB, bar do sada, koji je obicno lak za pogadjanje pobednika). Ja ne znam kako vi na fiksu i napravite nesto. Ja sam to pokusavao nekoliko godina, uglavnom bio u minusu i dosta je bolje, od kada igram samo golove (bar ne zavisim od jednog tima).

Posted

Lokeren sa 4 kom izvuce skroz stanje u Belgiji.

Natrpao sam bas jako na San Jose domacin golovi. 3+ @1,93, 4+ @3.5. I sitnije domacin prvo, 2+ @2.9, 3+ @8.25 i 4+ @26. Predvidjam 5:1 :)

Posted

4:0 ht, jebo sam im nanu naninu  :pera:

Posted

Jebo mi pas mater kad ne igram sve kontra od "realnog" u FRA ligi (PSG, OL, OM), dok sam uhvatio Lil i Bordo. Monako sa StEtijenom nisam smeo ni u ludilu i posle videh da su dobili 1:0 golom sa kreca u 90min :isuse:

Btw juce je 2.7 bio kec na Sturm protiv Laska, ne znam kako ni zasto al to sam jedno uhvatio u singlu.

Posted (edited)

Fudbal 2/3, MLB 2/3, hokej 0/1, Real Madrid je dosao 6+. Fudbalom i jesam i nisam zadovoljan. Nemci nisu bili efikasni, koliko sam ja ocekivao; nije dosao 7+ ni na Dortmundu, ni na Bayernu; glupi Lever oborio lep sistem (samo dva gola u prvom poluvremenu, a jos im je trebala gol razlika). Real raspucan, ali se PSG obrukao. Holandjani taman koliko treba. MLB ok. Potpisao bih 2/3 uvek (posebno sa ovakvim kvotama). Hokej tesko pogodljiv, no ne mogu da ne odigram. Kombo je ponovo pao na jednom paru (nakrcas tolike pare u tim, koji ne moze da ubaci jedan gol kod kuce). Tja dan, ocekivao sam bar dve 7+ utakmice.

Fudbal

De Graafschap-Telstar 3+

Sampdoria-Napoli 3+

Liverpool-Brighton 3+

Young Boys-Lugano 3+

Kvote, 1.75, 1.81.

Dosta nezgodniji parovi danas, pa mi je trebalo dosta vremena za odluku, sta odigrati. Mec iz Holandije deluje prilicno verovatno; Sampdoria i Napoli imaju tradiciju efikasnih duela; Liverpool u zavrsnom mecu PL; te Young Boys kod kuce, kao standardna stvar.

Oba tiketa su u jacoj grupi.

Prateci tiket, Celtic 2+, Rangers 2+, NEC 2+, Fiorentina 2+, Tottenham 3+, Man City 3+, Arsenal 3+, Man Utd 2+, Basel 2+, Salzburg 2+, Molde 2+, Mjondalen 2+, U. de Chile 2+, Benfica 3+, Roda 3+, Barcelona 2+, Real Potosi 2+. Kvota 28.27

MLB

NY Yankees-Oakland 1 (Severino-Anderson)

Cleveland-Kansas 1 (Kluber-Duffy)

Kvota 1.76.

Severino je u odlicnoj formi, napad domacina je raspolozen, lici na lagani 1. Kluber je takodje fino otvorio sezonu. Ima ok trend protiv Royalsa, pa i ovde ocekujem pobedu domacina.

Kombo tiket.

Propratni tiket, Atlanta H2(+1.5), Seattle H2(+1.5), Pittsburgh H1(+1.5), NY Mets H2(+2.5), Houston 1, LA Angels 1, St. Louis H2(+1.5). Kvota 7.57.

Hokej

Tampa-Washington 5+

France-Czech Republic 5+

Norway-USA 5+

Switzerland-Sweden 4+

Germany-Finland 5+

Kvote, 1.34, 2.70.

Ipak je NHL najzahvalniji za golove (uz jos par liga van USA i Canade), te probah drugi mec finala Istoka. Sklepah i jedan tiket sa reprezentacijama, vise za zanimaciju.

Singl je u jacoj grupi.

Edited by Miljenko
Posted

Kasno vidim nocas revans mec finala u Peruu. I smorim se sto nisam imao na racunu da natrpam koliko sam zeleo, pa sam samo na srednje dom3+ i dom4+. Srecom :D samo su 1 dali.

Danas ubodem De Grafshap isto dom3+ i dom4+. Prvo sam hteo jako, al padose kvote pa sam na srednje. Po 1.93 i 3.55 (prethodno bilo 2.15 i 4.1). i udje oboje. 

Sad cu na NEC iste igre, kvote 2.5 i 5.2, al to cu i manje od ovoga. Necu da zalecem, a svrbe me njihove pare :)

Da, sise ste, niko da cestita na Bolivijcima :D 

Posted

Mogla bi biti interesantna utakmica Almeria - Granada:

Almeria 3 boda vise od Barse B i 4 od Kordobe, koji su ispod crte, Granada 6 bodova od plejofa i utakmicu manje od Valjadolida. Kvota na keca u Meridianu 3.20, u Maxbetu 2.95. Almeriji bi pobeda verovatno znacila opstanak, Granada tesko da moze do plejofa i uz pobedu. I jedni i drugi su u ocajnoj formi: u poslednjih 10 utakmica imaju jednu pobedu. Probacu keca.

Mozda vredi probati i HX (pobeda sa golom razlike) na Udineze (neamju pobedu u poslednjih 10, ali mozda pokusaju da se spasu umerenom pobedom protiv Verone koja je vec ispala), Cukaricki,  Himnastik, cisto reda radi, rekreativno.

Posted

Pljuste golovi ceo vikend, treba to koristiti :) 

Posted

Sta znam, ja bas nisam odusevljen, kako je doslo juce. Preskocim The Strongest, a ovaj San Jose bih odigrao samo da si mi ti rekao.:sleep:

Posted

Kako bre ne pljuste, evo Nec 4 kom do HT. resio sam da ne vadim ceo vikend :D

Mislim sam pisao za Bolivijce i pre meca. Meni to bio bas zicer. Kraj 8:0. Al sto je zanimljivo nije im to bilo dovoljno za prolaz. Pravilo je da ako oba tima imaju po pobedu, odmah se izvode penali. Iako je ukupno bilo 8:1. I dobio Strongest na penale.

Posted

Zbog ovog raspucanog Neca, sad nemam sta da pratim, pa idem dalje. Liverpul domacin prvo golovi. 2.65, 6.9 i 21. Dobre kvote.

Posted

Live Fiorentina dom2+ i dom3+, kvote 2.65 i 7.