Jump to content

Kladža pt2

Featured Replies

Miljenko, ja sam Bolivijce brzo iskljucio. Nekako mi mala kvota za ova dva tima. Imaju odlicnu istoriju punjenja, ali ove sezone su i jedni i drugi ispod visegodisnjeg proseka.

A lomim se jos za Huankajo. Oni su ok, al taj Deportivo je smrdljiv...

• Replies 31.9k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

• Author

Smanjio sam uloge danas, pa se nisam strecao previse oko izbora. Ovo mi je delovalo zanimljivo, pa probah ipak sva tri para.

Sutra imaju 3 meca iz Spanije 1; Tottenham; Bayern i Lever igraju kup.

Vecina liga je pri kraju, taman dok se MLB timovi zagreju.:D

Depor - Sevilja ce da prsti, a kvote odlicne.

• Author

Fudbal 1/2, MLB 1/1, NHL 2/2, NBA 0/1, prosao je kombo tiket. Fudbal dobro sortirah; Bolivijci dodjose nakon 0-0 na poluvremenu; Paragvajci zatajise . Yankees lagano, Houston taman u okviru hendikepa. NHL uredno. NBA, novi pad, mada ja i nisam neki ljubitelj igranja playoffa. Nije se moglo uklopiti bolje, za lep pocetak nedelje.

Fudbal

La Coruna-Sevilla 3+

Brighton-Tottenham 2+

Leverkusen-Bayern 2+

Celta-Barcelona 2+

Kvote, 1.74, 1.63.

La Coruna-Sevilla stvarno deluje kao zicer za golove, a vidim da padaju kvote za iste. Barsa u gostima, nema sanse da probam 3+; Bayern i Lever igraju kup; Tottenham kao gost, me je obarao dosta puta ove sezone.

Prva stvar je u jacoj grupi.

MLB

NY Yankees-Miami 1 (Tanaka-Jarlin Garcia)

Minnesota-Cleveland H2(+1.5) (Odorizzi-Kluber)

LA Angels-Boston >7.5 (Ohtani-Price)

NY Mets-Washington H2(+1.5) (Wheeler-Gio Gonzalez)

Milwaukee-Cincinnati H1(+1.5) (Guerra-Romano)

Kvote, 1.52, 1.80, 1.77.

Tanaka je porazen na jedinom startu protiv Marlinsa, inace je 7-5, 3.13 ERA, na mecevima izmedju konferencija. Start sezone, 2-1, 5.19 ERA, 1.04 WHIP; 17+ ininga, 18 Ks, 2 walks, 4 dopustena homera. Garcia je igrac Marlinsa, koji je najvise pokazao do sada; 0-0, 1.12 ERA, 0.69 WHIP; 16 ininga, 11 Ks, 6 walks. Forma, NY Yankees 5-5, Miami 2-8. Serija, 1-0 za domacina. Garcia je bio dobar do sada, mada nesto losiji, na jedinom gostovanju, sto je uz los ucinak napada gostiju, izgledan kec.

Odorizzi je 1-1, 3.93 ERA, na 4 starta protiv Indiansa. Krenuo sa, 1-0, 2.20 ERA, 1.35 WHIP; 16+ ininga, 13 strajkauta, 10 walks. Kluber, 8-5, 3.31 ERA, na 19 startova protiv Twinsa. Tekuca sezona, 1-1, 1.57 ERA, 0.65 WHIP; 23 ininga, 27 Ks, 4 walks. Minnesota 7-3, Cleveland 6-4.

Ohtani je fino zapoceo MLB karijeru, 2-0, 2.08 ERA, 0.46 WHIP; 13 ininga, 18 strajkauta, 2 walks. Price je 5-7, 3.53 ERA, na 15 startova protiv Angelsa. Ukupno, 1-1, 2.40 ERA, 1.00 WHIP; 15 ininga, 11 Ks, 5 walks. Over/under trend, LA Angels 5/10, Boston 6/10. Ohtani ce imati prvi start, protiv ekipe koja nije iz Oklanda; Price sa druge strane ima neugodni lineup Angelsa, te ocekujem da moze uleteti u probleme.

Wheeler je dobio priliku u rotaciji, nakon povrede Vargasa i imao je odlican start protiv Marlinsa; 7 ininga, 1.29 ERA, 0.43 WHIP; & Ks, walk. Protiv Washingtona je 2-7, 4.84 ERA, na 10 odigranih meceva. Gonzalez je 14-5, 2.44 ERA, na 24 starta protiv Metsa; u gostima, 10-1, 1.69 ERA, na 15 nastupa. Za sada, 1-1, 2.20 ERA, 1.41 WHIP; 16+ ininga, 20 strajkauta, 7 walks. Timski trend, NY Mets 8-2, Washington 4-6. Sezonska serija, 3-1 za Metse; tekuca, 1-0 za Nationalse. Washington je sinoc okrenuo 6-1 u osmom iningu, te je to mozda pomak u pravom smeru (piceri su ok, no napad nije na ocekivanom nivou).

Guerra je 1-1, 6.35 ERA, na 4 nastupa protiv Redsa. U dosadasnjem delu sezone je imao jedan start; pobeda protiv Cardinalsa, 5+ ininga, 1 primljen poen, 4 strajkauta, 2 walks. Romano je bio ocajan protiv Brewersa, sezonu ranije, 0-3, 7.24 ERA, na 3 starta. Pocetak, 0-1, 5.87 ERA, 1.63 WHIP; 15+ ininga, 7 Ks, 9 walks. Pogled unazad, Milwaukee 4-6, Cincinnati 2-8. Serija, 1-0 za Redse.

Prve dve stvari su u jacoj grupi.

Prateci tiket, NY Yankees >8.5, Pittsburgh >8.5, Milwaukee >8.5, LA Dodgers H2(+1.5), Houston H2(+1.5), Philadelphia H2(+1.5). Kvota 10.93.

NHL

Columbus-Washington 5+

Kvota 1.40.

Jos jedna serija, gde golovi nisu falili, pa ih probah i danas.

Jaca grupa.

• Author

Zato ja iz Spanije igram samo Real i Barsu; ostali imaju prilicno nepouzdanu realizaciju (da ne kazem losu).:dry:

• Author

Tja, prepostavio sam da cu da bacim pare, ako ih odigram i to ce i biti. Brza utakmica, ali nema ko da da gol; cini mi se da je bilo bar pet 1 na 1 situacija.

Nastavlja se CL, za pocetak Defensor Sporting - Monagas. prebice ih Urugvajci. Monagas bas kilav i u venecuelanskoj ligi.

Domacin golovi, 3+ i 4+. Kvote 2.3 i 4.5.

Kao i domacin prvo golovi, 2+, 3+ i 4+, kvote 3.65, 11 i 35.

Posle toga mi Cerro-Gremio mirise na golove, a 3+ cak 1.6.

Nocas sam imao cudnu situaciju sa Bolivijcima. Na HT vidim da na flashscoru stoji da Nacional dobio crveni pred kraj poluvremena. Al nijedna kladionica  to nije zabelezila. A na flashu stoji i ime coveka koji je dobio crveni kako i razlog za dobijanje istog. I ja bjazlkjivo odigram dom2+ po veoma lepoj kvoti (po njima isti broj igraca pa prirodno dobre kvote). i oni brzo dadose ta dva. Onda odigram domacin daje sledeci, opet kvote egal, kao da nemaju igraca vise. I oni ga daju. Ja opet odigram da daju cetvrti, i oni opet daju. E peti nisu dali :) 

I dalje nisam siguran da li su stvarni imali igraca vise, pre mislim da jesu (jer nisu ovi ludi da napisu i ime coveka) i da su jednostavno kladionice to nekako previdele. Tj, verovatno je jedna kladionica to obradjivala, a ostale samo prepisivale.

Zao mi sto sam samo na sitninu ovo iigrao, al nisam bio siguran da je to sto je najverovatnije i bilo...

U to vreme sam gledaso Barcelonu gvajakalsku koja je nejakom gradskom rivalu uputila cela 2 sut u okvir gola za 90 min. Ocigledno ne mogu nista van svog stadiona. Iz tog drugog su u nadoknadi dali pobednicki gol.

10 minutes ago, Timmy said:

Nastavlja se CL, za pocetak Defensor Sporting - Monagas. prebice ih Urugvajci. Monagas bas kilav i u venecuelanskoj ligi.

Domacin golovi, 3+ i 4+. Kvote 2.3 i 4.5.

Kao i domacin prvo golovi, 2+, 3+ i 4+, kvote 3.65, 11 i 35.

Posle toga mi Cerro-Gremio mirise na golove, a 3+ cak 2.6.

• Author

Fudbal 1/2, MLB 2/3, NHL 0/1. Na fudbalu sam forsirao ekipe, koje retko igram, sto se pokazalo kao pogresna stvar. Slabiji tiket je prosao; Tottenham i Barsu ne bih igrao sire sigurno, no Bayern ispustih. MLB korektno. Yankeesi su zestoko razocarali, toliko pustenih igraca i samo 1 postignut poen. Moracu ih pratiti overima iskljucivo, precenjeni su u fiksu. Cleveland rutinski; Washington i Milwaukee lepo iskontrolisase meceve; Ohtani je ocekivano imao dosta problema, uz lep plus. NHL je zatajio, falio je jedan gol. Jaca grupa 1/4, to nikada nije dobro.

Fudbal

Real Madrid-A. Bilbao 3+

AZ Alkmaar-Vitesse 3+

Benevento-Atalanta 2+

Fiorentina-Lazio 2+

Napoli-Udinese 2+

Roda-PSV 2+

Kvote, 1.84, 1.69.

Da se vratimo ociglednim stvarima, pa kako bude.

Real kod kuce standardno, a slicno se moze reci i za AZ. Naredjah par meceva u 2+ varijanti, videcemo sta ce iz toga proizaci.

Prva stvar je u jacoj grupi.

MLB

Atlanta-Philadelphia >8.5 (McCarthy-Velasquez)

Kvota 1.87.

McCarthy je 2-0, 3.31 ERA, 1.29 WHIP, na startu sezone; 16+ ininga, 12 Ks, 6 walks. On je 1-1, 2.84 ERA, na 4 starta protiv Philliesa. Zabelezio je pobedu, 31. marta protiv istog rivala. Velasquez je 0-2, 3.77 ERA, na 5 startova protiv Bravesa. U sezoni, 1-1, 3.52 ERA, 1.37 WHIP; 15+ ininga, 17 strajkauta, 4 walks. Over/under trend, Atlanta 2/10, Philadelphia 5/10. Sezonska serija, 3 plusa i 2 minusa; tekuca 2 undera.Sudar ekipa koje su prijatno iznenadile na startu sezone, te nakon dva minusa, ocekujem jedan plus danas.

Jaca grupa.

Prateci tiket, Pittsburgh >7.5, Texas H2(+2.5), Milwaukee 1, Washington H2(+1.5), Cleveland H2(+1.5), Houston 2, Arizona H1(+1.5), LA Angels >8.5. Kvota 24.23.

NHL

Philadelphia-Pittsburgh 5+

New Jersey-Tampa 5+

Kvote, 1.30, 1.32.

Oba tiketa su u jacoj grupi.

Edited by Miljenko

Dabogda vise nikada ne osvojili nista katalonski govnari. sve  im jebem.

Bezveze sam igrao prvo poluvreme. Defensor metnuo 3 kom u 10 min, al u drugom. Posle toga imali penal koji nisu iskoristili. Steta, nisam lepo naplatio ta 3 gola.

Danas me vuce na Bilbao daje gol(ove)

8 minutes ago, John Coltrane said:

Dabogda vise nikada ne osvojili nista katalonski govnari. sve  im jebem.

To se kaze PUTA BARCA

Miljenko, imas li Az 7+?

• Author

Imam 5+ i 6+. Dobro je i ovako; ocekivao sam golove, ali ne bas ovakvu kanonadu.